- Konu Sahibi perakedisi
ben altıma eski havlu çarşaf falan koyuyorum o zaman sorun olmuoo sende öle yapabilrsinn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yy ne güzel sen adet olmadığın günleri sayıyosunki benimki 1 gün bile geçse ben hemen yaparım testbenim daha 1 haftam adetimee pöfff
bişi sorucam ilişkiden ne kadar sonra tuvalete gitmek gerekir afedersiniz ben patlıcak gibi oluyorum 15-20 dk. zor dayanıorummsonta direk istikamet tuvalet ve duş bu çok etkilermi hamile kalmayı
![]()
Bende belimin altina yastik koyup 15 20 dk yatiyorum. Ayaklarimi bir kac kez diktim ama ise yaramadiama ne yaparsam yapim yinede akiyo
bende sinir oluyorum. Bu arada bugunde adet olmadim kizlar. Pazara kadar beklicem olmazsam test yapicam. Saygilarr
![]()
valla ben hemen ayaklarımı kaldırıyorum 10 15 dk bekliorum sonra kalkıorumm ama gene akıoo gene akıoo sinir oluoorumm![]()
yy ne güzel sen adet olmadığın günleri sayıyosunki benimki 1 gün bile geçse ben hemen yaparım testbenim daha 1 haftam adetimee pöfff
bişi sorucam ilişkiden ne kadar sonra tuvalete gitmek gerekir afedersiniz ben patlıcak gibi oluyorum 15-20 dk. zor dayanıorummsonta direk istikamet tuvalet ve duş bu çok etkilermi hamile kalmayı
![]()
hımmm yastık olayını bılmıyordum deneyım ama her seferınde carsaf degıyorum paso
bıde ınsan cok duramıyor yaa nem rahasız oluyorum hemen yıkanmak ıstıyorum:26:
Bebişlerim akar o :) sabaha kadar kalkmasanız sabah yine akar. Giden gidiyor saniyelik. o yaramaz spermler o kadar hızlı ki, utanmasalar ışık hızıyla yarışırlar :) Bunu takmayınız litfen yani bence nacizhane :) örneğin bizimki neyse ben mesaj atcam şimdi sizeburdan yazamayazağım
![]()
bır sey sorucam benım sag gogsumde bıcak saplanıyormuş gıbı nefes aldıkca agrıyor ya neden olabılır acaba:44::44::44::44:
valla ben hemen ayaklarımı kaldırıyorum 10 15 dk bekliorum sonra kalkıorumm ama gene akıoo gene akıoo sinir oluoorumm![]()
anamm benim adam nerde sallıcak bacaklarımıı hemen kalkıoo gidioo bide demzmi hadi sen çırpın burda hamile kalmak için ne gıcık oldummbende ayaklarım havada canım sıkılıoduu harek yapiimm dedim bakk doğru yapmışım
![]()
heh heh heh
ay canım benim yaa Allah kabul etsin kuzucumbu ne hııııızzzzzzzz
benim adetim daha yeni dün bitti bugün(cuma gecesi olduğu için) okuyacağım.. bir de ayet-el kürsi okurum 170 tane inşallah
sen bu kadar hızlı nasıl okuyabildin, ezbere mi biliyosun?
çikooooyu pazartesi gördüm canımcanım bu arada çiko neler yapıyor? mide bulantıların, aşermelerin vs... başladı mı? çikodan güncel haberleri alayım![]()
amaaan 10 dakkada bi mesaj atabilirsiniz diyo onu mu beklecem şimdi şurda yazıveriyim
bizimki şeydiiii
Banyodaydık
düşünün yani zaten ayaktasın zaten suyun altındasın bi de ben tutmasın diyee yıkadım filan iyice. işte o kadar hızlı yaramazlar.
Tabi ki taktikleriniz mühim hızlandırabilir ama çıkıyo dışarı die üzülmeyin gıyamam ki![]()
heh heh hehmeslek sırrı
ohhhh maşallah maşallah hadi hayırlısı
![]()
çikooooyu pazartesi gördüm canımara ara kahverengi lekelenmelerim vardı başka ağrı kanama gibi bişey yok ama ... randevu aldım özele gittim muayene olduk kalp atışlarını dinletti büyük ihtimalle yerleşme sonrası bunlar oluyo ama riske atamam ilaç vericem dedi progestan kullanıyorum canım şimdi yan etkilerine daha az maruz kalmam için vagınal kullan dedi şimdi o ilaca devam ediyorum sonrasında olmadı bir daha
eşim evde çikonun taklidini yapıyo ( kalp atışlarının vuuum tık vuum tık diye)
ona kopuyorum. ha bide benim çatlak kocam doğumdan sonra çiko kucağına verilince önce ayaklarına bakıcakmış ( onun ayakları çoooooook büyükde) küçükse karıştırdınız bu bizim çiko değil dicekmiş
böyle işte canım biraz stres biraz geyik ...
inşallah hepimiz için herşey yolunda gider hayırlısıyla.... çooookkk
![]()
anam fantazıye bak sen :) kısım demkkı fantazılı olacak kıslar puf noktası bu
sen bebıs ıstmyomudun hanı tutmasın dıye yazmıssın ya
Yaa neden utandırıyosun burcum şimdi fantezi filan diye
Hayır istemiyodum geçen ay. Daha bu ay ikna etmişti eşim beni. Ayın sonuna doğru :) :)