Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

Yerleşme kanaması normal adetten çok farklı oluyor. benim tanıdıklardan yaşşayayn var. kadın fark etmiyor üst gördüğünü ve 2. adet geçikince gidiyor bakıyor bebiş 2 buçuk aylık.
Darısı bizlere inşaallah hayırlı müjdeler veririz benim bata 5 gün var... dua edin..

Ayyyy maşaallah o güzel beldedesin tatlııım bizlere çok dua et :)

Gunaydin canimm
Valla ediyorum tatlim ya inanirmisin hergun ediyorum... Burdaki tum bebis ozlemi ceken herkes icin ediyorum... Tabi simdi yeni hamisler var aramizda onalr icinde ediyorum saglikla kavussunlar bebislerine insallahhh
Rabbin hepmizin yuzunu guldurcek insallah...

kızlar yeni eklemekler de tamamdır haydi hayırlısı

Ayy canim hadi insallah gelsin bebisin hayirlisiyla... Belirtin varmi tatlim
Ben atesim dusunce anladim tutmadigini gerci gec baslamsitim olcmeye adettin ilk gunu itibariyle takip ediliyor ama genelde adet oluncaksa ates degeri dusuyor benim hep 37 idi 4 gun boyunca son 2 gun kala 36.7 ye dustu sonra ki gun olcemedim ertesi sabah olcum 36.4 ve hastalandim yani seninde fiktin olur diye diyorum bir olc istersen ates olcme gercekten erkenden bildiriyo insallah atesin hic dusmez canim... Bol atesli gunler :)

Bu yıl bende istiyorum ama henüz çalışma yok son aylarına doğru inşallah

İsteyen herkese Rabbim aratmasın inşallah hepiniz teker teker hamile kalırsınız

kızlar yeni eklemekler de tamamdır haydi hayırlısı

Peracim gunaydinn :)
Tatlim benimde bu sefer 7 ayimiz
Ve 5 subat ama benim reglim bir 28 gunde geliyor birde bazen 31 bazende 32 simdi gelen 32 gunde geldi 5 ocakta simdi 28 de gelmesi lazim ama biz yine 31 diyelim :) simdi 28 de gelmez heveslenirim sonra cikagelir allah korusun :) gerci gelcek oldukdan sonra illa geliyorda ne yapalim artik kismet hayirlisiyla gelir insallah bu ay
Bide bu ay 3 bi arada kullaniyorum insallah allahin izniyle tutturuz :)
Yani benim bat 5 subat tatlim...
Tesekkur ederim simdiden :)

gunaydın canlarımm

hamiş sayısı almıs basını gıtmıs bdıyorum bu topik ugurlu anacımmmmmmmmmmmmm

yaaa yalnız nıyeyse benı bu ay umuıtsızlık kapladı bole hıc umutlu degılım eger olmazsa ovulasyon testıne gore yapıcam onumuzdekı ay

Asiselcanım çok geçmiş olsun tatlım. Haberim yoktu
Ya sende farketttinmi bilmiyorum ama o topikte hamile kalanların çoğu bebeğini kaybetti. Hep kötü gaberler gelince tdkip etmeyi bırakmıştım. Birileri nazar mı ediyordu diye geçmedi değil içimden. Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin canım

Canım gebelik testini en son yeni yaptıysan ve negatif çıktıysa kistte olmuş olabilir bence doktora görün. Tabi gönlüm gebe olmandan yana

merhaba arkadaşlar beni de eklermisiniz listeye bende 2013 yılında bebiş istiyorum umarım hepimize uğurlu gelir bu yıl.

27 yaş BAT:03/02/2012 ilk deneme olacak bu ay

Günaydın kızlar...
Dün çok kötü şeyler yaşadım..Sadece filmlerde olur sanırdım böyle şeylerin..
Artık bebişim yok(((

Batım cumartesi günüydü ve ilk defa gittiğim bir hastanede kan tahlili yaptırmıştım. 3566 çıkmıştı.. Hatta ikiz bile olabilir diye düşünmüştük. Değer o kadar iyiydi. Dün kendi doktoruma gittim. Önce kan tahlili verdim ve muayene için beklemeye başladım. O sırada çok şiddetli sancım olmaya başladı ve ardından kanamam. Hemen muayeneye aldılar beni ve düşük yapıyorum diye düşündüm. Ama meğersem ilk yaptırdığım kan tahlili bana ait değilmiş Aynı isimde başka bir kişiye aitmiş. Hatta tahlili 2011 tarihinde yapılmış. Başka birinin sonucunu vermişler bize. Yani hamile değilmişim ve adet başlangıcı yaşıyormuşum... Neye uğradığımı şaşırdım. Allak bullak oldum... Çok üzgünüm...

çok şaşırdım hayal kırıklığına uğradığın için de üzüldüm arkadaşım o nasıl bir hastaneymiş işlerini nasıl yapıyorlar. ama sağlıklısın çok şükür yıpratma kendini kendini topralayıp işe koyulman gerek umarım güzel haberlerini verirsin bizlere geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…