- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.261
Canim uzulme allahin izniyle hepimiz bu 2013 de bebizlerimize kavuscaz... Bu ay bende cok umitliydim clomid kullanmistim atesimde cok yuksekti ama adet gunumden bir gun once dustu ve ertesi gunde adetim geldibu ay tam teskilatliyim :) adetimin ilk gunu itibariyle atesimi olcmeye basladim yarin clomide baslicam be ovu testi kullanicam... Insallah rabbim hepimize bu sene bebislerimizi gonderecek yilmak yok :)
Cnm insallah gelecek ay olur uzulme bu heweslenim sonrada kursakta kalmasinin uzuntusunu cok ii biliyorum o yuzden hic heweslrnmiyorumm artik
Batım cumartesi günüydü ve ilk defa gittiğim bir hastanede kan tahlili yaptırmıştım. 3566 çıkmıştı.. Hatta ikiz bile olabilir diye düşünmüştük. Değer o kadar iyiydi. Dün kendi doktoruma gittim. Önce kan tahlili verdim ve muayene için beklemeye başladım. O sırada çok şiddetli sancım olmaya başladı ve ardından kanamam. Hemen muayeneye aldılar beni ve düşük yapıyorum diye düşündüm. Ama meğersem ilk yaptırdığım kan tahlili bana ait değilmişAynı isimde başka bir kişiye aitmiş. Hatta tahlili 2011 tarihinde yapılmış. Başka birinin sonucunu vermişler bize. Yani hamile değilmişim ve adet başlangıcı yaşıyormuşum... Neye uğradığımı şaşırdım. Allak bullak oldum... Çok üzgünüm...
ne oldu senin bebeğine canım diğer topiklerden hatırlıyrum seni
Haklisin tatlim uzulmek yom stres yokkk insallah rabbim 2013 de hepmizin Yuzunu guldurcek once gobislerimizi sonra kucaklarimizi doldurcak :) ayyy keske imkan olsada bebislerimiz oldukdan sonra hepmiz bir yerde bulussak ayy ne guzel olur... Tum sikintilarimzi dertlerimizi burdan paylasiyoruz sonra sevinclerimizle biraraya gelebilsek keske...
canım çok teşekkür ederim Allahım sana da en kısa zamanda zor günlerin ardından sağlıklı bir bebiş verir inşallah tatlımçok geçmiş olsun... evet hızını kesme sakın bak bu topik bebiş seviyo
Asiselcanım çok geçmiş olsun tatlım. Haberim yoktu
Ya sende farketttinmi bilmiyorum ama o topikte hamile kalanların çoğu bebeğini kaybetti. Hep kötü gaberler gelince tdkip etmeyi bırakmıştım. Birileri nazar mı ediyordu diye geçmedi değil içimden. Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin canım
Canım gebelik testini en son yeni yaptıysan ve negatif çıktıysa kistte olmuş olabilir bence doktora görün. Tabi gönlüm gebe olmandan yana
Haklısın canım. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz tatlımmsağol güzelim yinebi kabus yaşadım işte ilk korkuyu minikkedi yaşattı sonra minikkelebek sonra ben felan derken sanırım birkaç kişidede oldu canım hakkımızda hayırlısı aslında haklısın ben 2 ay denedim sonra tek geceyle hamile kaldım biliyosun zağten biz birazda göze batan isimlerdik ama aklıma kötü bişey getirmek istemedim hayırlısı olsun artık olan oldu biz önümüze bakalım canım dimi
Bu nasıl bir yanlışlık yaa:44:Batım cumartesi günüydü ve ilk defa gittiğim bir hastanede kan tahlili yaptırmıştım. 3566 çıkmıştı.. Hatta ikiz bile olabilir diye düşünmüştük. Değer o kadar iyiydi. Dün kendi doktoruma gittim. Önce kan tahlili verdim ve muayene için beklemeye başladım. O sırada çok şiddetli sancım olmaya başladı ve ardından kanamam. Hemen muayeneye aldılar beni ve düşük yapıyorum diye düşündüm. Ama meğersem ilk yaptırdığım kan tahlili bana ait değilmişAynı isimde başka bir kişiye aitmiş. Hatta tahlili 2011 tarihinde yapılmış. Başka birinin sonucunu vermişler bize. Yani hamile değilmişim ve adet başlangıcı yaşıyormuşum... Neye uğradığımı şaşırdım. Allak bullak oldum... Çok üzgünüm...
