- Konu Sahibi perakedisi
-
ekledim kızlar hadi bakalım hayırlara vesile olsun topiğimiz:))))))))
valla iş bulsam çalışcam ama bulamıyorumm
ya çalışmak gusel ama evde olmakta guselll karar vermıyorum ama maddı durumum super olsa bende calışmam sanırım yada kendıme iş kurarımmm boş kalamıyorummmmmmmm
valla iş bulsam çalışcam ama bulamıyorumm
inşallah canımm yaaa valla dediğim gibii karnım ağrıyoo diee gözlerim burnum musluk gibii bidee kırmızıı görsem kim bilir ne olurr
fıstıklarımm benım mesai bitti ben kacar evımde calışacam daha
pazartesi İNŞALLAH hayırlı haberlerinizi burda görürüm
hepiciğinizi optum
mutlu hafta sonları
bebiş buyutucen once canımmm dur daha
Canim ates olcerin varsa bi olcsene atesini dusmusse adetin gelcek demektir yusekse beklemek gelmez canim simdi bir olc istersen icini rahatlatir biraz.
ben zaten hafıf kıloluyum
Allahtan esım bu halımı cok sevıyor zayıflayınca fırcayı yıyorum onun içi sıkıntım yok olsunda onun her seyıne razıyım
bende öle dedim zaten hazır evdeyimm yapiim bi uşak büyütiim o okula başlayınca artıkk zaten daha yaşımda 23 en olmadı kendi işimi falan kurarım
ama öle demeyin maddi durumla ilgisi yok bence o işin sonuçta ne kadarda rahat olsanda kendiparanı kazanmak gibisi yokk 2 aylık iş tecrübem vardaa ordan biliorum
Kesinlikle yeterki gelsinler :) senin ne zaman beklenmeyen gunun varmi belirtilerin...
çalışıyorum ben öğretmenim. ilk önce evimize yakın diye özel gazi hastanesine gittim, ama pek memnun kalmadım. şimdi özel tınaztepeye gidiyorum, çok memnunum. ilk defa bu ay klomen iğne ve progesteron içerikli jel kullandım ama karnımın ağrısı geçmek bilmedi.
Canim ates olcerin varsa bi olcsene atesini dusmusse adetin gelcek demektir yusekse beklemek gelmez canim simdi bir olc istersen icini rahatlatir biraz.
kız sen ölee diiince merak ettim ölçtümm gene 36.6 çıktıı
kız zaten 1 saat önce ölçtüm
umudu kesme demek adet olamayacaksın
Ben sifanin iyi oldugunu duydum hatta ordaki mine hanimdan herkes pek bir memnun. Hastanin hijyen durumuda hayet iyimis odalar falan super diyolar yani eger olursa ben sifaya gitmeyi dusunuyorum eger firsat bulursan sende bir bak istersen mine hanim gercekten cok ilgili ve tecrubeliymis bilgin olsun secilcim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?