Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
kızlar iki gece üst üste rüyamda kocamla tekrar evlendiğimi gelinlik giydiğimi gördüm

anlamına baktım cocuk sahıbı olacagına delalet eder dedı :52::52::52::52::52:

inş. bu ay gelıyor bebişim hissediyorum:16::16::16::16:

Peracim cok yogunum, burda sizinle muhabbet etmek istiyorum cok ama fırsat bulamıyorum :(
Bu arada belirtilerin oldu mu? Bu aydan umitlimisin?
Bende bir iki adet belirtisi başladı bile, ama zaten bu aydan umutlu değilim. Hayırlısı olsun bakalım.

canım aslında ben de yoğunum... okuldan geliyorum hemen pc başına geçiyorum, acaba hamiş haberi falan var mı diye merak ediyorum.. bugün de biraz rahatsızım okula gitmedim mide problemi yaşıyorum geceden beri doğru dürüst uyumadım içim dışıma çıktı tabiri caizse.. sanırım üşüttüm dışarılarda:( umudunu yitirme kuzucum lütfen belirtim var hafif kasık ağrısı ve göğsüm acıyo şiddetli derecede.. ama bunlar neyin belirtisi tartışılır canım.. umut her zaman var.. ama bu ay var mı bilmiyorummmm:(

Son düzenleme:
sorma millet artık dalga geçmeye başladı
dereyi görmeden paçaları sıvadın falan diyolar
alıyosun ya olmazsa çocuğun diyolar
napıyım ama dayanamıyorum

ınş olacak ınanıyorum gelecek o bebişler hiç olumsuz düşünmeyin
o kıyafetlerıde bebişlerimize mis gıbı gıydırcez

canım aslında ben de yoğunum... okuldan geliyorum hemen pc başına geçiyorum, acaba hamiş haberi falan var mı diye merak ediyorum.. bugün de biraz rahatsızım okula gitmedim mide problemi yaşıyorum geceden beri doğru dürüst uyumadım içim dışıma çıktı tabiri caizse.. sanırım üşüttüm dışarılarda:( umudunu yitirme kuzucum lütfen belirtim var hafif kasık ağrısı ve göğsüm acıyo şiddetli derecede.. ama bunlar neyin belirtisi tartışılır canım.. umut her zaman var.. ama bu ay var mı bilmiyorummmm:(

geçmiş olsun peracım inş. düzelirsin belkıde bebişin habercisidir bu :52::52:

kızlar belim çok ağrıyoo yaa geçen hafta balkon yıkadım ondanmı yaa şimdide az bişi eğilim iş yapim hemen ağrıyoo ve bi ton işim var napiim bu bel ağrısınaa:S

kızlar belim çok ağrıyoo yaa geçen hafta balkon yıkadım ondanmı yaa şimdide az bişi eğilim iş yapim hemen ağrıyoo ve bi ton işim var napiim bu bel ağrısınaa:S

canım geçmiş olsun bebiş olma ihtimaline karşılık sakın hap içme
en iyisi sıcak su torbası en azından biraz alıyo ağrıyı

eskide bi kürtlettimmi belimi bişey kalmazdı geçerdi ağrısıı ama şimdi geçmiyo iştee :S eşimde dio fıtık vardır fıtık beni fıtık edioo :@

benimde 3 gün var bat a cok stres bastı banada.
cuma aksamına kdr bekliycem işallah gelmezse cts sabah testimi yaparım:)
gerci benim 2 gün önce kahverengi lekelenmem oluyor ordan mesajı alıyorum
bu aydan umutluyumm inşallah bebişimizz gelirrr:34:

Kızlar benimde sol yumurtalığım ara ara ağrıyor ve göğüslerim çok hafif acıyor.Umarım bunlar adet diil bebek habercisidir.Bat ı yaklaşan arkadaşlar sizlerde durumlar nasıl??Bu arada 2. çizginin silik bile olsa görünebiliyor olması için en erken ne zaman test yapılmalı sizce?

benim 3-4 gün var canım.dediğin gibi kasıklarıma arada ağrı giriyo.dün belimde ağrı vardı bugün oda yok.

Back
X