Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

cnm bana dr hiçbir şey vermedi?

kızlarrr dün batım dı bügün gelir dedim ama gelen giden yok ya hcg baktrdydm 3 gün önce yok tu hiç bişe anlayamadım yha offf

inşallah canım benim.. Rabbim önce göbüşünü sonra kucağını doldursun. En hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip etsin inşallah..

Sana tavsiyem yatmadan önce 7 defa ayetel kürsi oku. Ayetel-kürsinin sadece son mısrasını her okuyuşunda 3 kez tekrarla. Arkasından 3 defa felak,nas,ihlas ve bir defa fatiha.. Sonra gönlünden geçeni dile Rabbinden. Bunu 7 gün yap canım. Çok faydasını göreceksin inşallah...

hafta sonuda geçsin bakalım ama büyük ihtimal adet düzensizliğine doğru gidiyorm galiba off ya bide pco var bnde

kevokk senn için çok sevndm adet olacam diye beklerkn hamişşşş sin rabbim bize de nasib eder inş hayırlı zamanda

kızlar ananesinin örmüş olduğu gelmek bilmeyen nazlı bebeğime sıcacık uyuması için şeker bir battaniye

canım inşallah dediğin sureleri okuycğm..bende bu ay hergün meryem suresinin ilk sayfasını okuyorum zekeriyya as duası olduğu için..

şimdii senden hamişlik belirtilerini alalım?

Hatırladım, her deliği değerlendiren fırat :)
Eki Görüntüle 596522 kızlar ananesinin örmüş olduğu gelmek bilmeyen nazlı bebeğime sıcacık uyuması için şeker bir battaniye

Süper bi battaniye. Benim hiç böyle güzel şeylerim yok bebiş gelse kuruda kalacak

Beni de listeye ekler misiniz
Yaşım 34, beklenmeyen adet tarihi 17 ocak, izmirde yaşıyorum, 7 yaşında bir kızım var

Son düzenleme:
Kızlar günaydın.

Bu sabah yaptıgım ovu. testime bakarmısınız?

Yumurtalarım çatlamış mı oluyor ?

Silikleşene kadar çalışayım dimi ?

Dün gece 11 de yaptıgım testte C ile T aynı koyuluktaydı. Galiba yumurtladım. Çünkü akıntımda geldi. Sancımda olmuştu. Bu sabah yaptıgım sanırım çatlıyor dimi? Kaçırmayayım bu günleri.

13.cü gün,

14.cü gün,

Buda bu sabah yani 15.ci günüm,

biliyorum çok yoğunsun ama bi ses ver yaaa mesaj kutun dolu,inşallah iyisindir çoook merak ediyorum :18:

canım bence hiç durma aynen çalışmaya devam
hem bak bugün pazar kocişinde evdedir değerlendir bu günleri

arkdaşlar merhaba beni de listeye eklerseniz sevinirim.yaş 25. 2,5 yıllık evliyim , sat 5 ocak, bat 6 şubat ,nasipse ilk bebiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…