Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
aynen canım burdada yok.mahrumiyet bölgesi neyse hayırlısı olsun.sende durumlar nasıl

Sorma canim ya cok umutluydum bi suru belirti vardi ama hepsi bosa gitti baya uzuldum ama umudumu kaybetmedim allahin izniyle bu 2013 de hepimiz bebislerimize kavusucaz insallah cok inaniyorum. tum dualarim burda bebis isteyen tum arkadaslara... Bebisleri gelen arkadaslar sizde bizler icin dualarinizi esirgemeyin olurmu...

Uc aydir bebek icin calisiyoruz. Bu ayin basinda umitli degildim ancak farkli belirtiler hissedince son birkac gundur heyecanlanmistim. Ama bugun yine regl oldum ve uc ay gecti gitti. Yaklasik uc yildir evliyim ve daha birkac aydir bebek dusunuyoruz ama su uc ay sanki bir yil gibi gecti. Her ay hayal kirikligi. Sunu anladim ki gebelik belirtisi sandigim her sey adet belirtisi, bundan sonra adetim gecikmedikce asla umitlenmeyecegim. Bebek isteyen herkese ve bana da Allah en kisa zamanda nasip eder insallah.

biliyorum çok yoğunsun ama bi ses ver yaaa mesaj kutun dolu,inşallah iyisindir çoook merak ediyorum :18:

dicemmmmmmmmmmmmmm bennnnn çoooooooooook iyiyim tatlım..:128: mesaj kutumun dolduğunun bile farkında değilim.. çalışmalar bitti bekleyiş başladı çok fazla giremedim bu aralar bakıp çıktım o kadar çok işim var ki hakikaten sınav haftası bu hafta ders çalışıyorum sınava giriyorum bir yandan da okul işleri not giriyorum hatlar karıştı anlayacağın canikom

sen nasılsın çiko nasıl ben de seni merak ediyorum sanma ki unuttum inan hep aklımdasın diyorum acaba mide bulantıları başlamış mıdır acaba ya da hamilelik nasıl gidiyor?? bu ay ümitliyim ben de hadi bakalım 1 haftam kaldı batıma

kızlarrrrr yeni hamişler varmış çoğalmışsınız epeyce tebrik ediyorum yeni annişleri

hayırsızzzzz dicem ama kıyamıyorum sana nasıl merak ettimmmmm gebe kadın üzülür mü bu kadar yaaaa neyse iyisin yaaa çoook sevindim, ay neler geldi aklıma neler (töbe tanrıma ) yoğun olmana bi yandan sevindim; kafayı iyice dağıtmışsındır bebiş konusunda.ben iyiyim canım hamilelik iyi gidiyo çok şükür (popumu kaşıyım) acıkmazsam mide bulantımda olmuyo bu ay bende ümitliyim canım senden inşallah hayırlısıyla o güzel haberi alacağımız günler yakın
bide bi daha kaybolma

Slmm kizlar oglumda hamileligim boyunca midem de gaz ve ilk zamanda bulanti olmusu nedense bu aralar midemde gaz 2 gundurde hafif bulanti war ama batima daha cok var 22 aralikta hamile kalmis
olsam bile bu kadar kisa zamanda belirtisi olmaz ki sanirim yedigim bise dokundu heveslenmek istemiyorum

Cnm insallah gelecek ay olur uzulme bu heweslenim sonrada kursakta kalmasinin uzuntusunu cok ii biliyorum o yuzden hic heweslrnmiyorumm artik

Canim uzulme allahin izniyle hepimiz bu 2013 de bebizlerimize kavuscaz... Bu ay bende cok umitliydim clomid kullanmistim atesimde cok yuksekti ama adet gunumden bir gun once dustu ve ertesi gunde adetim geldi bu ay tam teskilatliyim :) adetimin ilk gunu itibariyle atesimi olcmeye basladim yarin clomide baslicam be ovu testi kullanicam... Insallah rabbim hepimize bu sene bebislerimizi gonderecek yilmak yok :)

ah kuzum yaaa özür dlerimmmm kıyma banaaa senin sağlığın için bi daha kaybolmıycam söz ne geldi ki aklına ben az çok tahmin ediyorum sankimmm:105::105::105hh herşeyin iyi gittiğine sevindimbakalım dualarımız bu ay kabul olacak mı kuzucumtamam mesaj kutumu da boşaltıyorum:86: kocamaannnnn

Son düzenleme:

İnşallah canım Allahım bizlere ve isteyen herkese evlat versin...

