seni çok iyi anlıyorum benim de 5,5 aylık bir kaybım var. ve şimdi yine hamileyim. aynı korkuları yaşıyorum sürekli çamaşırımı falan kontrol ediyorum. ama şöyle düşünmeye çalışıyorum bunu bize Allah verdi doğacağı da öleceğini de O biliyor. biz bilmiyoruz. yani elimizde olan birşey yok. Bizim müdahale edebileceğimiz bir durum yok. sadece yapılması gerekenleri yapıp Allah a dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmez. Böyle düşün ve tevekkül et belki rahatlarsın.
Pretty71 canım çook teşekkür ederim güzel dileklerin için, aynı korkuları ben de yaşıyorum ama düşünmemeye çalışıyorum, henüz kalp atışını duymadık p.tesi günü belli olacak inşaAllah bir sorun yoktur. Dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor ama dua en büyük silahtır, kendimi o şekilde rahatlatıp her ne olursa olsun hayırlısı budur diyerek kendimi sakinleştiriyorum canım. Sen de rahat ol. Kimisi hiç bulantı, kusma çekmeden tamamlamış ve gayet sağlıklı bebişleri olmuş Rabbim bizlere yaşatacaktır bu güzel duyguları. O'na dayanıp tevekkül etmek en güzeli, biz rahat olalım ki bebişlerimiz de rahat büyüsünler değil mi annesi :)
tşk canım inşşşşşşşşcanım gözün aydın o kadar sevindim ki anlatamam inşaallah sağlıklı sıhhatli kucağımızada alırız hep birlikte
bende hamileyiiimmmm =)) benim hamileliğim tamamen tesadüf oldu vakti zamanı bu zamanmış demekki. 1 senedir korunmamamıza rağmen olmadı bebeğimiz doktora gittim polikistik over teşhisi koydular bana klomen kullanmaya başladım bikaç ay gittikten sonra bunalmaya başladım her seferinde olumsuz sonuç almaktan bıraktım ilacı da doktoruda =) ama doktor bana her gittiğimde sol yumurtamın sağ tarafa oranla daha çabuk büyüdüğünü diyodu her seferinde =) yumurtlama günüme bikaçgün vardı yine bu sitede gezerken tesadüfen sağ sol yumurta sola yatma sağa yatmayı gördüm bi denim dedim soluma yattım yumurtlama günümden bigün önce 1-2 saat rahat yattım ama kasıklarıma bi ağrı girmeye başladı bikaç saat sonra yumurtlama günümde de felaket bi kasık ağrısı çektim adet günüme kadar devam etti ağrılarım. göğüslerim normalden felaket acıyodu şüphelendim ama 1 sene boyunca negatif sonuç alınca ihtimal vermemiştim 2 gün gecikince 2nci günün gecesi test yaptım anında pozitif çıktı =)) sabah bitane daha yaptım oda pozitif çıktı koştur koştur doktora gittik =)) ultrasonda çok küçük olduğu için göremedik ama kanda 400 küsür çıktı değerlerim =)) değerlerin çok güzel dedi herşey çok normal görünüyo dedi 2 hafta sonra gel dedi =)) kalp atışlarını duymak istiyorum biran önce =)) içimde var olduğunu bilmek bile süper bi duygu. allahım isteyen herkese yaşatsın =)
tebrik ederim bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu çoookkk şaşkınım inanamıyorum ama korku çok bende mutluluğumu bastırıyo sanki yapabilirmiyiz..
kızlar hiç bulantım olmayacak, çok rahat bir gebelik geçireceğimi sanıyordum 3 gün öncesine kadar.. Hiç bişi yiyemiyorumSu bile içemiyorum.. Dolasıyla hasta oldum sayılır.. Grip kapıda sırf su içebilsem hasta olmaktan kurtulcam büyük ihtimal ama onu bile yapamıorum.. kötü durumdayım
ayyy bu bulantılar inşşşşşş atlatacağız bende de aynı ama yememiz gerekiyormuş dün sağlık ocağına gittim az az sık beslenmelisin bulantın dahada azalır yeterli beslenme olmazsa gereken ihtiyacıvucudundan sağlamaya çalışıcak dişağrısı çekmeye başlarsın dedi ve bacak ağrıları yememeye devam edersen hem gelişimi durur dedikızlar hiç bulantım olmayacak, çok rahat bir gebelik geçireceğimi sanıyordum 3 gün öncesine kadar.. Hiç bişi yiyemiyorumSu bile içemiyorum.. Dolasıyla hasta oldum sayılır.. Grip kapıda sırf su içebilsem hasta olmaktan kurtulcam büyük ihtimal ama onu bile yapamıorum.. kötü durumdayım
canım bende 5-6 gün öncesine kadar aynı senin gibi düşünüyordum sabah bulantıları var ancak senin kadar değilim ben özellikle kokulara karşı hassas oluyorum bebişim sağlıklı olsunda ben razıyım :)kızlar hiç bulantım olmayacak, çok rahat bir gebelik geçireceğimi sanıyordum 3 gün öncesine kadar.. Hiç bişi yiyemiyorumSu bile içemiyorum.. Dolasıyla hasta oldum sayılır.. Grip kapıda sırf su içebilsem hasta olmaktan kurtulcam büyük ihtimal ama onu bile yapamıorum.. kötü durumdayım
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin8 haftalık hamileyimmmm
ayyy bu bulantılar inşşşşşş atlatacağız bende de aynı ama yememiz gerekiyormuş dün sağlık ocağına gittim az az sık beslenmelisin bulantın dahada azalır yeterli beslenme olmazsa gereken ihtiyacıvucudundan sağlamaya çalışıcak dişağrısı çekmeye başlarsın dedi ve bacak ağrıları yememeye devam edersen hem gelişimi durur dedi
canım bende 5-6 gün öncesine kadar aynı senin gibi düşünüyordum sabah bulantıları var ancak senin kadar değilim ben özellikle kokulara karşı hassas oluyorum bebişim sağlıklı olsunda ben razıyım :)
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
aynen bende az az yemeye çalışıyorum ben de zaten gebelik şekeri de var ara öğünler var diyette ve çok iyi geliyor tavsiye ederim :)
aynen aynı korkuları bende yaşıyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallahpretty71 cnm aynen sağlıklı olsunda şimdide kalp atışları durması aklıma takıldı bir ark bebişinin kalp atışları durmuş nettende araştırdım pek bir belirtiside yok
kızlar benimde 3 gündür fena bulantım oluyor önerileriniz varmı hafifletmek için veya doktoru ilaç veren fln varmı
aynen aynı korkuları bende yaşıyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
ben çubuk kraker ve beyaz leblebi yiyorum yada ekşi şeyler iyi geliyor bana :)
koçyiğitt dün senin yazdıklarını okuduktan sonra zaten var olan korkum hortladı resmen netten araştırmaya başladım bu durumları derken çok değil yarım saat içinde ben o psikolojiye girdim ağlamaya başladım benim belirtilerim azalıyor derken eşimin başının etini yemeye başladım ben gitcem doktora diye neyse doktoru aradım durumu anlattım ve gittim bebişimin kalp atışlarını bi dinledim de geldim içim rahat etti doktorum da bana baya güldübende bir daha bu konuları okumayacağıma kendi kendime söz verdim
KızlarrrHerkesin bulantısı başlamış ya nassı sewindim anlatamam kötü müyüm neyim şaka bi yana aynı zamanda aynı güzel duyguları yaşıyoruz ya çook sewiniyorum buna.. Bu arada grip oldum hemen atlattım hızlandırılmış bi grip yaşadım değişik bi deneyimdi
çoooooooooooooooooook geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?