yeni yılda anne olacağını öğrenen melekler 2014

teşekkürler arkadaşlar ben de aynen dediğiniz gibi dualara sarılıyorum Allah hepimiz hakkında hayırlısını verir inşallah

bende hamileyiiimmmm =)) benim hamileliğim tamamen tesadüf oldu vakti zamanı bu zamanmış demekki. 1 senedir korunmamamıza rağmen olmadı bebeğimiz doktora gittim polikistik over teşhisi koydular bana klomen kullanmaya başladım bikaç ay gittikten sonra bunalmaya başladım her seferinde olumsuz sonuç almaktan bıraktım ilacı da doktoruda =) ama doktor bana her gittiğimde sol yumurtamın sağ tarafa oranla daha çabuk büyüdüğünü diyodu her seferinde =) yumurtlama günüme bikaçgün vardı yine bu sitede gezerken tesadüfen sağ sol yumurta sola yatma sağa yatmayı gördüm bi denim dedim soluma yattım yumurtlama günümden bigün önce 1-2 saat rahat yattım ama kasıklarıma bi ağrı girmeye başladı bikaç saat sonra yumurtlama günümde de felaket bi kasık ağrısı çektim adet günüme kadar devam etti ağrılarım. göğüslerim normalden felaket acıyodu şüphelendim ama 1 sene boyunca negatif sonuç alınca ihtimal vermemiştim 2 gün gecikince 2nci günün gecesi test yaptım anında pozitif çıktı =)) sabah bitane daha yaptım oda pozitif çıktı koştur koştur doktora gittik =)) ultrasonda çok küçük olduğu için göremedik ama kanda 400 küsür çıktı değerlerim =)) değerlerin çok güzel dedi herşey çok normal görünüyo dedi 2 hafta sonra gel dedi =)) kalp atışlarını duymak istiyorum biran önce =)) içimde var olduğunu bilmek bile süper bi duygu. allahım isteyen herkese yaşatsın =)

Allah tamamına erdirsin canım bende pkoluyum inşallah en yakın zamanda kalp atışlarını da duyarsın ...

kızlar hiç bulantım olmayacak, çok rahat bir gebelik geçireceğimi sanıyordum 3 gün öncesine kadar.. Hiç bişi yiyemiyorum Su bile içemiyorum.. Dolasıyla hasta oldum sayılır.. Grip kapıda sırf su içebilsem hasta olmaktan kurtulcam büyük ihtimal ama onu bile yapamıorum.. kötü durumdayım

tebrik ederim bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu çoookkk şaşkınım inanamıyorum ama korku çok bende mutluluğumu bastırıyo sanki yapabilirmiyiz..

tabi ki yapabiliriz neden yapamayalım inan Allah güç veriyor bende seni tebrik ederim canım çok güzel bir duyguymuş bu çok çok çok mutluyum inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

ah cnm bnmde öyle maalesef bulantı bulantı bulantı hiç bir şey yiyemiyordum ama zamanla geçmeye başladı su bile içemedim 2 hafta her şeyden tiksindim durdum ama sabahları kalkmadan yatakta bir galeta çok fark ediyor birde portakal suyu inş biran önce bu dönemler geçer.

ayyy bu bulantılar inşşşşşş atlatacağız bende de aynı ama yememiz gerekiyormuş dün sağlık ocağına gittim az az sık beslenmelisin bulantın dahada azalır yeterli beslenme olmazsa gereken ihtiyacıvucudundan sağlamaya çalışıcak dişağrısı çekmeye başlarsın dedi ve bacak ağrıları yememeye devam edersen hem gelişimi durur dedi

canım bende 5-6 gün öncesine kadar aynı senin gibi düşünüyordum sabah bulantıları var ancak senin kadar değilim ben özellikle kokulara karşı hassas oluyorum bebişim sağlıklı olsunda ben razıyım :)
8 haftalık hamileyimmmm
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

aynen bende az az yemeye çalışıyorum ben de zaten gebelik şekeri de var ara öğünler var diyette ve çok iyi geliyor tavsiye ederim :)

pretty71 cnm aynen sağlıklı olsunda şimdide kalp atışları durması aklıma takıldı bir ark bebişinin kalp atışları durmuş nettende araştırdım pek bir belirtiside yok

kızlar benimde 3 gündür fena bulantım oluyor önerileriniz varmı hafifletmek için veya doktoru ilaç veren fln varmı

pretty71 cnm aynen sağlıklı olsunda şimdide kalp atışları durması aklıma takıldı bir ark bebişinin kalp atışları durmuş nettende araştırdım pek bir belirtiside yok
aynen aynı korkuları bende yaşıyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
kızlar benimde 3 gündür fena bulantım oluyor önerileriniz varmı hafifletmek için veya doktoru ilaç veren fln varmı

ben çubuk kraker ve beyaz leblebi yiyorum yada ekşi şeyler iyi geliyor bana :)

pretty71 inşşşşş hakkımızda hayırlısı ve şu korkulardan kurtulur sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırızzzzzzzzzzz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

koçyiğitt dün senin yazdıklarını okuduktan sonra zaten var olan korkum hortladı resmen netten araştırmaya başladım bu durumları derken çok değil yarım saat içinde ben o psikolojiye girdim ağlamaya başladım benim belirtilerim azalıyor derken eşimin başının etini yemeye başladım ben gitcem doktora diye neyse doktoru aradım durumu anlattım ve gittim bebişimin kalp atışlarını bi dinledim de geldim içim rahat etti doktorum da bana baya güldü bende bir daha bu konuları okumayacağıma kendi kendime söz verdim

ayyyyyy ayyyyy bende hep okumayacağım araştırmayacağım diyorum ama olmuyor tutamıyorum kendimi bende araştır araştır sor derken dünde benim başıma ne geldi sabah sağlık ocağına gittim kan tahilileri yaptırmak için ordaki ebeyede sordum kalp atışı durmasının belirtileri neler diye genelde net belirtileri yok ama akıntı rengi kahvemsi kırmızımsı daha doğrusu renk farklılığı ve kasıklarda yoğun ağrı farkedilebilir ama çoğunda hiç belirti olmaz dedi neyse kahvaltı yapıp yattım öğlene kadar uyumuşum ne farkedim kahve akıntı direk dr da aldım soluğu neyse ki bebişim iyiymiş rahim ağzı yumuşaması olabilir dedi progestan diye bir ilaç yazdı bu kanama değil ama kanama gibi düşünüp tetbirimizi alalım dedi ama ne dün ne bu gün kahve akıntı yok sanırım kötü düşün düşün araştır araştır kendimizi yıpratıyoruz amacım korkunu hortlatmak deyildi inan bende yazdıklarını okuyunca üzüldüm sadce kaygımı paylaşmaktı inş sen sözünü tutarsın ama sanırım bebişimi sağ salim kucağıma almadan bu kaygılardan korkulardan kurtulamıcam

Kızlarrr Herkesin bulantısı başlamış ya nassı sewindim anlatamam kötü müyüm neyim şaka bi yana aynı zamanda aynı güzel duyguları yaşıyoruz ya çook sewiniyorum buna.. Bu arada grip oldum hemen atlattım hızlandırılmış bi grip yaşadım değişik bi deneyimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…