- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.221
aynen canım burdada yok.mahrumiyet bölgesineyse hayırlısı olsun.sende durumlar nasıl
biliyorum çok yoğunsun ama bi ses ver yaaamesaj kutun dolu,inşallah iyisindir çoook merak ediyorum :18:
dicemmmmmmmmmmmmmm bennnnn çoooooooooook iyiyim tatlım..:128: mesaj kutumun dolduğunun bile farkında değilim..çalışmalar bitti bekleyiş başladı çok fazla giremedim bu aralar bakıp çıktım o kadar çok işim var ki hakikaten sınav haftası bu hafta ders çalışıyorum sınava giriyorum bir yandan da okul işleri not giriyorum hatlar karıştı anlayacağın canikom
sen nasılsın çiko nasıl ben de seni merak ediyorum sanma ki unuttum inan hep aklımdasın diyorum acaba mide bulantıları başlamış mıdır acabaya da hamilelik nasıl gidiyor?? bu ay ümitliyim ben de hadi bakalım 1 haftam kaldı batıma
Uc aydir bebek icin calisiyoruz. Bu ayin basinda umitli degildim ancak farkli belirtiler hissedince son birkac gundur heyecanlanmistim. Ama bugun yine regl oldum ve uc ay gecti gitti. Yaklasik uc yildir evliyim ve daha birkac aydir bebek dusunuyoruz ama su uc ay sanki bir yil gibi gecti. Her ay hayal kirikligi. Sunu anladim ki gebelik belirtisi sandigim her sey adet belirtisi, bundan sonra adetim gecikmedikce asla umitlenmeyecegim. Bebek isteyen herkese ve bana da Allah en kisa zamanda nasip eder insallah.
Uc aydir bebek icin calisiyoruz. Bu ayin basinda umitli degildim ancak farkli belirtiler hissedince son birkac gundur heyecanlanmistim. Ama bugun yine regl oldum ve uc ay gecti gitti. Yaklasik uc yildir evliyim ve daha birkac aydir bebek dusunuyoruz ama su uc ay sanki bir yil gibi gecti. Her ay hayal kirikligi. Sunu anladim ki gebelik belirtisi sandigim her sey adet belirtisi, bundan sonra adetim gecikmedikce asla umitlenmeyecegim. Bebek isteyen herkese ve bana da Allah en kisa zamanda nasip eder insallah.
ah kuzum yaaa özür dlerimmmm kıyma banaaahayırsızzzzz dicem ama kıyamıyorum sananasıl merak ettimmmmm gebe kadın üzülür mü bu kadar yaaaa neyse iyisin yaaa çoook sevindim, ay neler geldi aklıma neler (töbe tanrıma ) yoğun olmana bi yandan sevindim; kafayı iyice dağıtmışsındır bebiş konusunda.ben iyiyim canım hamilelik iyi gidiyo çok şükür (popumu kaşıyım ) acıkmazsam mide bulantımda olmuyo bu ay bende ümitliyim canım senden inşallah hayırlısıyla o güzel haberi alacağımız günler yakın
bide bi daha kaybolma
Canim klomenin muadili yani yumurta olusturuyor bizde 6 aydir ugrastik olmayinca burda bulabildimiz bu ilaci kullandim ama olmadibu ay bir kez daha denicem insallah olur...
Insallah canim seninde gonlune gore veriri rabim ve bebisin tutunur sana...
