- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.901
neee 2:30 damı kalktınn derdın ne kısss ye yemeyını guzelce
ben istanbuldayım canımmm ayyy eskısehır deyınce aklıma cıg borek gelıyorr
karnım acıktı kendime kahvaltımı hazırlasam ne yapsam gerçi ilaçta içtim ama olsun
amann ya böyle tek başına da bişey yenmiyorki..
hadi toplaşında kahvaltı yapalım
ankara dayım ben de canım ya keske burda olsaydın ben sana seve seve eşlık ederdim :)))
zaten ağzım hiç durmuyo süreklı bı seyler yiyiyorum ama bos seyler değil suan da arkadas ayran yapı bana onu içiyorum kız bilmiyo ama içne mı doğdu ne kendıme yatım al sen de iç dedı güldümm içten içe :))
Kızlar hamileyim sonunda perakedim listende guncelleyebilirsin
ne bereketli ay oldu yaaaa yasasınnnnnn çok güzel bi haber tebrik ederim tatlım Allah sağlık ve huzurla kucağına almayı nasip etsin :)
dua etmeyi unutmayalım tüüümmmmm isteyenler için :))
hahaderdim merdim yoktu kız.12 de filan yattım 2:30 da lavaboya kalktım çok uykum vardı zor kalktım hatta ama sonra yattım hiç abartısız bir saatten fazla yattım uyumaya çalıştım tık yokk uykumun bölünmesinden hiç hoşlanmam bölündümü işim bitti sonra böyle sabahlarız
tuh istanbulmu hadi kalk gel ordan burya gelmesi 5-6 saati bulur herhalde
çiğ börek çok yağlı kızz sabah sabah nası aklına getirttin
Teşekurler canım .Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Kızlar yine söylüyorum nolur belirti aramayın adet ağrısında başka hiçbir belirtim olmadıııılütfen odaklanmayın ve adeti bekleyin olurmu stresten kurtulmuş olursunuz o zaman...
canımmmm cok mutlu oldummm ALLAH sağ salim kucagınada almayı nasıp etsın hayırlısıyla eee belirtileri yaz bakalım
Canım belırtılerım adet belırtılerımle aynıydı farklı olarak ustumde bır halsızlık var. Halada devam edıyo adet belırtılerım hamile oldugumu bılmesem adet olucam heran dıyebılırım yani...
Kızlar hamileyim sonunda perakedim listende guncelleyebilirsin
ayyy cok severım bekarken ankarada otuyordum karsı komsumuz eskısehırlıydı ondan ogrenmıs tı annem cığ boregı cok gusel yapar hatta annem bana geldı hemen yaptı yedık
hım bende çok nadir yerim.bi gün burya yolun düşerse ısmarlarım
anladım canım peki eksta bısey yaptnmı gebe kalmak ıcın
tebrik ederim.
Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almayı nasib etsin inş.
Cuma gününün hürmetine her halde herkes çatır çatır hamile çıkıyor.Rabbim isteyen herkese çok bekletmeden nasib etsin inş.
bakya ısmarlarım dıyor yapsana kıssss
Canım 2 aydır ovulasyon testı kullanıyordum ılk ay bos gectı sukur bu ay oldu onun dısında bısey yapmadım pozıtıf test sonuclarını degerlendırdım hatta ılk ay daha cok calısma yapmıstık ama olmadı bu aykı ılıskı sayımız bır elın parmaklarını bıle gecmez o kadar azdı yani.
Amin canım :Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın.
annenin ki gibi iyi olmaz canım ondan ben sana ısmarlasam daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?