- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.921
şimdi bu profil düzenlemede bebişin tahmini tarihini girince oluşturulan takvimde gebeliğimin 5.haftası içindeyım diyo ama yıne bu sitenın hafta hafta gebelikteki takviminde bu tarihte 4 hafta 2 günlük hamiş olduğum yazıyo ve bence de doğru olan bu ne dersiniz kızlar ??
4+2 demek zaten 5. haftanın içindesin demek canım aynı anlama geliyor 4 bitmiş 5 e girmişsin hayırlı olsun bu arada hamileliğin çok sevindim
bak sen deyınce anladım daha iii hımmmm mantıklı :)))
bu arada tesekkür ederım canım :)))
bende 25+2 yim yani 26. haftaya girdim 25. haftayı doldurdum 26. haftadan da 2 gün aldım
olabiliyor bazen böyle şeyler insanın kafası karışıyor bende kaç aylığım onu çözemiyorum bir türlü
bende sancılanma var genemı erken olacam acep
ayağını sıcak tut tatlım ne gelirse soğuktan geliyo bı de mevsım geçişlerinde adet tarihlerı de sapıtıyo ama dılerım hıc olmazsında bebiş haberlerini alırız :)))
cinsiyeti ne canım bebişin :) adı belli mi bide :))
bende sancılanma var genemı erken olacam acep
erkek canım ismimiz YAMAN olucak allah nasip ederse pat küt tekmeleriyle adını yadırgamıycak sanırım oğluşum
belli olmaz canım gebelik olunca da adetteki gibi sancılanma oluyor bekleyip görelim
erkek canım ismimiz YAMAN olucak allah nasip ederse pat küt tekmeleriyle adını yadırgamıycak sanırım oğluşum
oyyyy adıyla yaşasın insallah ben de cok severım o ismı ama en yakın arkadasım yaman efe koydu omaz şimdi bakalım benım de sankı oğlum olacak diye hissediyorum ama daha cok erken sadece his bendeki :))
oyyyy adıyla yaşasın insallah ben de cok severım o ismı ama en yakın arkadasım yaman efe koydu omaz şimdi bakalım benım de sankı oğlum olacak diye hissediyorum ama daha cok erken sadece his bendeki :))
Canım belırtılerım adet belırtılerımle aynıydı farklı olarak ustumde bır halsızlık var. Halada devam edıyo adet belırtılerım hamile oldugumu bılmesem adet olucam heran dıyebılırım yani...
hayırlı olsn cnm benim :))))) bende adet olcam sanmıştım birkaç gün sonra geçti ağrılarım korkma normalmiş
gunaydınnnnnnn herkeseeeeeeeee
günaydın canımmm nasılsın :)))
Insallah gecer cnm yoksa bu belirtiler tedirgin ediyor beni...
canım listende ismim var transferimin 11ci günü betahcg degerim 378:) ikiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?