Haklısın canım. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz tatlımmsağlıklı sıhhatli bebişler nasip olur inşallah cümlemize
Bu nasıl bir yanlışlık yaa:44:
Sıkma canını sakın. Bence senden alacağımız güzel haberler çok yakın. Hissediyorumm
ne guzel cnm bnde buraydah da yasıyorumm cok yakın degılız ama mekke cok guzel bır yer seker bayramında medıne mekke ve cıdde ye gıttık guzel bır tatıldı kabe yı zıyaret ettık harıka bbır yerr rabbım ısteyen herkese nesıp etsın oraları gormeyı.. 2011 den berı burdayım cokta sevıyorumm burayııGunaydin
Evet tatlim mekkede yasiyoruz esimin isi sebebiyle 1 yildir burdayiz... Allah nasip ederse bir terslik cikmazsa 1 yil daha kalicak gibiyiz hayirlisiyla... Aslen izmirliyim simdi mekkeli :)
Sen neredensin canim
Sag ol cnm. Onumuzdeki ay hic bir belirtiye kafa yormayacagim. En net belirti adet gecikmesi. En azindan hayal kirikliginaugrama orani daha dusuk...
Batım cumartesi günüydü ve ilk defa gittiğim bir hastanede kan tahlili yaptırmıştım. 3566 çıkmıştı.. Hatta ikiz bile olabilir diye düşünmüştük. Değer o kadar iyiydi. Dün kendi doktoruma gittim. Önce kan tahlili verdim ve muayene için beklemeye başladım. O sırada çok şiddetli sancım olmaya başladı ve ardından kanamam. Hemen muayeneye aldılar beni ve düşük yapıyorum diye düşündüm. Ama meğersem ilk yaptırdığım kan tahlili bana ait değilmişAynı isimde başka bir kişiye aitmiş. Hatta tahlili 2011 tarihinde yapılmış. Başka birinin sonucunu vermişler bize. Yani hamile değilmişim ve adet başlangıcı yaşıyormuşum... Neye uğradığımı şaşırdım. Allak bullak oldum... Çok üzgünüm...
Allah korusun tatlim yoktur bisey... Ama dikkat etmelisin artik cok yuklenme kendine dikkat et agrin gecmezsede dr ara bi istersen
çok üzüldüm canım yaa..hayret yani nasıl böyle bir yanlışlık yapmışlar.üzme kendini hayırlısıyla bu ay hamile kalırsın inşallah...
Bu nasıl bir yanlışlık yaa:44:
Sıkma canını sakın. Bence senden alacağımız güzel haberler çok yakın. Hissediyorumm
nasıl bır hastahane bu boyle bı hatayı nasıl yaparlarr rezıllık resmen yaaaa.. saglık olsun cnmmm uzme kendını emınım bu olay senı cok yıpratmıstır ama yapacak bırsey yok kısmetınde bunu yasamak warmıs gelecek ay ıcın hazırla kendı rabbım ınsallah gonlune gore werecekk ...
cancağzımm gittim doktoraa bişi taşımaa perde asmaa temizlik yapma falan dedi bende dedim belimdee çok ağrıoo öle böle değil dedimm dinlencen sürekli uzancan dedi düşük olursaa bidaha zor tutar dedi çook üzüldüm amaa napalımm dinlencez artıkk bu hafta sonudaa annemler gelcek kyınvaldemler falan onlaraa söliicezz temizlik yapmam lazımm yemek yapmam lazımmartıkk temizlikkocişinn ellerinden öpcek napalımm
ne guzel cnm bnde buraydah da yasıyorumm cok yakın degılız ama mekke cok guzel bır yer seker bayramında medıne mekke ve cıdde ye gıttık guzel bır tatıldı kabe yı zıyaret ettık harıka bbır yerr rabbım ısteyen herkese nesıp etsın oraları gormeyı.. 2011 den berı burdayım cokta sevıyorumm burayıı
merhaba arkadaşlar beni de eklermisiniz listeye bende 2013 yılında bebiş istiyorum umarım hepimize uğurlu gelir bu yıl.
27 yaş BAT:03/02/2012 ilk deneme olacak bu ay
amin canım inşallah bizimde maddi durum düzelsin hemen geliyorum topiğinize bende başlıyorum diye
gunaydın canlarımm
hamiş sayısı almıs basını gıtmıs bdıyorum bu topik ugurlu anacımmmmmmmmmmmmm
yaaa yalnız nıyeyse benı bu ay umuıtsızlık kapladı bole hıc umutlu degılım eger olmazsa ovulasyon testıne gore yapıcam onumuzdekı ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?