- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.741
arkadaşlar ben dün düşük yapım çok üzgünüm. eimle 7 aydır bebek istiyorduk sonunda olmustu ama talihsiz bir sonuç oldu. sizce gebe kalmak için ne kadar belemeliyiz.
pko rahatsızlığı olanlara aşılama tedavisi yapılabiliyor mu bilmiyorum ama kendi kendine gebe kalmak zor olur bence.. yumurta takibi falan yaptırdın mı . her ay olacak diye bir ton çalışma yapmak ve birsürü gebelik testi harcamak zorunda kaldım .. ilaçla adett görebildiğim için acaba hamilemiyim diye doktor ev eczane arasında gecen ama olumsuzlukla sonuçlanan koşuşturmalar yaşadım. yumurtlama takibi bile yaptırdım kaç yumurta hazır ne gün çatladı bilerek yaptık ama yine olmadı. allah bilir .. ama ya aşılama ya tüp bebeğe gitsen belki hemen bebeğine kavuşursun..
kusura bakma çıkmam gerekti benim. Evet çalışıyorum ama evde. gündüzleri çizim yapıyorum arada nete takılıyorum :)
güncel listemiz... 21 hamişAllah bin bereket versin bereketimizi arttırsın inşallah
arkadaşlar ben dün düşük yapım çok üzgünüm. eimle 7 aydır bebek istiyorduk sonunda olmustu ama talihsiz bir sonuç oldu. sizce gebe kalmak için ne kadar belemeliyiz.
güncel listemiz... 21 hamişAllah bin bereket versin bereketimizi arttırsın inşallah
ayyyy bende eıstıyorummmm ama yumurtlama donemlerı ıle ilgili kafam çok karıstı
canım benım de yumurtaalam ıle ılgılı kafam cok karısık habıre ınternetten hespa yapıp duruyorum ya acaba bata kada r hergun mu denesek ama ozamanda olmazkı degılmı
aynı sorun hepimiz de var sanırım ben de internetteki hesaplayıcılardan hesaplayıp denedım 2 aydır eğer olmazsa ovulasyon testlerini denicem bakalım :)
rica ederim canım...
işinin evinde olması süper :)
çizim derken 3d şeklindemi canım ne çiziyorsun
benim eşimde 3 meraklısı sürekli çizer işi olsada olmasa çokda güzel olur
banada öğretmeye çalışıyor ama çok zor yahu
bir öğrensem aslında çok güzel oturduğum yerden bende para kazanırım :)
neysee zor şeylere pek gelemiyorum ben :))
işten fırsat buldukça gel :)
görüşelim tatlım
peracım güncellemen için teşekkür ederim tatlım çok incesin
rabbim o güzel dularını duyar ve kabul eder inşallahhhhh
tez zamanda bizde kavuşuruz melkelerimize
sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik :)
bebişin nasıl duydunuzmu ilk pıtpıtları :)
geçmiş olsun canım.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin.
amin cnmmaşallah diyelim hiç birinize nazar değmesin. Rabbim hepinizin Bebeklerinede sizede sağlık versin...
sanırım geçmişi tam okuyamamışsın bi kaç yanlışlık var sanki listede.
neyse gereken kişiler söyler zaten.
yetişemiyorsun artık geçmişe bize
umuarım iyisindir
öpüyorum
rica ederim canımperacım güncellemen için teşekkür ederim tatlım çok incesin
rabbim o güzel dularını duyar ve kabul eder inşallahhhhh
tez zamanda bizde kavuşuruz melkelerimize
sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik :)
bebişin nasıl duydunuzmu ilk pıtpıtları :)
peracımmmm :)))
benim bilgilerimi de günceller misin yazmıştım ama sanırım görmedin sen de yoğunsundur gözünden kaçtı sanırım
rica etsem BAT:15 Şubat
Yaşadığım yer Ankara
Yaşım 28
2. Deneme (düşükle sonuçlananı saymazsak) teşekkürlerrrr şimdiden...
cnm 15 şubat olarak güncellemişim seni zaten diğer bilgilerini de güncelledim:) inşallah bir daha düşük yaşamazsın tatlım
rica ederim canıminşallah dualarımız kabul olur
bana gelince pek iyi değilim canım mide bulantılarının üzerine bir de baş ağrılarım eklendi hergün çekiyorum ilaç almıyorumhatta şu an bile çok ağrıyo kafamda bir buz torbası var pıtpıtları duyduk cnm bebiş iyi maşallah ben iyi değilim ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?