- Konu Sahibi perakedisi
eee insan nasıl düşünmesinkii hamile kalmamayı o sıradaa ne bilim benm aklımdan çıkmıoo :/
evet ama topıkten bı arkadsım var hamıs oda o dedı burcum bebıs fıkrı kafandan atmaya bak kesınlıkle dedı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee insan nasıl düşünmesinkii hamile kalmamayı o sıradaa ne bilim benm aklımdan çıkmıoo :/
menapozlu 50 yaşındaki karılar doğuruyoo senmi doğuramıcannn allah inşallah bi an önce versin bebeğinii hem hücrelerinde yenilencekk ohh misss o zaman dersinn sizsiniz kart karı benim hücrelerimde yenilendi diee havanı basarsınn :)![]()
bak bu aya nasıpmiş olcak olcak
sana kart dıyenlerın ruhu kart aslında bak gor
beraber hamıle kalıcaz catır catırda doğurcaz
mıllete kapacak olacak
hiçççç sıkma canını
ne renk örüyorsun bende başlamak istiyorum bı tane ya
model bulamıyorum
geçmiş olsun peracım inş. düzelirsin belkıde bebişin habercisidir bu![]()
Atlantaaa,neden bu umitsizlik... bebegin belirtileride adetinkiyle ayni zaten sekerim, umit olmadan cekilmez bu surec :) tamam cok kaptirmamak lazim ama,umidide kesmemek lazim be sekerim :) bak benim bata 10 gun var,ve adet olacakmisim gibi kasik ve bel agrim var,surekli tuvaletteyim.. isin tek zor tarafi BEKLEMEKhakkimizda hayirlisi insallah canim.. bu ay hamile kalda,umitsizliginden utan insallahhhh :)
kızlar bende bugün ilk aşılamamı yaptırdım.işlemden sonra 1saat kadar bekledım ve oyle kalktım.sora arabamızla 1.5saat yolculuktan sonra evimdeyim,dinlenıyorum.aşolamadan 3 saat sonra tuvalete gıttığide pembemsi bişey peçeteye geldi normalmidir sizce?cvp verin lütfen...
canım aslında ben de yoğunum... okuldan geliyorum hemen pc başına geçiyorum, acaba hamiş haberi falan var mı diye merak ediyorum.. bugün de biraz rahatsızım okula gitmedim mide problemi yaşıyorum geceden beri doğru dürüst uyumadım içim dışıma çıktı tabiri caizse.. sanırım üşüttüm dışarılardaumudunu yitirme kuzucum lütfen belirtim var hafif kasık ağrısı ve göğsüm acıyo şiddetli derecede.. ama bunlar neyin belirtisi tartışılır canım.. umut her zaman var.. ama bu ay var mı bilmiyorummmm
![]()
Canım cok gecmis olsundoktora git istersen belki serum ilaç takılır, rahatlatsın.
Belirtilerin de cok umut verici bu arada tatlım hadi hayirlisi
Cevremde hamile kalmak isteyen herkes sırayla bu duyguyu yaşadı, onların adına cok seviniyorum. Sanırım artık sıra bana geldi diyorum :) peracim elimde birsuru test var ve yarın bi test yapsam diyorum
Son kullanma tarihleri geçmesin diye caniiiimmm başka nedeni yok deirmişim![]()
canımmm çooook sağol atlantam, bugün sürekli yataktaydım ve geceden beri içim dışıma çıktı eşim geleyim istersen dedi yok dedim ben uyuyacağım... sonra bir uyku bastırdı 3 saat uyumuşum.. şimdi iyiyim.. valla bilemiyorum her ay eynı belirtileri yaşadım ama bu ay inşallah yine hüsran olmaz.. benim de içimden bi ses yap diyo, 6 testim var yeni almıştım lab...uik marka yarın sabah birini yapıcam ben sanırım
tabii yanii tarihi geçmesin...
kuzum şu mübarek günde dua edelim,inşallah sana da yüce Rabbim annelik duygusunu bir an evvel tattırır
yarın yapıyoruz bir test o zaman
![]()
canımmm çooook sağol atlantam, bugün sürekli yataktaydım ve geceden beri içim dışıma çıktı eşim geleyim istersen dedi yok dedim ben uyuyacağım... sonra bir uyku bastırdı 3 saat uyumuşum.. şimdi iyiyim.. valla bilemiyorum her ay eynı belirtileri yaşadım ama bu ay inşallah yine hüsran olmaz.. benim de içimden bi ses yap diyo, 6 testim var yeni almıştım lab...uik marka yarın sabah birini yapıcam ben sanırım
tabii yanii tarihi geçmesin...
kuzum şu mübarek günde dua edelim,inşallah sana da yüce Rabbim annelik duygusunu bir an evvel tattırır
yarın yapıyoruz bir test o zaman
![]()
hayırdır canım ne oldu hastamısın o testler ii ben çok memnun kaldım ilk defa onda yaptım ve o çizgiyi silikte olsa gördüm
bol su iç ve dinlen canım kesinlikle yorrucu işle r yapmainş atlanta cım.cok saol imi rahatlattın.sabırsızlıkla günlerimi sayıcam artık
geçmiş olsun canım bat 12 aralıktı ama ovulasyon testine göre bat 14 aralıktı çünkü 14.gün değil 16.gün yumoşum çatladı ben 11 aralıkta gördüm canım ve iki farklı markadada gördümevet canım midem kötüydü, sen kaç gün kala çizgiyi gördün sunbalcım
Tekrar gecmis olsun canım cok ağır geçiriyorsun hastalığını. Allah şifa versin.
O zaman yarın sabah test sonuclarını yaziyoruzzz
Dua edelim birbirimize tatlım, ben aklıma geldikçe söylüyorum sizi. Allah dua edenden razı olsun, onun dualarını da kabul etsin
geçmiş olsun canım bat 12 aralıktı ama ovulasyon testine göre bat 14 aralıktı çünkü 14.gün değil 16.gün yumoşum çatladı ben 11 aralıkta gördüm canım ve iki farklı markadada gördüm