Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
peracım kafam çok karışık sana sorayım dedım aşılamamı 26.12.2012de saat 11:45te oldum bugun benım kacıncı gunum.ben 10.gunum dıye test yaptım.arkadaşım 11.günün dıyor.

test sonucu ne çıktı.. yarın 11. günün oluyor bu durumda canım.. sabah ilk idrarınla bir test yap:))

Merhaba, beni de listeye ekler misiniz?
Yaşım 31, İstanbul, beklenmeyen adet tarihim 10 Ocak. 1 ay deneme süresi
(Önceden 1 düşüğüm var.)
Herkese sağlıklı bebekler gelsin bu yıl.

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR İNANAMIYORUMMMMMMMMMMMM.... ŞİMDİDEN 10 HAMİŞİMİZ VARRRRRR

Son düzenleme:
Tebrikler canimmmm

Yakinda burda kres scmak gerekecek, topik bebek dolduuuu

Tatlim topik gebe doldu
Artik buraya bi ebe, bi kadin dogumcu, bi ultrason bi de kres lazimm
Topik sahibesine duyruluuurrrr

efendimmmm kuşummmmm

hehhehheeeeeeeeeeeeee

Allahımıza bin şükürr tatlım gelsin daha daha gelsin bebekler ohhh ohhh

evet haklısın canım... kreş açıyoruz... öğretmenimizi bulduk...
KEVOK

EBE ARANIYOR....
KADIN DOĞUMCU DA ARANIYORRR....

ULTRASONU DA PARA TOPLAR ALIRIZ

Son düzenleme:

ebeniz de burda kadın doğum uzmanımız eksik onlarda çok yoğun oldukları için burda bulamayabiliriz :)

ayy ezme o zaman miniği:))))) yatma soluna sende:)bulantı falan da yok hala bende nedense:26: ben bi tuhafım..:26:

Hosgeldin aramiza. Imzan cok guzelmis bikac karikaturunu gormustum ama adini hnuttum o karakterin??

Hoşbulduk

İsmi Fırat :) Çok haylaz, çook sevimli, biraz da edepsiz bir çocuk Annesini yaramazlıklarıyla bıktırmış çoktan Çok seviyorum bu karakteri. Ekmek kadar boyu var, türlü türlü huyu var

benim de yatarken bel ağrım oluyor sağ tarafımda yumurta oluştu batma oluyordu..ama bugün sol kasığım ağrıyor..adet olmaktan çekiniyorum..iğnenin etkisiyle poitif çıkabiliyor..çok ümitlenip üüzlme ama inşallah pozitif sonuç görürsün batın geçince..benim bat 13 ocak..geçtikten sonra yaparım..progeston da kullanıyorum ben..drun sana verdi mi?

Mevanur kalbin temizmis gerçekten. Kahverengilerle kalır dedin gerçekten öyle oldu. Rabbim sana da nasip etsin inşallah..

amin canım yaa..inan kendim olumlu sonuç aldım gibi sevindim..sende hamiş olarak bana çok dua et de artık kavuşayım yavrumla..onu görmeden o kadar çok özleyip merak ediyorum ki..bir an evvel kavuşmak istiyorum..lütfen dua edin ..

cnm bu sabah yaptığım testte bir çizgi net çıktı diğeri silik çıktı.keske hamıle olsammmm..

hamile olma olasılığın çok yüksek o zaman benim de pozitif çıkan ilk testimin biri net biri silikti 2 saat sonra tekrar yapmıştım inanamayıp daha net çıkmıştı 2.çizgi bence sende de var bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…