Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
ya çalışmak gusel ama evde olmakta guselll karar vermıyorum ama maddı durumum super olsa bende calışmam sanırım yada kendıme iş kurarımmm boş kalamıyorummmmmmmm

ben memurum hanı işim masa başı ama ben kendıme boyle dıkış nakış ahşap boyama boyle işleri cok sevıyorum hanı keske bu işle ilgili bi işim olsaydı yada öğretmenı olsaydım dıyorum kendıme

fıstıklarımm benım mesai bitti ben kacar evımde calışacam daha
pazartesi İNŞALLAH hayırlı haberlerinizi burda görürüm
hepiciğinizi optum
mutlu hafta sonları

bebiş buyutucen once canımmm dur daha

bende öle dedim zaten hazır evdeyimm yapiim bi uşak büyütiim o okula başlayınca artıkk zaten daha yaşımda 23 en olmadı kendi işimi falan kurarım
ama öle demeyin maddi durumla ilgisi yok bence o işin sonuçta ne kadarda rahat olsanda kendiparanı kazanmak gibisi yokk 2 aylık iş tecrübem vardaa ordan biliorum

tabı canım kendı paran gıbısı yok esımde maasını alınca bana verır kendı paramı harcarken catır catır harcıyorum onun parasına gelıce bıraz dıkkat edıyorum sonuçta onun kazancı bana emanet

Kesinlikle yeterki gelsinler :) senin ne zaman beklenmeyen gunun varmi belirtilerin...

benım 6 ocak ama hıc bır belırtım yok
ben adet olcagım zmanda hıc belırtım olmaz oyle goguslerım sısmez kasıklarım agrımaz lavaboya gıderım aaa hasta olmuşum olur yanı
ama duzenlıdır hamılık belırtısıde yok belkı oda olmaz dıyorum bılmıyorum yanı

Ben sifanin iyi oldugunu duydum hatta ordaki mine hanimdan herkes pek bir memnun. Hastanin hijyen durumuda hayet iyimis odalar falan super diyolar yani eger olursa ben sifaya gitmeyi dusunuyorum eger firsat bulursan sende bir bak istersen mine hanim gercekten cok ilgili ve tecrubeliymis bilgin olsun secilcim...

kız zaten 1 saat önce ölçtüm

Ayy tatlim ben pek telasliyimdir :) hemen hersey oluversin isterim sende umitsizsin ya bugun belki bebis vardir canini cok sikma diye alternatif bisler olsun diye demistim :) sen coktan yapmissin bile :) hayirli atesler diliyorum sana ve herkese :) ateslerimiz hic dusmesin :)

arkadaslar benım eşim azosperm buay bıtkısel kullandık ve sperm testı yaptırcaz eşımde sperm cıksın ve bebeğim olun dıe nıyetıyle 500 yasın okutuyorum ve sayımı tamlayamadım herkese 1 tane dusuo okumak ısteyen olursa aranızda cok mutlu olurum okumak ısteyen bana msj atabılırmı okumak ısteyen veya okuyamayan arkadaslrdan ALLAH razı olsunnn

benim görümcem ilk aylarında oraya gitti hatta mine hanıma ama sonra bıraktı. çünkü özel olmasına rağmen bi dünya sıra bekliyordu. ben şimdilik tınaztepeden memnunum. bi de doktorum öğrencimin velisi olduğu için hiç sıra derdim randevu derdim olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…