Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
canım sana yazdıgım yazıyı okudun mu

bunu diyosan şimdi gördüm canım daha, ben bitiminden hesaplanıyo diye biliyorum burda dr a soru falan sormuşlar ovulasyon konusunda okudum adetinizin geldiği günü 1. gün sayın diyor.. yani ben ayın 7 sinde adet oldum ve 7 sini de sayarak başlayacakmışız ve benim bugün 8. günüm oluyor..:)

Son düzenleme:

ayy inşallah nihayetcim hepimiz çoooook iyi arkadaş olucaz burda merak etme:13: senin de enerjini çok sevdim,inşallah biz burdayız ve yanındayız canım... belki bu durum ve şartlarda hamilelik zor olsa da hayatta herşeyin çaresi var unutma:) hem unutma hiç bir sorunu olmayıp hamile kalamayanlar da var bu işler kısmet gerçekten

benim bata da 5 gün var kırmızıları görürsem ben de yeni yıla kalıcam,hayırlısı:119::119::119::119::119:

evet sensiz olmaz tabii atlantamm teşekkür ederim,hoşgeldinnn 2012 umutlarımızı karşılamadı bu konuda.. ama ben umutluyum 2013 den göreceksin bak Allahın izniyle hamile kalacağız canım

İnsallah canım dualarında unutma beni
Bakalım topuk bereketli olur inşallah bence bereket duası yaz canım :)

Kisssciler benn bu ay sogan kuru yapicam, hadi bakalim ne olcek..hayirlisi olsun..ya bide belimi cekdirmek istoiyorumm ne oneriyorsunuz hanimlaar?

ayy ne guzel demissin koca gobekli olalim die ))demin namaz kiliyorum bi anlik karnim buyumuss elimi koyacak yer bulamiyorum gibi dusundum ))) aafff kafayi yedik kizlar yaaa )))

Kuzum bilmemki topiklerde okudum bende belini cekdiren hamile kaliyrmuss.sen masallah artik anne adayisin.saglicakla kucahonada al canim.varmio bbizee onerrilerin???
11 aydır denemediğim yöntem kalmadı bitkisel kürler ovulasyon testi ates ölçme yöntemi preceed jell vs 2 aydır hiç bişi yapmadım bitkisel kür olarak ovulasyon takibimi yaptım atesimi ölçtüm ben geçen ay rahim filmi çektirmiştim oda gebeliği %5 arttırıyormuş ona bağlıyorum kısmet rabbim ol demiş ve olmuş

cok guzel canim hayirli olsun bebisin sana.kucagina al inseAllah canim.bu isler birazda kismet isi yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…