Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
canim neymis acaba o oyle ben hic duymamistim ayy allah ya ama benim daha cok var 7 gun ama demekte fayda var tabi yaklassin gunlerim yaparim insallah :) bilgi icim tesekkurler. Bu arada cikiyorum ben iyiaksamlar...

bende ılk defa sorarım hamıle oldugun bellı oluomuş ve iyi akşamlar

cnm yularda anlattığın şeyi anlayamadım.daha acıklayıcı anlatırmısın rica etsem..

Esine soylememekle iyi etmissin canim AMA yarinki test ten sonra soyle bari :)

Canim bir yanlis anlasilma oldu sanirim. Benim testim negatifti zaten. Yazdiklarin dogru ama, basima gelmisti benimde
ne diosuunnn amann Allahim isteyenleree versinn ikizii. ben tek alayim
gercekten boyle bisey olabilirmi yaa??
Daha batina 1 gun varken degerin yuksek gibi. Belki de Erken dollenme olmustur
Sagol canim, bende aklima geldikce dua ediyorum size. Ne guzel yazmissin oyle

İnsalahhh insallah :) hayirlisi olsun canim emeklerin icin tesekkurler...
rica ederim cnm:)

Esine soylememekle iyi etmissin canim AMA yarinki test ten sonra soyle bari :)
yarınki negatif çıkar diye hiç aklından geçirmiyosun sanırım kuzucum yok söylemiycem, hamişsem yılbaşı gecesi söyliycem:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

Son düzenleme:

Ben zaten senin bu ay gebe kalacagina inaniyordum canim. Icime dogmus demek

anladım canım sağol iyi ki varsınız

Ben zaten senin bu ay gebe kalacagina inaniyordum canim. Icime dogmus demek
aaaaaaaa gerçekten mi canımm, benim iyi yürekli temiz kalpli arkadaşım

benim içime de çok yakın zamanda hamile kalacakmışsın gibi doğuyor canım.. 1 bilemedin 2 ay içinde..hem sana eğer hamileysem %99,99 tutacak taktiklerim olacak ama taktiğimi uyguladıktan sonra lunaparkta 360 derece dönmek yasak:90::90::90::90::90::90::90:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlarrr.
burcucum sayende tesadüfen gördüm bu topiği

peracım bence kesin hamilesin yaaa, tebrik ederimmm:çünkü battan kaç gün önce yaptığın halde silik çizgi çıkmışş

ben de dün test yaptım bat dündü, ve silik çizgi, diğer topicteki arkadaşların hepsi hamilesin dediler bi sevinç bi sevinçsanırım öyleyimmm, hamileyim heraldeeeee, ama p.tesi kan testi yaptırmadan %100 emin olamıcamm

bi taraftan da geçmişi okuom kaç günde ne kadar da yazmışsınız bitiremedim oku oku

crocuss popp diceee üçünüzü de hatırlıom ekim topiğinden miydi:26:dicecimm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

canım sağolll, bilemiyorum ama testin markası biraz sabıkalı yanıltma konusundaaynen pzt kana baktırıcam hayırlısı olsun tatlım.. umarım hamileyizdir
senin bat ne zaman?

tatlıcadı55

merserayy

tuxedo2634

zehra9090

kızlar, batlarınız geçti haberler nasıllllllllllllll...?

Son düzenleme:
canım tlfdan girdiğim için geçmişi pek okuyamıyorum silikde olsa çift çizgiyi görmüşsün inşl kanda da çıkar

Gunaydin kizlar
Bu sabah test yaptim nova marka testle,cok silik cizgi cikti. Bende bu markaya guvenmedigimden laboquikle yaptim ve tek cizgi cikti. 3 dakikalik bir buruk sevinc yasadim sadece
Bu ay da nasip degilmis

Vavvv taktikli calistin bu sefer demek
Tamam tatlim, merakla bekliyorum taktiklerini
Bi hamile kalayim, degil 360 derece donmek, tuvalet disinda yerimden bile kalkmiycam :)

Gunaydin kizlar
Bu sabah test yaptim nova marka testle,cok silik cizgi cikti. Bende bu markaya guvenmedigimden laboquikle yaptim ve tek cizgi cikti. 3 dakikalik bir buruk sevinc yasadim sadece
Bu ay da nasip degilmis
neeee silik çizgi mi çıktı...labaquike güveniyorsun da nova ya mı güvenmiyorsun cnm.. şu anda senin cephende de şüpheli bir durum varhiiiç belli olmaz canım, belki de sen hamilesin...:))))

bu arada benim sabah labaquikle yine pozitif çıktı ama adet sancılarım başladı...bu konuda asıl sabıkalı marka o bence((5: kesin adet olucam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…