- Konu Sahibi perakedisi
-
canim neymis acaba o oyle ben hic duymamistim ayy allah ya ama benim daha cok var 7 gunama demekte fayda var tabi yaklassin gunlerim yaparim insallah :) bilgi icim tesekkurler. Bu arada cikiyorum ben iyiaksamlar...
aynı anda egepole de gidiyordu ve oradaki doktoru tercih etti açıkçası
diğer bir topikte arkadaş anlattı bunu ve yapan kişinin tutmuş.
adetine 1-2 gün kalanlarda çıkıyormuş,pet bir bardağa idrarını yapıyorsun 2-3 saat bir yerde bekletiyorsun ,idrarın katılaşıyormuş ,arkadaş sıvı yağa yumurta kırmış gibi bir görüntü olacak ve böylede olmuş..denesene canım şahsen ben demeyi düşünüyorum
aynen canım aynen hayırlısyla güzel haberleri burda paylatsak
tyezesı yısın onuuuuubende hafta ıcı calışmalara baslıycam enerjı toplamaya camlışyorum dıcem ama işteyımm hala
Esine soylememekle iyi etmissin canim AMA yarinki test ten sonra soyle bari :)canım kendim hariç şekillendiririm tamamatlanta bence bu test yanlış olabilir (( kendimi çok kaptırmak istemiyorum o halde sen de yarın sabah yap canım ben de tekrarlayayım testi.. daha eşime bile söylemedim umutlanmasın diye.. pzt kan testi yaptırıcam canım biraz bekleyeyim:18:
benimki de birkaç dakika içinde çıktı canım.. gelip gidip teste bakıyorum paranoya oldum zaten
slm atlanta benim de birkaç ay adetten önce yaptığım testlerde silik çizgi çıktı ama sonrasında maalesef hastalandım. amacım moralini bozmak değil ama battan önce yaptığın testlere güvenip umutlanma sonraki moral bozukluğu daha üzücü oluyor. ama umarım hamilesindir. sen yinede kendini çok odaklama
Daha batina 1 gun varken degerin yuksek gibi. Belki de Erken dollenme olmusturne diosuunnn amann Allahim isteyenleree versinn ikizii. ben tek alayim
gercekten boyle bisey olabilirmi yaa??
Sagol canim, bende aklima geldikce dua ediyorum size. Ne guzel yazmissin oylesaol tatlım ınanırmısınız her dua ettiğimde tanıdıgım tanımadıgım herkesın dua edıyorummmm RABBİME anne olmak ısteyn herkesin sağlıklı cocukları olsun dıye
varya gorun bakın bı sure sonra aşermelerimiz,kılolarımızı,bulantılarımızı ,ultrason resmılerımızı paylşacazzzz
ben halkla ilişkiler sorumlusuyum canım ne öğretmenisin sen ne gusel meslek
benim eşim de zengin olsa çalışmazdım ev kedisi olurdumya çalışmak gusel ama evde olmakta guselll karar vermıyorum ama maddı durumum super olsa bende calışmam sanırım yada kendıme iş kurarımmm boş kalamıyorummmmmmmm
rica ederim cnm:)İnsalahhh insallah :) hayirlisi olsun canim emeklerin icin tesekkurler...
yarınki negatif çıkar diye hiç aklından geçirmiyosun sanırım kuzucumEsine soylememekle iyi etmissin canim AMA yarinki test ten sonra soyle bari :)
rica ederim cnm:)
yarınki negatif çıkar diye hiç aklından geçirmiyosun sanırım kuzucumyok söylemiycem, hamişsem yılbaşı gecesi söyliycem:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
yok canım kötü bişey değil her ay olan bişey zaten. her ay kadınlar bir ya da bazen 2-3 ya da bazen hiç yumurtlarlar. adetten 14 gün önce bu yumurta çatlar ve yumurta eğer döllenmediyse adet olur döllendiyse gebelik olur. bu yumurtlama dönemini takip etmek gebelik açısından önemli tutma şansı daha yüksek
umarım anlatabilmişimdir
aaaaaaaa gerçekten mi canımm, benim iyi yürekli temiz kalpli arkadaşımBen zaten senin bu ay gebe kalacagina inaniyordum canim. Icime dogmus demek
bende 2013 te anne olmak istiyorum
canım sağolll, bilemiyorum ama testin markası biraz sabıkalı yanıltma konusundaiyi geceler kızlarrr.
burcucum sayende tesadüfen gördüm bu topiği
peracım bence kesin hamilesin yaaa, tebrik ederimmm:çünkü battan kaç gün önce yaptığın halde silik çizgi çıkmışş
ben de dün test yaptım bat dündü, ve silik çizgi, diğer topicteki arkadaşların hepsi hamilesin dediler bi sevinç bi sevinçsanırım öyleyimmm, hamileyim heraldeeeee, ama p.tesi kan testi yaptırmadan %100 emin olamıcamm
bi taraftan da geçmişi okuom kaç günde ne kadar da yazmışsınız bitiremedim oku oku
crocuss popp diceeeüçünüzü de hatırlıom ekim topiğinden miydi:26:dicecimm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
aaaaaaaa gerçekten mi canımm, benim iyi yürekli temiz kalpli arkadaşım
benim içime de çok yakın zamanda hamile kalacakmışsın gibi doğuyor canım.. 1 bilemedin 2 ay içinde..hem sana eğer hamileysem %99,99 tutacak taktiklerim olacakama taktiğimi uyguladıktan sonra lunaparkta 360 derece dönmek yasak:90::90::90::90::90::90::90:
Gunaydin kizlar
Bu sabah test yaptim nova marka testle,cok silik cizgi cikti. Bende bu markaya guvenmedigimden laboquikle yaptim ve tek cizgi cikti. 3 dakikalik bir buruk sevinc yasadim sadece
Bu ay da nasip degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?