- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.161
canım umarım dün geceyi değerlendirmişsindirKızlar günaydın.
Bu sabah yaptıgım ovu. testime bakarmısınız?
Yumurtalarım çatlamış mı oluyor ?
Silikleşene kadar çalışayım dimi ?
Dün gece 11 de yaptıgım testte C ile T aynı koyuluktaydı. Galiba yumurtladım. Çünkü akıntımda geldi. Sancımda olmuştu. Bu sabah yaptıgım sanırım çatlıyor dimi? Kaçırmayayım bu günleri.
13.cü gün,
Eki Görüntüle 596725
14.cü gün,
Eki Görüntüle 596726
Buda bu sabah yani 15.ci günüm,
Eki Görüntüle 596727
arkdaşlar merhaba beni de listeye eklerseniz sevinirim.yaş 25. 2,5 yıllık evliyim , sat 5 ocak, bat 6 şubat ,nasipse ilk bebiş...
Beni de listeye ekler misiniz
Yaşım 34, beklenmeyen adet tarihi 17 ocak, izmirde yaşıyorum, 7 yaşında bir kızım var
canım inşallah dediğin sureleri okuycğm..bende bu ay hergün meryem suresinin ilk sayfasını okuyorum zekeriyya as duası olduğu için..
şimdii senden hamişlik belirtilerini alalım?
Burcummmm gunaydinnnnladycım naber yeğenim nasıll iyimi ?
canımmmmm bu iki yazdığını da yeni görüyorumhayırrrr hayırrrrrr arkadaşım tabiii ki seni beeeniiiorummmmm
eylül anneleri topiğine de sormuştum dün ben de hastane arıyorum canım şu an gittiğim yer geçici.. kalıcı kendi dr um olsun istiyorum.. daha kese ve kalp atışı derdindeyim henüz bulamadımsen ne düşünüyorsun ladycim bu konuda???:44:
Hatırladım, her deliği değerlendiren fırat :)
Süper bi battaniye. Benim hiç böyle güzel şeylerim yokbebiş gelse kuruda kalacak
harika olmuş kalbimi okumuşsunben de örmek istiyordum bir tane nasıl ördün canım bunu anlatabilir misin
hamile olma olasılığın çok yüksek o zaman benim de pozitif çıkan ilk testimin biri net biri silikti 2 saat sonra tekrar yapmıştım inanamayıp daha net çıkmıştı 2.çizgi bence sende de var bebiş
huuhuuu kızlarr napiosunuz çok hasta oldumm üşütmüşümm ondan kafamı kaldıramıorummm giremedim bi kaç gündür nete geçen gün doktora gittik bizim keratayıı gördük bugün 4 hafta 4 günlük oldu bizimkinormal ultrasonla görmedii vajinal baktıı anamm ne yandıı ne yandı 2 hafta sonra tekrar gitcez bakalımm kalp atışlarını duyalım dedi dr. inşallah duyarız onudaa içimiz rahat ederr . çok hasta olduğumiçin çıkıorumm öptüm hepinizii uyucamm azcıkk
Ben her ay bir sürü belirti yaşardım. Bu ay hiçbirşey yaşamadım. bu ay hiçbirşey olmaması beni kuşkulandırdı zaten:)
Kızlar günaydın.
Bu sabah yaptıgım ovu. testime bakarmısınız?
Yumurtalarım çatlamış mı oluyor ?
Silikleşene kadar çalışayım dimi ?
Dün gece 11 de yaptıgım testte C ile T aynı koyuluktaydı. Galiba yumurtladım. Çünkü akıntımda geldi. Sancımda olmuştu. Bu sabah yaptıgım sanırım çatlıyor dimi? Kaçırmayayım bu günleri.
