- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.141
benim de yatarken bel ağrım oluyor sağ tarafımda yumurta oluştu batma oluyordu..ama bugün sol kasığım ağrıyor..adet olmaktan çekiniyorum..iğnenin etkisiyle poitif çıkabiliyor..çok ümitlenip üüzlme ama inşallah pozitif sonuç görürsün batın geçince..benim bat 13 ocak..geçtikten sonra yaparım..progeston da kullanıyorum ben..drun sana verdi mi?
kızlarrr dün batım dı bügün gelir dedim ama gelen giden yok ya hcg baktrdydm 3 gün önce yok tu hiç bişe anlayamadım yha offf
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amin canım yaa..inan kendim olumlu sonuç aldım gibi sevindim..sende hamiş olarak bana çok dua et de artık kavuşayım yavrumla..onu görmeden o kadar çok özleyip merak ediyorum ki..bir an evvel kavuşmak istiyorum..lütfen dua edin ..
kevokk senn için çok sevndm adet olacam diye beklerkn hamişşşş sin rabbim bize de nasib eder inş hayırlı zamanda
sağol canım çok teşekkürler.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
inşallah canım benim.. Rabbim önce göbüşünü sonra kucağını doldursun. En hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip etsin inşallah..
Sana tavsiyem yatmadan önce 7 defa ayetel kürsi oku. Ayetel-kürsinin sadece son mısrasını her okuyuşunda 3 kez tekrarla. Arkasından 3 defa felak,nas,ihlas ve bir defa fatiha.. Sonra gönlünden geçeni dile Rabbinden. Bunu 7 gün yap canım. Çok faydasını göreceksin inşallah...
Hatırladım, her deliği değerlendiren fırat :)Hoşbulduk
İsmi Fırat :) Çok haylaz, çook sevimli, biraz da edepsiz bir çocukAnnesini yaramazlıklarıyla bıktırmış çoktan Çok seviyorum bu karakteri.Eki Görüntüle 596435 Ekmek kadar boyu var, türlü türlü huyu var
Eki Görüntüle 596522 kızlar ananesinin örmüş olduğu gelmek bilmeyen nazlı bebeğime sıcacık uyuması için şeker bir battaniye
Eki Görüntüle 596522 kızlar ananesinin örmüş olduğu gelmek bilmeyen nazlı bebeğime sıcacık uyuması için şeker bir battaniye
Kızlar günaydın.
Bu sabah yaptıgım ovu. testime bakarmısınız?
Yumurtalarım çatlamış mı oluyor ?
Silikleşene kadar çalışayım dimi ?
Dün gece 11 de yaptıgım testte C ile T aynı koyuluktaydı. Galiba yumurtladım. Çünkü akıntımda geldi. Sancımda olmuştu. Bu sabah yaptıgım sanırım çatlıyor dimi? Kaçırmayayım bu günleri.
13.cü gün,
Eki Görüntüle 596725
14.cü gün,
Eki Görüntüle 596726
Buda bu sabah yani 15.ci günüm,
Eki Görüntüle 596727
canım bence hiç durma aynen çalışmaya devam
hem bak bugün pazar kocişinde evdedir değerlendir bu günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?