Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

Sag ol cnm. Bu ay ikinci kez ben de ovulasyon testi kullanicam. Kismet artik...

Cnm insallah gelecek ay olur uzulme bu heweslenim sonrada kursakta kalmasinin uzuntusunu cok ii biliyorum o yuzden hic heweslrnmiyorumm artik

Sag ol cnm. Onumuzdeki ay hic bir belirtiye kafa yormayacagim. En net belirti adet gecikmesi. En azindan hayal kirikliginaugrama orani daha dusuk...

çok üzüldüm canım yaa..hayret yani nasıl böyle bir yanlışlık yapmışlar.üzme kendini hayırlısıyla bu ay hamile kalırsın inşallah...

tabikide canım benim anneler topiğinde buluşucaz ozamanda allah isteyen herkeze versin sağlıklı olsunlarda geç olsun önemli değil

sağol bitanem allah rağzı olsun amin canım benim illahada bu bebişi yapacam çok pis inat yaptım bak şimdi ya valla ben adam olmam kürtajdan sonra bile boş durmadım ahahahahahaaaa

sağol güzelim yinebi kabus yaşadım işte ilk korkuyu minikkedi yaşattı sonra minikkelebek sonra ben felan derken sanırım birkaç kişidede oldu canım hakkımızda hayırlısı aslında haklısın ben 2 ay denedim sonra tek geceyle hamile kaldım biliyosun zağten biz birazda göze batan isimlerdik ama aklıma kötü bişey getirmek istemedim hayırlısı olsun artık olan oldu biz önümüze bakalım canım dimi

Haklısın canım. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz tatlımm sağlıklı sıhhatli bebişler nasip olur inşallah cümlemize
Bu nasıl bir yanlışlık yaa:44:
Sıkma canını sakın. Bence senden alacağımız güzel haberler çok yakın. Hissediyorumm

Ben de bu sene bebek sahibi olmak istiyorum, soğansuyu kürü yaptım umarım faydasını göreceğim olmazsa yumurtlama testini de denemeyi düşünüyorum çok istiyorum her gün dua ediyorum inşallah olur

amin tatlım inşallah

Gunaydin
Evet tatlim mekkede yasiyoruz esimin isi sebebiyle 1 yildir burdayiz... Allah nasip ederse bir terslik cikmazsa 1 yil daha kalicak gibiyiz hayirlisiyla... Aslen izmirliyim simdi mekkeli :)
Sen neredensin canim
ne guzel cnm bnde buraydah da yasıyorumm cok yakın degılız ama mekke cok guzel bır yer seker bayramında medıne mekke ve cıdde ye gıttık guzel bır tatıldı kabe yı zıyaret ettık harıka bbır yerr rabbım ısteyen herkese nesıp etsın oraları gormeyı.. 2011 den berı burdayım cokta sevıyorumm burayıı

Son düzenleme:
Sag ol cnm. Onumuzdeki ay hic bir belirtiye kafa yormayacagim. En net belirti adet gecikmesi. En azindan hayal kirikliginaugrama orani daha dusuk...

bencede cmö adet gectıkden 1 hafta sonra dayanabılırsen bı tahlıl yaparsın warsa gozukur ztn yoksa da adet gecıkmesıdırr ben bu kadar rahat konusuyorum ama bakalım ben dayanabılecem mı

nasıl bır hastahane bu boyle bı hatayı nasıl yaparlarr rezıllık resmen yaaaa.. saglık olsun cnmmm uzme kendını emınım bu olay senı cok yıpratmıstır ama yapacak bırsey yok kısmetınde bunu yasamak warmıs gelecek ay ıcın hazırla kendı rabbım ınsallah gonlune gore werecekk ...

Allah korusun tatlim yoktur bisey... Ama dikkat etmelisin artik cok yuklenme kendine dikkat et agrin gecmezsede dr ara bi istersen

cancağzımm gittim doktoraa bişi taşımaa perde asmaa temizlik yapma falan dedi bende dedim belimdee çok ağrıoo öle böle değil dedimm dinlencen sürekli uzancan dedi düşük olursaa bidaha zor tutar dedi çook üzüldüm amaa napalımm dinlencez artıkk bu hafta sonudaa annemler gelcek kyınvaldemler falan onlaraa söliicezz temizlik yapmam lazımm yemek yapmam lazımm artıkk temizlikkocişinn ellerinden öpcek napalımm

çok üzüldüm canım yaa..hayret yani nasıl böyle bir yanlışlık yapmışlar.üzme kendini hayırlısıyla bu ay hamile kalırsın inşallah...

Bu nasıl bir yanlışlık yaa:44:
Sıkma canını sakın. Bence senden alacağımız güzel haberler çok yakın. Hissediyorumm

Nasıl üzüldüm anlatamam size... Eve gelinceye kadar sokak ortasında,dolmuşta ağlaya ağlaya geldim. Ama şükür ki harika bir eşim var. Onun ne kadar üzüldüğünü bilsem de bütün gece beni keyiflendirmek için elinden gelen herşeyi yaptı.. Şükürler olsun ki var olan gitmedi.. Hamd-ü senalar olsun Rabbime..

Hakikaten film gibi. üzülme diyeceğim ama kolay değil. Hayal kırıklığı oldu senin için. İnnşallah en yakın zamanda verirsin bizlere bebiş haberini canımmm.

annenler kayınvalidenler kusura bakmasınlar canım. Umduklarını değil bulduklarını yicekler artık. Bestoşun bebişini yormayacaklar çünküüüüü

Aa canim baya olmus senin ne guzel seviyor olman orayi hic bilmiyorum duymadim arabistandami yine orasi... Kapalilik mecburimi orda da... Mekkede kabe muthis orayi herkesin gelip gormesi gerekir gercekten ertelenmemesi gereken bir guzellik yaslanmadan gormek gerekmis... Rabbim bize nasip etti hamdolsun zorluklari var tabi ama guzellikleri ve maniviyeti cok buyuk... Zaten kabe icin burdayiz esim kabenin insaatinde muhendis kismet olursa yani bir sorun cikmazsa allahda nasip ederse 1 yil daha butdayiz insallah...

Umitsizlige kapilmak yokkk :) full enerjik pozitif olucaz ki gelecek bebislerimiz... Hem neden bir dahaki aya erteliyorsun ovu testini al tatlim yap valla ben bu testi burda ogrendim bilmiyorsum bileydim en basindan beri yapardim :) ben bu ay ucu bir arada kullaniyorum canim :) insallah gelir bebislerimiz bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…