- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.761
gecmiş olsun canım ınşaalah bebeğini sende kucagına alırsın tez zamanda. bu arada hangi ildensin
evt pkolularda zor.
benimde ümidim yok bu ay.
başka doktora başlayınca gerekli tedaviyi uygularsa ümitlenicem. hiç bişey yapmadı doktor bana.sadece regl olmam için progestan verdi o kadar.
çok zor bi süreçten geçmişsin canım çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin canım inş. tedavin sonuç verir ve hayırlı sağlıklı bir evlada kavuşursun canım.
Senin adına çok üzüldüm canım.hiç bekleme canım aynen devam benim arkadaşım hemen arkasına hamile kaldı.doktorlar yapma dio ama hiç sıkıntı olmuo hatta 1 hafta önce bebişini kucana aldı..Suna89 a yazdım bu mesajı.
Evde olması güzel bazen zor :))
yok malesef 3d de çok pratiğim yok benim. olsa çok iyi olurdu başka işler için de ama yok malesef :)
tesisat projeleri çiziyorum ben. onlar için 3d gerekmiyo.
kız valla öğrensen çok iyi olur kafan dağılır hem :)
gerçi hobi olarak değilde benim gibi iş şeklinde olursa zor olabiliyor evde.konsantre olamayabiliyorum bazen.bazen evdeki işler yüzünden fırsat olmuyor. gelen giden ee ben ne zaman çizicem
boş kaldıkça burdayım zaten merak etme grşrz :)
rica ederim canıminşallah dualarımız kabul olur
bana gelince pek iyi değilim canım mide bulantılarının üzerine bir de baş ağrılarım eklendi hergün çekiyorum ilaç almıyorumhatta şu an bile çok ağrıyo kafamda bir buz torbası var pıtpıtları duyduk cnm bebiş iyi maşallah ben iyi değilim ((
balıkesirdeyim ama bursa ve istanbulda tedavilerimi oluyorum mecbur balıkesir de tüpbebek merkezi bile yok.. sağol iyi dileklerin için. amin diyorum.. şehrimi niçin sordunuz merak ettim
gunaydın herkese kıslar sızı cok osledım yogunum gıremıyorum kac gundur
Kızlarrrrr çok heyecanlıyım yaaaaaa duramıyorum günler geçmiyorrr dilerim bu sefer olacak yaaaa
belirtileri şimdiden başlayanlar varmıydıı kızlar sat 16 ocaktı 30 günde bir adet oluyorum 8 gün var bat a tecrübelerinize ve fikrlerinize ihtiyacım varrr
sabahları cok az bı mıde bulantısı var ama cok az,gögüslerimde bugün karıncalanma gibi bi his kasıklarımda özellikle sol tarafta iğne batması gibi ve acaip şişkinlik ve rahatsızlık hissi ve fazla miktarda gaz var ne dersiniz kızlar olabilir mı yoksa psikolojik mı ??
canım hıssettıgın belırtıler hamıle belırtılerıne benzıyor ama gecen ay butun belirtileri yasayıp reglı oldum oyuzden belırtılere takılmıyorum İnşallah verdır bebişin
benim 6 şubat B.A.T'ım yine gerçekleşti maalesef
sıradaki beklenmeyen 1mart gibi
canım o belırtılerı bosver gecen ay bende oyle dusunmusudm ama malesef olmadı duunmemeye calısır bır hafta kalmıs baska seylere yonelkı hayal kırıklıgı olmasın .eger ustune dusme<sen suprızolur hem
canım o belırtılerı bosver gecen ay bende oyle dusunmusudm ama malesef olmadı duunmemeye calısır bır hafta kalmıs baska seylere yonelkı hayal kırıklıgı olmasın .eger ustune dusme<sen suprızolur hem
canım yanlıs alıntı yapmıssın
günaydın tatlımm :)
olsun canım yaa iş iştir :) gelsin paracıklar
2 boyutlumu oluyor o zaman senin çizimler
o da zor cancağızım :)
bende tam tembell :) herşey zor geliyor bana :)
yada sonradan öğrenmesi zor :)
sen bu işleri nasıl buluyorsun canım homeofis oluyor senin iş
eşinmi ayarlıyor nasıl oluyor?
öğreneyim yollarıbakarsın bende bir heves başalrımm
selamlar canım :)
çok bişey kazanmıyorum ama eve katkım oluyor.
yok kız öğrendikten sonra herşey kolay.
öğrenene kadar zorlanıyorsun gerisi boş.
yok kız eşim ayarlamıyor.onla bi alakası yok.ben bakarken memlekette çalışıyordum.evlenince başka şehire taşındım.ama patroncuklarım irtibatı kesmeyelim dedi.nasıl olsa bilgisayar ve internetin olduğu her yerde çizebiliyordum.ofis ev fark etmiyodu.bende kabul ettim.eski iş yerime projeleri hazırlayıp netten gönderiyorum.
ama bence sen 3 boyutluyu öğrenmeye bak şimdi olmasa bile belki ilerde lazım olur canım.şimdi fırsatın ve zamanın varken. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?