- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.941
dün bir damla hafif lekenin içinde iplik gibi kan gördüm ve korkudan ölüyordum(( şükür geçti canım yatıyorum ben de adet ağrım da kalmadı.. sende drumlar nasıl?
canım listende ismim var transferimin 11ci günü betahcg degerim 378:) ikiz:)
an itibariyle kırmızılar teşrif etti...
Bu ay çalışma filan yapmıycam..
Yoruldum...
canım cok sukur benım suana kadar kanamam falan hıc olmadı ama ara ara kasık agrılarım devam edıyo.
Geçer cnm geçer korkma...Rabbim sağ salim kavuşmamızı nasip eylesin meleklerimize...ben 4- gün çekmiştim kasık ağrısı.. sen kaç gündür yaşıyorsun bu ağrıları?
kızlar nerelerdesiniz
valla kımsecıkler yok yaaa nasılsın canım benım mıde bulantılarım basladı iki gündür fenyım ama bu fenalık bıle güzel :) ya insan mıdesı kötü diye sevinir mi gülüyorum halıme :))
napyım canım bende aynı işte annelık duygusu işte sevinir tabii bı doktora basladınmı
canım ya moral bozmak yokkk demıstık ama benımkılerde gelmek uzeredır bugun butun belırtıler var ovulasyon testı alalım
ister istemez çok çalışınca bozuldum...
beni tedavi etmeden çalışma yaptıran doktorada içimden saydım çok.bi bildiği vardır diye çalıştım çalıştım çalıştım.
ben 2 tableti içmedim ilaçtan o yüzden erken geldi..
sabah anladım zaten geleceğini öğrede geldi zaten..
hadi hayırlısı inşallah gelmez seninkiler.
sen ovu testlerini al bence canım.çok kolay olur senin için.işe yararsa belirsizlikler ortadan kalkar.
ben alamam o testleri malesef.LH hormonuna bakıyo o testler.bende Lh hep yüksek pkolu olduğum için. bu yüzden hep yumurtluyormuşum gibi çıkıcak bu yüzden benim şansım yok o testlerle.
bu arada bu ay mola verdim ben.biraz kendimi toplıycam. yoruldum,çalışma filan yok artık.
işlerimide toparlamam gerek artık çok boşladım.
hadi hayırlısı cümlemiz için...
canım Allah her şeyın hayırlısını versin kısa zamanda dilerim bebiş haberlerini alırız ne olur sıkma canını ii bak kendine emi öptüm cok :))
23 ünde ilk kontrolumuz var baskent hastanesine gidicem bakalım doktorumla elektriğimiz uyar insallah tanıyorum ama hasta olarak hiiç gitmedim hastane yazılımı yapan bi firmada eğtim birimindeyım ben bakalım her doktoru az cok tanıyorum ama bize genelde eğtım asamasında kaprıslı davranıyolar hasta olarak gitmek farklı olacak dilerim bebişim ii durumdadır ya cok heyecanlıyımmmmm :)))
ister istemez çok çalışınca bozuldum...
beni tedavi etmeden çalışma yaptıran doktorada içimden saydım çok.bi bildiği vardır diye çalıştım çalıştım çalıştım.
ben 2 tableti içmedim ilaçtan o yüzden erken geldi..
sabah anladım zaten geleceğini öğrede geldi zaten..
hadi hayırlısı inşallah gelmez seninkiler.
sen ovu testlerini al bence canım.çok kolay olur senin için.işe yararsa belirsizlikler ortadan kalkar.
ben alamam o testleri malesef.LH hormonuna bakıyo o testler.bende Lh hep yüksek pkolu olduğum için. bu yüzden hep yumurtluyormuşum gibi çıkıcak bu yüzden benim şansım yok o testlerle.
bu arada bu ay mola verdim ben.biraz kendimi toplıycam. yoruldum,çalışma filan yok artık.
işlerimide toparlamam gerek artık çok boşladım.
hadi hayırlısı cümlemiz için...
günaydın arkadaşlarrr güzel ve hayırlı bi gün geçirmek dileğiyle :)))
Ben de az once regl oldum kıslar 1 gun rotarlı geldı ama soz verdım kendıme moral bozmak yok dıye
canım naber nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?