illaki öyle ama sonuçta hepimiz müslümanız elimden gelse herkese bu durumu anlatmak isterim.kötü niyetli değil ama yahudilerin yaptığı bişey sonuçta.bu yazılanlar sizi rahatsız etsede emin ol iyi niyetli yazıyoruz bunları.yoksa herkesin günahı kendine.
Hakikaten sesli sesli güldüm.
Yılbaşı yahudilerin yaptığı birşey?
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak nedir gördüm sayenizde...
fazla gülme fıtık olursun
Hanımefendi cehaletinizden basınızı kaldırırsanız sacma iddianıza siz de oturur gulersiniz...
yahudiler hannukkah kutlarlar onun da noel ile alakası yoktur. Hazreti İsa'yı carmıha gerdiren Ferisiler tutucu yahudilerdir o nedenle bırakın kutlamayı ismini duymak istemezler...
Hepsi bir yana yılbası yani 31 aralık hristiyan aleminin noeli ile alakası yoktur. Tüm dunyada noel 25-26 Aralık tarihlerinde kutlanır. Sadece Apostolik Ermeni camiasında bu gun 6 Ocak olarak geçer..
Sacma sapan iddialarda bulunup yahudilere kendinizde camur atmadan once İslam'ın bir emri vardır "oku" diye, bence oturun bir dikkate alın derim.
Ayrıca mahalle hatunu üslubunuza da bayıldım
hristiyan yahudi farketmez canım.oturupta onu araştırmadım tek bildiğim yılbaşı haramdır tamammı.ayrıca mahalle hatunu kişiliğini ilk sen gösterdin laflarına dikkat et.islamı senden öğrenecek değilim.hiç bir müslüman kalkıpta yılbaşını kutlamak haram değildir diyemez.sonuna kadar haramdır.zaten kutlayanlarıda görüyoruz 1 ocak günü..rezalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?