Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

evt pkolularda zor.
benimde ümidim yok bu ay.
başka doktora başlayınca gerekli tedaviyi uygularsa ümitlenicem. hiç bişey yapmadı doktor bana.sadece regl olmam için progestan verdi o kadar.
çok zor bi süreçten geçmişsin canım çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin canım inş. tedavin sonuç verir ve hayırlı sağlıklı bir evlada kavuşursun canım.

kusura bakma çıkmam gerekti benim. Evet çalışıyorum ama evde. gündüzleri çizim yapıyorum arada nete takılıyorum :)

rica ederim canım...
işinin evinde olması süper :)
çizim derken 3d şeklindemi canım ne çiziyorsun
benim eşimde 3 meraklısı sürekli çizer işi olsada olmasa çokda güzel olur
banada öğretmeye çalışıyor ama çok zor yahu
bir öğrensem aslında çok güzel oturduğum yerden bende para kazanırım :)
neysee zor şeylere pek gelemiyorum ben :))
işten fırsat buldukça gel :)
görüşelim tatlım

güncel listemiz... 21 hamiş Allah bin bereket versin bereketimizi arttırsın inşallah

peracım güncellemen için teşekkür ederim tatlım çok incesin
rabbim o güzel dularını duyar ve kabul eder inşallahhhhh
tez zamanda bizde kavuşuruz melkelerimize
sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik :)
bebişin nasıl duydunuzmu ilk pıtpıtları :)

arkadaşlar ben dün düşük yapım çok üzgünüm. eimle 7 aydır bebek istiyorduk sonunda olmustu ama talihsiz bir sonuç oldu. sizce gebe kalmak için ne kadar belemeliyiz.

tatlım çok geçmiş olsun
rabbim tez zamanda en hayırlısını en sağlıksını nasip edecektir üzülme canım...

arkadaşlar ben dün düşük yapım çok üzgünüm. eimle 7 aydır bebek istiyorduk sonunda olmustu ama talihsiz bir sonuç oldu. sizce gebe kalmak için ne kadar belemeliyiz.

canım önce neden dustugunu arastırcaksın genelde ılk dusuklerde arastırmazlar normal olabılır der doktorlar 2-3 dusukden sonra arastıryorlar zaten 7. haftadan önceki dusuklerde genelde genetik bozuklukdan kaynaklı oluyomus. 7. haftadan sonrakı dusuklerde kan pıhtılasması,tiroıt seker ve en onemlısı rahım anomalılerı sorunuymus ama senın ılk oldugu ıcın arastırmazlar suan bende nısan ayında kaybettıtm m bebegımı ben kurtaj oldum sanırım sen olmadın kurtaj oyuzden sana tavsıyeme doktoruna sor. eger herhangı bır sorun yok derse 2 adetten sonra hemen hamıle kalmaya calıs. rahım ebbege alısık oluyohemen kalınıyo.ben nısanda bebegımı kaybettım arkadasım agustosda ben uzun sure bekledım 8 ay kadar o bır ay sonra denedı suan 5 aylık hamıle ama ben kalamdım henuz yanı cok ara verınce dusukden sonra bıraz zor alınıyo sanırım sen kurtajda olmadıysan bende 2 adet gecır basla hemen yok eger zor bır dusuk olduysa kendınıde haızrhısstemıyorsan 6 ay kdar bekle derım ben

bu arada folık asıte hemen basla yada basladıysan bırakam derımm ben 4 aydır kullanıyorum

güncel listemiz... 21 hamiş Allah bin bereket versin bereketimizi arttırsın inşallah

peracımmmm :)))
benim bilgilerimi de günceller misin yazmıştım ama sanırım görmedin sen de yoğunsundur gözünden kaçtı sanırım
rica etsem BAT:15 Şubat
Yaşadığım yer Ankara
Yaşım 28
2. Deneme (düşükle sonuçlananı saymazsak) teşekkürlerrrr şimdiden...

canım benım de yumurtaalam ıle ılgılı kafam cok karısık habıre ınternetten hespa yapıp duruyorum ya acaba bata kada r hergun mu denesek ama ozamanda olmazkı degılmı

aynı sorun hepimiz de var sanırım ben de internetteki hesaplayıcılardan hesaplayıp denedım 2 aydır eğer olmazsa ovulasyon testlerini denicem bakalım :)

selam kızlar
burada çoğunluk denemelere başlamış sanırım. ben yeni yeni düşünmeye başladığım için henüz forumu gezip bakıyorum öncesinde neler yapmak gerekir diye.
bu hafta dr randevum var. önce bir kontrolden geçeyim istedim. sonrası hayırlısı artık:)

Evde olması güzel bazen zor :))
yok malesef 3d de çok pratiğim yok benim. olsa çok iyi olurdu başka işler için de ama yok malesef :)
tesisat projeleri çiziyorum ben. onlar için 3d gerekmiyo.
kız valla öğrensen çok iyi olur kafan dağılır hem :)
gerçi hobi olarak değilde benim gibi iş şeklinde olursa zor olabiliyor evde.konsantre olamayabiliyorum bazen.bazen evdeki işler yüzünden fırsat olmuyor. gelen giden ee ben ne zaman çizicem
boş kaldıkça burdayım zaten merak etme grşrz :)

geçmiş olsun canım.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin.

Senin adına çok üzüldüm canım.hiç bekleme canım aynen devam benim arkadaşım hemen arkasına hamile kaldı.doktorlar yapma dio ama hiç sıkıntı olmuo hatta 1 hafta önce bebişini kucana aldı..Suna89 a yazdım bu mesajı.

Son düzenleme:
amin cnm
haklısın canım tamamen okuyamadım uzun zamandır kendi dertlerimden dolayı bakamamıştım, sayfalar çok ilerlemiş.. şöyle bir göz gezdirdim sayfa sayfa..:44:

Son düzenleme:
rica ederim canım inşallah dualarımız kabul olur
bana gelince pek iyi değilim canım mide bulantılarının üzerine bir de baş ağrılarım eklendi hergün çekiyorum ilaç almıyorumhatta şu an bile çok ağrıyo kafamda bir buz torbası varpıtpıtları duyduk cnm bebiş iyi maşallah ben iyi değilim((

Son düzenleme:

cnm 15 şubat olarak güncellemişim seni zaten diğer bilgilerini de güncelledim:) inşallah bir daha düşük yaşamazsın tatlım

Ben daha önce yazmıştım geçen ay deneyecekken eşim dualı mualı olsun dedği için denemedik ve şuan adet oldum.bir sonraki batım 9 mart. bakalım bu ay deneyecekmiyiz. bir değişiklik olursa yine yazarım :)

kızlar yeni batlarınızı özel mesajla bildirirseniz sevinirim:) gözümden de kaçmamış olur:) tabii 100 msj ı dolduranlar.. öpüldünüz

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun ya çok mu kötüsün bak sana bi tarif vericem ben de mıgren hastasıyım kısacık gebelık zamanımda 2 kere atak geçirdim bana cok ii geldı ben de ilaç alamıyodum makyaj temizleme pamuğuna lımon kolonyası dök sonra karabiber ek üzerine bi pamuk daha kolonyalı iki sakağına koy bi de ensene karanlık ve sesız bı odada yarım saat kapa gözlerini işe yarar dilerim tatlım tekrar geçmiş olsun bu arada pıt pıtları duymana cooooooooooooooooooook sevındım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…