arkadaşlar ben bugün bebeğimin kalp atışını duydum:)şükürler olsun.inşallah sizlerde duyarsanız.döllenmeye göre 5+6 bügün
Darısı başımıza inşallahh :) Ben de cuma günü gidicem hayırlı haberlerle dönerim umarım
takm kafaya canm ya okdar bende senn gibiydim doktorum gaytte sevinebilirsin tadını çıkar dedi benm ağzımdan bşi duymadan sakın duyma bişi dedi bnm de pazartesi günü gördm keseyi . 5+3 falandı kalbi 15 ğün sonraya falan çağrdı . korkma hiç tatlım benmde uzun zamn sonra oldu zor oldu die bu kadar endişeliyz ama sakin ol bebeğini endişeye sokma arkadaşımben 5 yıldır tedavi görüyodum ve 1 tane de kimyasal gebeliğim var.tam 01.01.2014 akşamı hamile oldugumu oğrendim anlatılamaz bi duygu suanda 6 haftalık hamileyim ama kalp atışlarını hala uyamadık doktor 7 . haftanın içinde hatta 8. haftaya kadar bile duyamıyabiliriz dedi çok korkuyorum lütfen dua edin bebeğimin kalp atısını duyabiliyim.
kalp atışlarını duymana çok sevindim bizde duyarız inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşarkadaşlar ben bugün bebeğimin kalp atışını duydum:)şükürler olsun.inşallah sizlerde duyarsanız.döllenmeye göre 5+6 bügün
kalp atışlarını duymana çok sevindim bizde duyarız inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş[/QUOTE
amin..inşallah
canım ben 6 ay sonra hamile kaldım ben de pkos var zaten daha önce tedavilerimde olmuştu ama olmadı sonra kendiliğinden geldi o da kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum inşaallah bunu kucağıma alırımsağol canım, hepimizin hamileliği hayırlı olsun inşallah. sen kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın?
canım adet tarihine göre 6 hafta ama bugün keseyi gördüm keseye göre 4 hafta 6 günlük kesenin etrafında biraz kanama var dedi henüz yolk ve embriyo gözükmüyor çok tedirginim...kaç haftalık canm
tebrik ederim darısı başımıza inşallaharkadaşlar ben bugün bebeğimin kalp atışını duydum:)şükürler olsun.inşallah sizlerde duyarsanız.döllenmeye göre 5+6 bügün
Darısı başımıza inşallahh :) Ben de cuma günü gidicem hayırlı haberlerle dönerim umarım
selam kızlar :)
bende Pazartesi günü ilk kez eczane testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra çarşamba tekrar yaptım belirgin çıktı bu sabah sağlık ocağına gidip kan verdik sonucu Pazartesi sabah alacağız, aynı zamanda Pazartesi akşamına da doktor randevusu aldım bakalım nelerle karşılaşacağız çok çaktırmasam da heyecan hat safhada
sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşşşşş Allah tamamına erdirsinselam kızlar :)
bende Pazartesi günü ilk kez eczane testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra çarşamba tekrar yaptım belirgin çıktı bu sabah sağlık ocağına gidip kan verdik sonucu Pazartesi sabah alacağız, aynı zamanda Pazartesi akşamına da doktor randevusu aldım bakalım nelerle karşılaşacağız çok çaktırmasam da heyecan hat safhada
sewwwgii ne yaptın haberlerini bekliyoruz :13:
pretty71 cuma günü ilk kontrolümüze gittik ve kesemizin içindeki noktacığımızı gördük :) İnşallah kısa zamanda da kalp atışlarını duyarız. Her şey yolundaydı fakat doktoruma ablamda pıhtılaşma olduğunu söylediğimde hemen bi kaç tane ilaç werdiTrombofoli testi yaptırmamı normal cıkarsa ilaçları kesebileceğimizi söyledi. Ewe gittiğimde lekelenme başlayınca hemşire olan ablamı aradım ordaki doktorlarıyla görüşüp clexane iğnesine başlamam gerektiğini söylediler... Burda gittiğim doktorumu aradım konuyu aktardım ve hemen gel iğneni yapalım dedi. Trombofili paneli testini sordum bu hastanede 600 tl. dediler Bu arada iğneden sonra ertesi gün lekelenme kesildi. Hayırlısı olsun bakalım ,, modum biraz düştü ama ii olmaya çalışıyorum :)
pretty71 cuma günü ilk kontrolümüze gittik ve kesemizin içindeki noktacığımızı gördük :) İnşallah kısa zamanda da kalp atışlarını duyarız. Her şey yolundaydı fakat doktoruma ablamda pıhtılaşma olduğunu söylediğimde hemen bi kaç tane ilaç werdiTrombofoli testi yaptırmamı normal cıkarsa ilaçları kesebileceğimizi söyledi. Ewe gittiğimde lekelenme başlayınca hemşire olan ablamı aradım ordaki doktorlarıyla görüşüp clexane iğnesine başlamam gerektiğini söylediler... Burda gittiğim doktorumu aradım konuyu aktardım ve hemen gel iğneni yapalım dedi. Trombofili paneli testini sordum bu hastanede 600 tl. dediler Bu arada iğneden sonra ertesi gün lekelenme kesildi. Hayırlısı olsun bakalım ,, modum biraz düştü ama ii olmaya çalışıyorum :)
pretty71
bu gün kalp atışlarını görmüşşündür inşş ben bu perşembe göremedim gerçi dr dört gün önce gittim ama dr yedi haftalık ama altı haftalık gibi gözüküyor dedi haftaya yine gideceğim ama çok korkuyorum ya yine gözükmezse diye inşşşşşş sen görmüşşündür hayırlı haberlerini duyarız inşşşşşşşşşşşş
canım inşallah kalp atışlarını da duyarsın moralini bozma olumlu düşün tabi insanın elinde olmuyor ben daha sadece keseyi gördüm bende çok korkuyorum ilk gebeliğim kalp atışı olmadığı için sonlandırılmıştı cuma günü gitcem kontrole bende :)
Pretty hayırlı haberlerini bekliyoruumm gidebildin mi kontrole :) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?