Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

baklavammmm tabiki dua ediyorummmmm isteyen herkes için kızlarrrr çokkkk mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin ama biraz tedirginim çevremde kımse bilmiyor eşim dışında tabi :))) bi öncekınde hemen herkese sölmıstık düşük olunca her sorana acıklama yapmak ayrı bı ızdırap oldu ondan korkuyorum sölemeye ama içim içime sığmıyor dün annem geldi baktı bana dikkatlı dıkkatlı sen bı test yap dedı sok oldum anlamasın dıye cebelleştım renk vermedım ama içine doğdu kadının yaaaa cok duygulandım aramızdakı bag kuvvetlıdır ama sasırdım yıne de :))))

canım benim hayırlı uğurlu olsun :))) ben daha düşük yapmadım umrım da yapmam.. doktor ayın 19 u gibi keseyi görürüz henüz çok erken bir buçuk haftalık dedi... korkuyorum...ama incir kürüm başarılı oldu Rabbim herkese nasip etsin.. şaşkın ve heyecanlıyım geceleri uyuyamıyorum özellikle

tebriklerrrrrr cnım aynı gün güzel haberi verdik darsı tüm isteyenlereeee
ya ben de o takvimden istiyorummmmm :)

kuşum yapmışsın sanırım benim de adet 11 şubattı :)) aynı gün doğum yapabiliriz inşallah
cnm ben de profilini takip ediyordum merak etmiştim seni
hadi gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah =)

Canım Allah razı olsun inşallah hepimiz kucağımız alırız sağ salim.. olmayanlarada Versin Rabbim...

kızlar ikinizi de tebrik ediyorum,sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah

Perakedisi sen bu ay bana hamile kalcaksın demiştin... kız valla gerçek oldu içine doğmuş :)))

Her zaman ama her zaman dualarımdasınız Gelecek ay da sizleri konuşacağız burada inşallah...

kızlar çooookkkk sevindim sizin adınıza tebrik ediyorum ikinizide
allah tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
darısı tüm isteyenlerin başına innşallaaahhh

canım cok sevındım allah tamamına erdırsın İNŞALLAH darısı bızım başımıza ve belirtilerı alalım hemen

canım cok sevındım allah tamamına erdırsın İNŞALLAH darısı bızım başımıza ve belirtilerı alalım hemen

çok hafif mide bulantısı sabahlara,köpek gibi koku alıyorum bu sıra herseyıııı algılıyorum,iştahım açıldı normalde mız mızımdır :) gögüs ağrısı ve hassasiyeti yok ama gögüz ucunda karıncalanma hissi ve bel ağrısı.Göz bebebklerinde büyüme,kiprik karışıklı var bide bu topikte okumustum cam bardağa idrarını yapıp 3 saat güneste beklet sonra yukarı dogru bi bulut kümesi olursa hamişşsin asağı çökerse değilsin testi ben de çıktı 10 subatta yaptımmm bilgilerinize kızlaarrrrr :)))

Hmm anladim ya normalde ilac kullandigim icin birakir birakmaz 3gun icinde okuyordum ama ilac kullanmadan once hic duzenli degildi

canım ozman sole yap ovulasyon testı alıp yumurtlama gunlerını takıp et cunku normalde adetınden 14 gun once yumurtlama gunu oluyor ama işde adetın duzenli degılse bu testle takıp edebilirsin

hahha canım bende gecen ay tum belirtiler vardı ama regl oldum bu ay bısey yok sadece adet olcakmısım gıbı oluyorum
kısss bu havada gunesı nerden bulam saka bı yana anlayamadım yukarı dogru bulut kumesı derken kopukten mı bahsedıyorsun

Kızlar ikinizi de tebrik ediyorum.
Allahım evlatlarınızı sag salım saglıklı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın.
Darısı bizlere ve isteyen herkese inşallah

kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh

hayırlı olsunnn allah kucağnızda almayı nasip etsinn darısıı diğer isteyenlerin başınaa :)

günaydın arkadaşlar, ben de sizden yardım istiyorum:) norrmalde 35-40 günde adet olurum bazan da 30 günde. 15 gün önce yumurtlamam oldu ama haal adet olmadım hamile olabilir miyim diye çok düşünüyorum ve tabikide istiyorum ama belirtilerim de mide bulantım ve normalin dışında bir yorgunluğum yok.
belirti olarak yaklaşık 5-6 gün önce göğüslerim bir şişti birden bire canım çok acıyodu asla dokunamadım şim di de şiş ama alıştım galiba. bir de karnımın alt sağ kısmında bazan da orta da batma var. bir de bir sinirlilik ve koku alma hassasiyetim var. sizce hamile olabilir miyim?
bugün adet olmazsam yarın test alıp bakacağım.
Allah'ım isteyen herkese evlat versin.

adet tarıhın gectıyse test yap canım

canım belirtilerin hamile olduğun yönünde eğer adetine sadece 1 gün varsa gecikmesini beklemeden test yapabilirsin ben kan testınde 4 gün kala öğrendim evde idrar testı yaptım çift cizgi bence hiç bekleme test yaptır ister kan,ister idrar güzel haberlerini bizimle de paylaş emi :))

rapidan nova gebelik testini 4 gün önce yatım hem 5 lira hemde doğru sonuc verdi tatlım aklında bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…