- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 333
- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.121
Mevanur kalbin temizmis gerçekten. Kahverengilerle kalır dedin gerçekten öyle oldu. Rabbim sana da nasip etsin inşallah..ayy canım çok sevindim tebrikler..
Ben anasınıfı öğretmeniyim sorun yok:)Tebrikler canimmmm
Yakinda burda kres acmak gerekecek, topik bebek dolduuuu
3566 ve HAMILEYIMMM..
peracım kafam çok karışık sana sorayım dedım aşılamamı 26.12.2012de saat 11:45te oldum bugun benım kacıncı gunum.ben 10.gunum dıye test yaptım.arkadaşım 11.günün dıyor.
Merhaba, beni de listeye ekler misiniz?
Yaşım 31, İstanbul, beklenmeyen adet tarihim 10 Ocak. 1 ay deneme süresi
(Önceden 1 düşüğüm var.)
Herkese sağlıklı bebekler gelsin bu yıl.
Mevanur kalbin temizmis gerçekten. Kahverengilerle kalır dedin gerçekten öyle oldu. Rabbim sana da nasip etsin inşallah..
Ben anasınıfı öğretmeniyim sorun yok:)
Tebrikler canimmmm
Yakinda burda kres scmak gerekecek, topik bebek dolduuuu
Tatlim topik gebe doldu
Artik buraya bi ebe, bi kadin dogumcu, bi ultrason bi de kres lazimm
Topik sahibesine duyruluuurrrr
efendimmmm kuşummmmm
hehhehheeeeeeeeeeeeee
Allahımıza bin şükürr tatlım gelsin daha daha gelsin bebekler ohhh ohhh
evet haklısın canım... kreş açıyoruz... öğretmenimizi bulduk... KEVOK
EBE ARANIYOR....
KADIN DOĞUMCU DA ARANIYORRR....
ULTRASONU DA PARA TOPLAR ALIRIZ
ebeniz de burda kadın doğum uzmanımız eksik onlarda çok yoğun oldukları için burda bulamayabiliriz :)
Alemsiniz kizlarrrrr
Ekip super oldu yalnizzz
olmaz mı peracım yaaaa kendi kendimi yedim bitirdim resmen...önce kan tahlili ile öğrenince değerlerde normal artış olduğu için dış gebelik ihtimalini atlattım çok şükür sonra acaba kese boşmu oldu? sonra minicik çikomu gördüm acaba kalbi atıyomu oldu??????? internetin çoook faydası var ama herşeyi bilmek o kadar iyi değil işte benim eve gelen yardımcım diyo ki ( o kadar yaş farkı da yok aslında ) ben idrar tahili ile öğrendim aaaa hamileymişim dedim ve sonrasında hep hamile gibi kabul ettim diyo. bizde yok keseydi pıt pıtıydı derken hem kendimizi hem bebişlerimizi yıpratıyoruz... elimizden gelen şeyler belli iyi beslenicez, yorulmıcaz ve iyi düşünücez .... hepimizinki Allah' a emanet sonuçta. ama tabi kendine dikkat etmelisin ani hareket yok,ağır kaldırma yok.... kasık ağrısıda normal canım sonuçta ufaklıklar içerde çalışma yapıyo benim şimdi kalmadı sayılır arada gelip gidiyo ufak tefek bide soluma yanlışlıkla yatarsam sol kasığım acayip batıyo benim ufaklık "annnneeee ezildim" diyo galiba
PERACIM bu arada senın gönlünden gecen cinsiyet ne?
cnm benim bugüne kadar neredeyse hiçbir belirtım yoktu.sabah biraz miyde bulantısıyla uyanınca kendım test yaptım.biri silik olmakla bırlıkte iki çızgı cıktı.kasıklarım ve bırazda belım adet olacakmışımgıbı agrıyor ara ara.birde akıntım oluyo.ben bunları adet olacağıma yoruyorum valla.sende durum nedır ne gıbı degısıklıkler var.ben pazartesı tekrar test yapıcam.dr sana ne zaman test yap dedı.
ayy ezme o zaman miniği:))))) yatma soluna sende:)bulantı falan da yok hala bende nedense:26: ben bi tuhafım..:26:
Mevanur kalbin temizmis gerçekten. Kahverengilerle kalır dedin gerçekten öyle oldu. Rabbim sana da nasip etsin inşallah..
test sonucu ne çıktı.. yarın 11. günün oluyor bu durumda canım.. sabah ilk idrarınla bir test yap:))
cnm bu sabah yaptığım testte bir çizgi net çıktı diğeri silik çıktı.keske hamıle olsammmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?