- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.821
çok çoookk Tebrik ediyorum ikinizide.
çok sevindim ya.Darısı tüm isteyenlerin başına.
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınızada almayı nasip etsin inş.
ve ne yapıyoruzz burdaki herkesede dua etmeyi unutmuyoruz
kızlarrrrrr mide ağrısı şiketi ile gastroentrolojide randevum vardı bugün iş gereği doktorlar tanıdık ek bi de beta hcg ye baktırdım veeeeeeeeeeee 88,65 hamileyimmmmm hemen eve geldim gebelik testı de yaptım çift cizgiyi gördümmmm ve bat 15 subat şimdiden belli oldu hem kanda hem idrarda hem coooooooooooooooook mutlu hem korkuyorum ilk gebeliğim düşük olduğu için bu kez 3 ay gecene kadar kımseye bı sey demeyeceğimmmm sizlerle paylaşmak istedimmmmmmmmm :) Allah'ım isteyen herkese nasip etsinnnn yarabbim :)
tebriklerrrrrr cnım aynı gün güzel haberi verdik darsı tüm isteyenlereeee
ya ben de o takvimden istiyorummmmm :)
cnm ben de profilini takip ediyordum merak etmiştim seni
hadi gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah =)
kızlar ikinizi de tebrik ediyorum,sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah
çok çoookk Tebrik ediyorum ikinizide.
çok sevindim ya.Darısı tüm isteyenlerin başına.
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınızada almayı nasip etsin inş.
ve ne yapıyoruzz burdaki herkesede dua etmeyi unutmuyoruz
kızlar çooookkkk sevindim sizin adınıza tebrik ediyorum ikinizide
allah tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
darısı tüm isteyenlerin başına innşallaaahhh
kızlarrrrrr mide ağrısı şiketi ile gastroentrolojide randevum vardı bugün iş gereği doktorlar tanıdık ek bi de beta hcg ye baktırdım veeeeeeeeeeee 88,65 hamileyimmmmm hemen eve geldim gebelik testı de yaptım çift cizgiyi gördümmmm ve bat 15 subat şimdiden belli oldu hem kanda hem idrarda hem coooooooooooooooook mutlu hem korkuyorum ilk gebeliğim düşük olduğu için bu kez 3 ay gecene kadar kımseye bı sey demeyeceğimmmm sizlerle paylaşmak istedimmmmmmmmm :) Allah'ım isteyen herkese nasip etsinnnn yarabbim :)
canım cok sevındım allah tamamına erdırsın İNŞALLAH darısı bızım başımıza ve belirtilerı alalım hemen
Hmm anladimya normalde ilac kullandigim icin birakir birakmaz 3gun icinde okuyordum ama ilac kullanmadan once hic duzenli degildi
çok hafif mide bulantısı sabahlara,köpek gibi koku alıyorum bu sıra herseyıııı algılıyorum,iştahım açıldı normalde mız mızımdır :) gögüs ağrısı ve hassasiyeti yok ama gögüz ucunda karıncalanma hissi ve bel ağrısı.Göz bebebklerinde büyüme,kiprik karışıklı var bide bu topikte okumustum cam bardağa idrarını yapıp 3 saat güneste beklet sonra yukarı dogru bi bulut kümesi olursa hamişşsin asağı çökerse değilsin testi ben de çıktı 10 subatta yaptımmm bilgilerinize kızlaarrrrr :)))
hahha canım bende gecen ay tum belirtiler vardı ama regl oldum bu ay bısey yok sadece adet olcakmısım gıbı oluyorum
kısss bu havada gunesı nerden bulam saka bı yana anlayamadım yukarı dogru bulut kumesı derken kopukten mı bahsedıyorsun[/QUOTE
bulursun kızzz güneşi çok yaz gibi olmasına gerek yokki havanın evinde bi oda bir iki saat illa ki alır günes dene bak 3 saat sonra yıkarı doğru bi tabaka olusuyo nasıl desem böle yüksek bi yere koy,1 metre kadar uzaktan bak eğer yukarı doru bı kümelesme varsa hamişsin tabı testtin yorumu bu kesin değil asağı çökerse değilsin dene zaten bakınca anlarsın okuduğumda ben de anlamamıstım ama yapınca yorumlayabildim senın bat nezamandı tatlım ??
kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh
hahha canım bende gecen ay tum belirtiler vardı ama regl oldum bu ay bısey yok sadece adet olcakmısım gıbı oluyorum
kısss bu havada gunesı nerden bulam saka bı yana anlayamadım yukarı dogru bulut kumesı derken kopukten mı bahsedıyorsun[/QUOTE
bulursun kızzz güneşi çok yaz gibi olmasına gerek yokki havanın evinde bi oda bir iki saat illa ki alır günes dene bak 3 saat sonra yıkarı doğru bi tabaka olusuyo nasıl desem böle yüksek bi yere koy,1 metre kadar uzaktan bak eğer yukarı doru bı kümelesme varsa hamişsin tabı testtin yorumu bu kesin değil asağı çökerse değilsin dene zaten bakınca anlarsın okuduğumda ben de anlamamıstım ama yapınca yorumlayabildim senın bat nezamandı tatlım ??
BENIM 18 INDE CANIM GERCI PEK CALIŞAMADIM BU AY UMUITLI DEGILIM
BENIM 18 INDE CANIM GERCI PEK CALIŞAMADIM BU AY UMUITLI DEGILIM
belli olmaz tatlım ümitsizliğe kapılma sakın güzel haberlerini bekliyorum :)
belli olmaz tatlım ümitsizliğe kapılma sakın güzel haberlerini bekliyorum :)
INŞALLAH CANIM SAOL
günaydın arkadaşlar, ben de sizden yardım istiyorum:) norrmalde 35-40 günde adet olurum bazan da 30 günde. 15 gün önce yumurtlamam oldu ama haal adet olmadım hamile olabilir miyim diye çok düşünüyorum ve tabikide istiyorum ama belirtilerim de mide bulantım ve normalin dışında bir yorgunluğum yok.
belirti olarak yaklaşık 5-6 gün önce göğüslerim bir şişti birden bire canım çok acıyodu asla dokunamadım şim di de şiş ama alıştım galiba. bir de karnımın alt sağ kısmında bazan da orta da batma var. bir de bir sinirlilik ve koku alma hassasiyetim var. sizce hamile olabilir miyim?
bugün adet olmazsam yarın test alıp bakacağım.
Allah'ım isteyen herkese evlat versin.
günaydın arkadaşlar, ben de sizden yardım istiyorum:) norrmalde 35-40 günde adet olurum bazan da 30 günde. 15 gün önce yumurtlamam oldu ama haal adet olmadım hamile olabilir miyim diye çok düşünüyorum ve tabikide istiyorum ama belirtilerim de mide bulantım ve normalin dışında bir yorgunluğum yok.
belirti olarak yaklaşık 5-6 gün önce göğüslerim bir şişti birden bire canım çok acıyodu asla dokunamadım şim di de şiş ama alıştım galiba. bir de karnımın alt sağ kısmında bazan da orta da batma var. bir de bir sinirlilik ve koku alma hassasiyetim var. sizce hamile olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?