Bu ay hadi gelsin artik bebislerimiz :)
iyi akşamlar herkese
inşallah bana yardımcı olacak birileri çıkar arkadaşlar aranızdan
1.5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz
her türlü tahlilimiz yapıldı eşimde de bende de hiç bir sorun çıkmadı sadece yumurtlama tembelliği var demişti oda çok sorun yaratmaz size demişti
ben en son 23 kasım da adet gördüm 26 aralıkta adet görmem gerekiyordu ama olmadı
yaklaşık 13 gün geçti adetim bekledim kesin olucak dedim hastalanmadım
bu arada 3 kere evde idrar testi yaptım 3 üde negatif çıktı
son 3 gündür de kahverengi bir akıntı geliyor bazen pembe bazen kahverengi
tam adet olucam galiba diyorum ama kesiliyor
anladım başıma ilk kez böyle birşey geliyor gecen senede sadece bir ay 8 gün geçmişti
o yüzden beklemek kana gitmek istemedim yarın bir daha idrar testi yapıp öbür gün kana gidicem hala olmazsam
sizce bu durumda bile gebelik sansı varmıdır bu akıntı da neyin nesi anlayamadım hamile olabilirmiyim hala
cok istiyorum umutlanmak istemiyorum ama akıntı olup devamı olmayınca cokta merak ediyorum
iyi akşamlar herkese
inşallah bana yardımcı olacak birileri çıkar arkadaşlar aranızdan
1.5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz
her türlü tahlilimiz yapıldı eşimde de bende de hiç bir sorun çıkmadı sadece yumurtlama tembelliği var demişti oda çok sorun yaratmaz size demişti
ben en son 23 kasım da adet gördüm 26 aralıkta adet görmem gerekiyordu ama olmadı
yaklaşık 13 gün geçti adetim bekledim kesin olucak dedim hastalanmadım
bu arada 3 kere evde idrar testi yaptım 3 üde negatif çıktı
son 3 gündür de kahverengi bir akıntı geliyor bazen pembe bazen kahverengi
tam adet olucam galiba diyorum ama kesiliyor
anladım başıma ilk kez böyle birşey geliyor gecen senede sadece bir ay 8 gün geçmişti
o yüzden beklemek kana gitmek istemedim yarın bir daha idrar testi yapıp öbür gün kana gidicem hala olmazsam
sizce bu durumda bile gebelik sansı varmıdır bu akıntı da neyin nesi anlayamadım hamile olabilirmiyim hala
cok istiyorum umutlanmak istemiyorum ama akıntı olup devamı olmayınca cokta merak ediyorum
teşekkür ederim hoş bulduk günlerdir üzül üzül nereye kadar dedim ben 3günle hamile kalmayı başarmış biri olarak hala azimliyim bunun tek yolu moral canım sıkıntı yoksa bebek mutlaka gelecektir allah isteyen herkeze versin canım 2013 herkeze uğurlu gelsin inşallah
Ssirin cnm sen mekke de mi yasiyorsun? Turkiye nin neresindensin?
Slmm kizlar oglumda hamileligim boyunca midem de gaz ve ilk zamanda bulanti olmusu nedense bu aralar midemde gaz 2 gundurde hafif bulanti war ama batima daha cok var 22 aralikta hamile kalmis
olsam bile bu kadar kisa zamanda belirtisi olmaz ki sanirim yedigim bise dokundu heveslenmek istemiyorum
teşekkür ederim hoş bulduk günlerdir üzül üzül nereye kadar dedim ben 3günle hamile kalmayı başarmış biri olarak hala azimliyim bunun tek yolu moral canım sıkıntı yoksa bebek mutlaka gelecektir allah isteyen herkeze versin canım 2013 herkeze uğurlu gelsin inşallah
güzel haberler artıyor ne güzel :)))) maşallah maşallahhhh.( nazar boncuğu koyamıyorum)
yerleşme kanaması tam olarak kaçıncı günde oluyor, biliyor musunuz?
gün sayıyorum merakla bekliyorum. heyecanlandım nedense :)) hem ümitliyim hem de olumsuzluğa hazırlıyorum kendimi.
kimseye söyleyemiyorum size yazmak istedim.
eşinize söylemek için bir plan var mı? ya da öneriler varsa alabilirim.
ona sürpriz yapmak istiyorum. müjde şeklinde vereyim pozitif çıkarsa. bu ay olmazsa başka ay olur.şimdiden düşünsek ki?
Gunaydin
Evet tatlim mekkede yasiyoruz esimin isi sebebiyle 1 yildir burdayiz... Allah nasip ederse bir terslik cikmazsa 1 yil daha kalicak gibiyiz hayirlisiyla... Aslen izmirliyim simdi mekkeli :)
Sen neredensin canim
26 gün önce bebeğimi kaybettim ölümden döndüm geri buraya geldim 2012 çok kötü geçti ama 2013 tede hızımı kesmeden devam etmeye kararlıyım 10 gün önce kontrole gittim herşey normal dedi doktor amca istediğim zaman çalışmaya başlaya bilirmişim denedim bakalım olucakmı pera kedisi canım tebrik ederim seni çok sevindim şekerim sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?