Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
yeni hamişleri tebrik ederim kızlar... :16: nagee hayırlı olsun cnm dikkat et kendini yorma fazla.. 2 gün sonra bir kan testi daha yaptır mutlaka en az 2 katına çıkması lazım ..ben de öyle yapmıştım.. hergün 2 kat artıyor ve kesenin görünmesi için 1500 olması gerek.. ben 4+3 ken kesemi görmüştüm darısı sana cnm.. :)) takip et stres yapma :16: bu arada kızlar ben de bebiğimin kalbini 6+1 ken duydm doppler ultrasonda çoook güzeldi.. darısı sizlere inşallah!!!:16:

saolsın canım bende kese hemen gozukmez dıye pazartesıye aldım randevumu aksam 5 gıbı gıdıcem ozaman benım 4+3 olcak ınsallah gozukur.bıde sonra kalp atısları avr dımı kızlar cok fazla gıremıyorum okadr uykum varkı oldugum yerde gozlerım gııdyo cok fenayım.

saolsın canım bende kese hemen gozukmez dıye pazartesıye aldım randevumu aksam 5 gıbı gıdıcem ozaman benım 4+3 olcak ınsallah gozukur.bıde sonra kalp atısları avr dımı kızlar cok fazla gıremıyorum okadr uykum varkı oldugum yerde gozlerım gııdyo cok fenayım.

hehehe :) bende aynıyım... kalp atışını 4 ya da 3 boyuntlu son sistem ultrasonda tam 6 haftalıkken duydum cnm.. zaten keseni görünce sana dicekler şu tarihte gel diye :))) hadi bakalım haberdar et :)))

merhaba kızlar herkesin hamişlikleri hayırlı olsun bizde ocak ayında bıraktık korunmayı fakat hastalandım geçen ay ve doktora gittim bir sorun yok yumurtlama günlerinde ve o günlere yakın daha çok ilişkiye girin gün aşırı dedi progestan 100mg verdi içmeye başladım bıraktım 4 gün hasta olmadım derken oldum :( ve folbiol içiyorum folik asit olarak da. bakalım bu ay yine denicez hiç aklıma getirmicem stres olmıcam
Allah inşallah bu duyguyu bana da yaşatır :49:

canım bızde ocakda baslamadık bebek yapmaya ama ben yumurtlama gunumu kacırmısdım gecen ay adetım bıttı 2 gun sonra hergun bırlıkde olmusduk gun asırı degıl yanı yumurtlama gunum bıtene kadar denedık sende dene bence arkadasım solyrmdı bana da bırde esne ılısıkden once kahve ıcır sperlmlelr hızlanırmıs folık asıt cok onmelı bu arada ben 5 aydır kullanıyorum bebek dusumeden once baslamak gerek hıc aksatma.hadı kolay gele

herkese merhaba,

bır kacgundur gıremıyorum ıslerimin yogunluğu sebebiyle hamişler varsa tebrık ederım bende ovulasyon testıne baldım dun ıtıbarı ıle

ALLAH tamamına erdırsın canımm

saol canım benım darısı basına ınsallah tez zamanda buarada ovulasyon testınden zıyade hergun yapın derım kızlar ben gun asırı denemdım sansa bırakamdım yanı arkadasımda kıtap vardı ondan bakmısdım yumurtlamanın hergunu deneyın dıyor

günaydın arkadaşlar... hamişler hayırlı olsun tebrik ederim.darısı benim gibi bekleyenlerin başına :))) bat 20 mart heyecanla bekliyorum.

Kızlarrrrr cumartesi kalp atışlarını duyduk meleğimin :))) çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese yasatsın dualarım tüm isteyenler için çok garip bi duygu gerçekten Allah ım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin tüm hamişlerrin de tabi ki :)))
Bu arada kaç gündür çok durgun bu topik nerelerdesiniz kızlarrrrr ??

Kızlarrrrr cumartesi kalp atışlarını duyduk meleğimin :))) çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese yasatsın dualarım tüm isteyenler için çok garip bi duygu gerçekten Allah ım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin tüm hamişlerrin de tabi ki :)))
Bu arada kaç gündür çok durgun bu topik nerelerdesiniz kızlarrrrr ??

AMİN canım darısı basımıza:) evet kısecıkler yok sureklı gırıp bakıyorum bende

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli
ben iyim cumartesi günü doktara gittik eşimle
ulturasonla baktı rahimin ve yumurtalıklarımı ölçtü
her şey normal dedi hiç bir sorun yok.
kaç aydır korunmadığımızı sordu 4aydır dedik.
kendinize 1 sene verin dedi. eğer sekiz ay sonra hala
hamile kalamazsan o zaman tekrar gelirsin dedi
ama inşallah hamile olarak gelirsin dedi.
stres yapmayın dedi birde folik asit verdi
günde 1 kere tok karnına içicem.
bugün yumurlama günüm çalışmalara devam
ama artık kafama takmıcam ve stres yapmıcam.

canım ya bu ovulasyon testi dediğin şu eczanelerde satılanlardan mı alıp yapıyosun yumurtlama günün adet başlangoıcından 14.gün olmuyor mu

canım ya bu ovulasyon testi dediğin şu eczanelerde satılanlardan mı alıp yapıyosun yumurtlama günün adet başlangoıcından 14.gün olmuyor mu

canım netten aldım ben içinde adet periyoduna gore baslama tarıhın oluyor ama dayanamayıp elıme gecer geczmez basladım normalde bugun baslamam gerekıyordu bugun 14 gundeyım bakalım net ıkı cızgı gorebılecekmıyım

günaydın kızlarrr nerelerdesiniz ya hiç kimsecikler yok kaç gündürrrrrr :)))

selamlar.
kimse yok burda artık.herkes başka yerlerde ya da hamileler zaten daha girmiyor (bir kaçınız hariç :1:)
bende bebiş konularından uzak kalmaya çalışıyorum malesef ama yine de bakıyorum bu konuya arada genelde sessiz :27:
c.tesi kalp atışlarını duymuşsun canım. Hayırlı olsun :) o heycanını tahmin edemiyorum çok güzel bir duygudur her halde :)
bizede dua et de Rabbim bize de nasib etsin inş.
Kendine,bebişine iyi bak canım Allaha emanetsiniz :34:

slm canlar ovulasyon testıme devam edıyorum sadece test var calısma yok nıyesye cıft net cızgı goremedıgım ıcın canım calışmak ıstemıyı:1:

Back
X