13.cü gün,
Eki Görüntüle 596725
14.cü gün,
Eki Görüntüle 596726
Buda bu sabah yani 15.ci günüm,
Eki Görüntüle 596727
inşşş öyledir ama bilemiyorumki dün akşam bir test daha yaptım tek çizgi çıkınca moralım bozuldu ve birdaha bakmadım sabah kalktıgımda aynı testte silik ikinci çizgi belırmıstı ama bu sefer dahada soluktu.sonra bu sabah yıne yaptım tek çizgi net çıkıyo diğeri baya soluk çıkıyor buda benım kafamı karıştırıyor.bide adet olcak gibi belırtılerım var.ne yapsam bılemedımkı..........
Bestecim gecmis olsun. Bebisi ogrenince soguk alginligi yasamak adetten heralde. Bana da aynisi olmustu :)
Gozun aydin insallah kalp atislarini da duyarsin gittiginde
Tebrik ederim. :)
Burcummmm gunaydinnnn
Iyiyiz teyzesi. Buyuyo galiba :) yemem dediklerimi yediriyo, icmem dediklerimi iciriyo bana
sen napiyosun :))
taam affettim
Akropol diye bir hastane var. Balgatta. Ben gecen seneden beri bu hastane isini baya vaktim oldukca arastirdim. ozellikle de bulent alp aydin diye bir doktor var. Adam su anda agustos ayina kadar dolu. :44: KK de de bu hastane ve bulent bey icin acilmis bisuru topik var. Adam hakkinda tek bi kisi bile kotu birsey konusmuyo ya. Saka gibi.
Benim bundan 3 ay evel bi kistim vardi. ilk hacettepeye gittik. Yogunluk ve ilgisizlik beni cildirttigi icin 3 ay sonraki kontrolume oraya gitmemeye karar verdim. HEm de bir gormus oluruz diye Bulent bey cok yogun oldugu icin Isin hanimdan randevu alip akropole gittik. Ben hastanenin ortamini Isin hanimin ilgisini sevdim. Velhasil zaten de gebeligimi ogrenince onun takip etmesi icin aradim. Aslinda o da marta kadar dolu ama ben sans eseri kist icin ona gittigimden ocak 14e aliriz sizi dediler. boyle iste canim.
mesela ben... felaket hastayım
canım sen iyi araştırmışsın.. ben de biraz az önce araştırdım ama hep uzak yerler... medicanayı araştırdın mı peki?
tabi canım anlatayım ben değil annem ördü ama bunun nasıl yapıldığını biliyorum bende bunun yeleğini yapmıştım
65 ilmek başladım ,8 sıra haraşo ördüm,sonra kenarlardan belirli bir mesafe bırakmak için haraşo ördüm ve örneği koymaya başladım ,fiyonkları istediğiniz büyüklükte yapabilirsiniz,örnek kısmına gelince ben 8 ilmekli yaptım haroşayı örünce sağ taraftaki şişe 8 ilmeği örmeden geçirdim ipimiz geride kaldı ipi uzatarak 9uncu ilmeği örmeye başladım örneği bu şekilde döşedim,arka sırada sadece haraşo örüyorsunuz,ön yüzünde 8 taneyi örmeden alıp tekrar haraşo örüyorsunuz,bilmem anlatabildimmi,yanlarda ilik yeri bıraktım,ön kısım böyle ,arka kısım sadece düz örgü ,bir yanını ve altını diktim kenarlarına tığ ile oya yaptım ve örneği yaparken uzttığımız ipleri kurdela parçaları ile sardım ve üstüne inci diktim fiyonk şeklini aldı
inşşş öyledir ama bilemiyorumki dün akşam bir test daha yaptım tek çizgi çıkınca moralım bozuldu ve birdaha bakmadım sabah kalktıgımda aynı testte silik ikinci çizgi belırmıstı ama bu sefer dahada soluktu.sonra bu sabah yıne yaptım tek çizgi net çıkıyo diğeri baya soluk çıkıyor buda benım kafamı karıştırıyor.bide adet olcak gibi belırtılerım var.ne yapsam bılemedımkı..........
canım bebişin gelsin benden sana söz bebişinin battaniyesini ben öreceğim bebeğine manevi teyzesinden minik bir hediye olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?