Canım adetin 13 gun gecmıs nasıl hala kan tahlılı yaptırmadan duruyosun anlamadım.
Ben olsam sımdıye kadar 10 kez yaptırmıstım tahlılı.
Belkide gebesındır gelen akıntı ve lekelenmede yerleşme kanamasıdır:44:
İhmal etme bence hemen yaptır tahlılını ve doktora gıt

Son düzenleme:

Bnce bi kan tahlili yaptir cnm doktora gorunn belkide hamilesindir...

güzel haberler artıyor ne güzel :)))) maşallah maşallahhhh.( nazar boncuğu koyamıyorum )

yerleşme kanaması tam olarak kaçıncı günde oluyor, biliyor musunuz?
gün sayıyorum merakla bekliyorum. heyecanlandım nedense :)) hem ümitliyim hem de olumsuzluğa hazırlıyorum kendimi.
kimseye söyleyemiyorum size yazmak istedim.
eşinize söylemek için bir plan var mı? ya da öneriler varsa alabilirim.
ona sürpriz yapmak istiyorum. müjde şeklinde vereyim pozitif çıkarsa. bu ay olmazsa başka ay olur.şimdiden düşünsek ki?

Son düzenleme:

ne oldu senin bebeğine canım diğer topiklerden hatırlıyrum seni

Hayirlisi canim belki gelmistir bebisin bu seferki kizsa yapiyordur erkenden
Duydugum kadariyla ( maalesef tecrube yok ) kiz bebekte bulanti kusma cok oluyormus erkende basliyor olabilir...
Rabbim gonlune gore versin tatlim... Bir test yap ve guzel haberlerini ver bizlere

Haklisin tatlim uzulmek yom stres yokkk insallah rabbim 2013 de hepmizin Yuzunu guldurcek once gobislerimizi sonra kucaklarimizi doldurcak :) ayyy keske imkan olsada bebislerimiz oldukdan sonra hepmiz bir yerde bulussak ayy ne guzel olur... Tum sikintilarimzi dertlerimizi burdan paylasiyoruz sonra sevinclerimizle biraraya gelebilsek keske...

Gunaydin
Ayy canim insallah gelmistir bebisin benim hic bilgim yok yerlesme kanamsi ile ilgili herkesde yasaniyormu acaba!... Ama iyi bir konu actin valla :) keske hemen geliversede bebisler supriz yapsak kocislere :) dusunelim neler yapabilirizzz...
Ben turkiyede olsam ve sabah ogrensem :) ayy insallahhh i gunleri goruruz :) neyse
Cenemi tutabilirsem birde yuzumden anlar gerci ama :) gizleyebilirsem boyle guzel minyaturler var kapilara asilan gormussunuzdur belki... Dis kapiya babacim hosgeldin yazisi seklinde ama bir leylegin agzindaki bebek diyor bunu :) ve buna benzer bi suru guzel seyler var ben izmirde gormustum bebek sekerleri yapan yerlerde satiyorlar genelde... Ben olursam turkiyde de olursam herkese aynisini yapmayi dusunuyorum :) once kocise tabi sonra anneme anneannecim hosgeldin dayicim teyzecim :) hangisi size uygunsa

Gunaydin
Evet tatlim mekkede yasiyoruz esimin isi sebebiyle 1 yildir burdayiz... Allah nasip ederse bir terslik cikmazsa 1 yil daha kalicak gibiyiz hayirlisiyla... Aslen izmirliyim simdi mekkeli :)
Sen neredensin canim

Ayyyy maşaallah o güzel beldedesin tatlııım bizlere çok dua et :)

canım çok teşekkür ederim Allahım sana da en kısa zamanda zor günlerin ardından sağlıklı bir bebiş verir inşallah tatlım çok geçmiş olsun... evet hızını kesme sakın bak bu topik bebiş seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…