- Konu Sahibi perakedisi
-
kız deme öleee şimdi boş hayallere dalmiimm valla gelrsee çok ağlarımm zaten yarım saat önce yada 1 saat önce ölçmüştüm düşermiki öle olunca dur bidaha ölçiim
Kesinlikle yeterki gelsinler :) senin ne zaman beklenmeyen gunun varmi belirtilerin...
kız dur 1 saat arayla olçülür mu yarın ölç belkı inş. düşmez
kız sen ölee diiince merak ettim ölçtümm gene 36.6 çıktıı
Canim ya var aslinda ama psikolikde olabilrinsallah degildir gelir artik bebisimiz 5 ocak insallah glmez 1 hftadir sag kasigim ve sol kasigimda sancilar var ara ara sol ama genelde ikinsindede var rahatsiz etmiyor ama varligini hissettiriyor miden baya bir eksiyor yemek boruma kadar cikiyor ama cikis olmuyor bir kac gundur cok ac uyaniyorum hatta kahvalti hazirliyorum esimin masaya gelmesini bekleyem oldum :) basliyorum hemen uyuyorum baya gerci ben genelde cok uyurum ama bilemiyorum onunlami alakali wc de yim 15 dk bi agzimin tadi pasli gibi boyle hic tad yok gb yani aslinda bya var ama iste psikolik olmasindan korkuyorum cunku 6 aydir gelmiyor hep bu ay geliyormu acab diyoruz hooop kirmizilargeliyo bakalim bu ay ne olacak birde ben bu ay clomid kullandim onun icinde umudum fazla insallah tutunmusitr bebislerimiz...
Ayy canim iyimis valla bak sabah uyanir uyanmaz hemen bir olc kesin daha yuksek cikacak bunu adet gunune kadar yap yol gosterici olur cok takmazssin kafana guzel haberlerini bekliyorum...
benım 6 ocak ama hıc bır belırtım yok
ben adet olcagım zmanda hıc belırtım olmaz oyle goguslerım sısmez kasıklarım agrımaz lavaboya gıderım aaa hasta olmuşum olur yanı
ama duzenlıdır hamılık belırtısıde yok belkı oda olmaz dıyorum bılmıyorum yanı
benim görümcem ilk aylarında oraya gitti hatta mine hanıma ama sonra bıraktı. çünkü özel olmasına rağmen bi dünya sıra bekliyordu. ben şimdilik tınaztepeden memnunum. bi de doktorum öğrencimin velisi olduğu için hiç sıra derdim randevu derdim olmuyor.
ahanda düştüü 36.5 çıktı
ben ağızda paslı tat olunca hamilelik die duymuştum ama bilmiorum kız bende senin gibii göya diyetisyene gidiorum ama canım nasıı atıltırmak istioo anlatamam bide zırt pırt tuvalette buluyorumkendimii hatta yazılanları okurken bile gidiorumutanmasa dakka başı gelcek
Canim insallah vardir kisiden kisiye degisiyormus sonucta bu belirtiler kimi hic hisstemiyormus belki sende onlardan birisindir. Insallah gelmistir gunlerimiz cok yakin insallah guzel haberlerimizi paylasiriz.
Canim uzulme arka arkayada olce :) en azindan bir saat falan gecsin hem en saglikli sonucu sabah alirsin unutma :)
Evet tatlim oranin oyle bir problemi var cok yogun bizde esimin ayagi icin gitmistik ama sonra olayi cozduk randevu alip gidiyorduk 10 dk icinde dr yaninda oluyorduk. Tabi senin durumun daha bir iyimis :)
Peki gorumcen memnun degilmiydi mine hanimdan... Sadece kalabaiktan dolayimi birakti
ben ağızda paslı tat olunca hamilelik die duymuştum ama bilmiorum kız bende senin gibii göya diyetisyene gidiorum ama canım nasıı atıltırmak istioo anlatamam bide zırt pırt tuvalette buluyorumkendimii hatta yazılanları okurken bile gidiorumutanmasa dakka başı gelcek
Ayy canim yaaa dimi insallah insallah yaaa gunumde cok var ama bak seninde su wc baya yogun bence sendede olabilir hic yabana atma bu belirtileri hadi insallah guzel gezel gelir meleklerimiz :)
yüksek çıkınca hamilemi olunuo yani öleyse valla kat kat battaniye ufo elektrikli battaniyeyle uyuyrumm
Canim yumurtlama gununden sonra ates yukseliyor gebelik olusumus isede ates dusmuyor bunu anlayabilmek icin aslinda en bastan adettin ilk gununden olcmek gerek ama ben onu bsaramadim ama sonucta eger bebis yoksa ates baya bir dusuyor vucuttan 36.3 ve asagisiysa umutlar biradahaki aya kaloyor insallah hic dusmez tatlim. Sen sabah erkenden bir olc rahatlarsin dogru sonucu o zaman gorursun yuksek atesli gunler... Ben cikiyorum herkese iyi aksamlar...
diğer bir topikte arkadaş anlattı bunu ve yapan kişinin tutmuş.
adetine 1-2 gün kalanlarda çıkıyormuş,pet bir bardağa idrarını yapıyorsun 2-3 saat bir yerde bekletiyorsun ,idrarın katılaşıyormuş ,arkadaş sıvı yağa yumurta kırmış gibi bir görüntü olacak ve böylede olmuş..denesene canım şahsen ben demeyi düşünüyorum
aynen canım aynen hayırlısyla güzel haberleri burda paylatsak
Canim yumurtlama gununden sonra ates yukseliyor gebelik olusumus isede ates dusmuyor bunu anlayabilmek icin aslinda en bastan adettin ilk gununden olcmek gerek ama ben onu bsaramadim ama sonucta eger bebis yoksa ates baya bir dusuyor vucuttan 36.3 ve asagisiysa umutlar biradahaki aya kaloyor insallah hic dusmez tatlim. Sen sabah erkenden bir olc rahatlarsin dogru sonucu o zaman gorursun yuksek atesli gunler... Ben cikiyorum herkese iyi aksamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?