- Konu Sahibi perakedisi
- #3.061
saol tatlım inşallah bu ay bende hamile kalırım da bebişim göbişimde olur
stres baş düşmanı zaten herşeyin

stres baş düşmanı zaten herşeyin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni hamişleri tebrik ederim kızlar...nagee hayırlı olsun cnm dikkat et kendini yorma fazla.. 2 gün sonra bir kan testi daha yaptır mutlaka en az 2 katına çıkması lazım ..ben de öyle yapmıştım.. hergün 2 kat artıyor ve kesenin görünmesi için 1500 olması gerek.. ben 4+3 ken kesemi görmüştüm darısı sana cnm.. :)) takip et stres yapma
bu arada kızlar ben de bebiğimin kalbini 6+1 ken duydm doppler ultrasonda çoook güzeldi.. darısı sizlere inşallah!!!
![]()
saolsın canım bende kese hemen gozukmez dıye pazartesıye aldım randevumu aksam 5 gıbı gıdıcem ozaman benım 4+3 olcak ınsallah gozukur.bıde sonra kalp atısları avr dımı kızlar cok fazla gıremıyorum okadr uykum varkı oldugum yerde gozlerım gııdyo cok fenayım.
merhaba kızlar herkesin hamişlikleri hayırlı olsun bizde ocak ayında bıraktık korunmayı fakat hastalandım geçen ay ve doktora gittim bir sorun yok yumurtlama günlerinde ve o günlere yakın daha çok ilişkiye girin gün aşırı dedi progestan 100mg verdi içmeye başladım bıraktım 4 gün hasta olmadım derken oldumve folbiol içiyorum folik asit olarak da. bakalım bu ay yine denicez hiç aklıma getirmicem stres olmıcam
Allah inşallah bu duyguyu bana da yaşatır![]()
kızlar beta hcg 107.5 cıkdı sanırım hamıleyım:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ALLAH tamamına erdırsın canımm
Kızlarrrrr cumartesi kalp atışlarını duyduk meleğimin :))) çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese yasatsın dualarım tüm isteyenler için çok garip bi duygu gerçekten Allah ım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin tüm hamişlerrin de tabi ki :)))
Bu arada kaç gündür çok durgun bu topik nerelerdesiniz kızlarrrrr ??
canım ya bu ovulasyon testi dediğin şu eczanelerde satılanlardan mı alıp yapıyosun yumurtlama günün adet başlangoıcından 14.gün olmuyor mu
günaydın kızlarrr nerelerdesiniz ya hiç kimsecikler yok kaç gündürrrrrr :)))
slm canlar ovulasyon testıme devam edıyorum sadece test var calısma yok nıyesye cıft net cızgı goremedıgım ıcın canım calışmak ıstemıyı![]()
ee kaçıncı gününndesin canım.17. gün filansın galiba.silik filan da mı bi çizgi yok.