Kızlar çok kötüyüm motivasyon eksikliğinden bir türlü başlayamadım diyette ve şu anda 80 kg yum.
Eşim zayıf ve sürekli şakayla karışık dalga geçer durumda benimle.hiç bir kıyafetim olmuyor.bende 44-46 benden kıyafetler alamıyorum çok üzülüyorum halime.motivvasyonum yerinde olması gerekiyor irademinde sağlam olması tabiyki.bıktım artık her karşılaştığım insanların 'ayyy sen kilomu aldın' demelerinden.
Kızlar bana destek olun beraber verelim yeni yıla kadar 15 kg hedefim tabiyki 55 lere ınmek ama ilk hedef yeni yılla 65 kg olarak girmek azimliyim bu sefer ama yanıma beraber yüriyeceğim arkadaş şart
desteklerinizi bekliyorummmm lütfennnnn:26::26::26:
selam mervecim , açtığın topiğe benzer bir topik var hergün kızlarla buraya yazarak yememizi ve hafta başı kilomuzu takip etmeye çalışıyoruz. Istersen sende katıl aramıza ben de geçen sene spora gittim neler yaptım adam gibi kilo veremedim , bu sene hergun buradan yazarak kendimi frenlemeye çalışıyorum 6 kilo civarı verdim 10 kilom kaldı inş :)
beklerim bizim topiğede
topiğin adı : Yeni yıla bu sefer mükemmel gireceğim diyenler
selam merve
seni çok iyi anlıyorum bende bugün yarın başlıcam deyip vakti harcıyorum ne yazık ki. Başlığını çok sevdim bende 80 kiloyum yılbaşına kadar 65 leri görmek istiyorum
hergün ne yediğini ne yaptığını yaz kontrol açısından çok önemli
başarılar canım
2 ayda 15 kilo biraz zor gibi arkadaşım allah yardımcın olsun kolay değil tabiki ama sabır ve sebatla başaracağız inşallahkolay gelsin bol bol su iç :)
mrb canim benimde bi gunlugum vardi ama uzun zamandir giremedim artik senle yazarim destek oluruz birbirimize. 76.5 den 72 ye dustum hatta 70 leride gordum ama bayramin verdigi bi siskinlik var bende once 64 olmak istitorum yeni yilada 60la girsem harika olur boyum 1.68 insallah hedeflerimize ulasiriz
ah be canım tek problemım suuuu içemiyorumm ama zorlada olsa içeceğimmm
içtikçe alışıyorsun bitki çayları bile suyun yerini tutmuyormuş...ne zaman başladın diyete?
Işte menüm:
Sabah : 1dlm kepek ekmeği.1dlm peynir (sabah işe geç kaldığım için)
ara: 1 şekerli çay 1 mandalina
öğlen : 5 kaşık kuru fasulye,3 kaşık pılav 1 kase cacık
çayı şekersiz içmeye alışmalısın bance
daha bugün başladım canım :) sen ne güzel vermişin baya kilo
yok ya 1,5 ay olacak nerdeyse 4 kilo verdim duraklamadayım şimdidevam edecem allah'ın izniyle
Koca gün sadece 1 lt su içe bildim daha 1 lt daha içmem lazım en azından
Kızlar çok kötüyüm motivasyon eksikliğinden bir türlü başlayamadım diyette ve şu anda 80 kg yum.
Eşim zayıf ve sürekli şakayla karışık dalga geçer durumda benimle.hiç bir kıyafetim olmuyor.bende 44-46 benden kıyafetler alamıyorum çok üzülüyorum halime.motivvasyonum yerinde olması gerekiyor irademinde sağlam olması tabiyki.bıktım artık her karşılaştığım insanların 'ayyy sen kilomu aldın' demelerinden.
Kızlar bana destek olun beraber verelim yeni yıla kadar 15 kg hedefim tabiyki 55 lere ınmek ama ilk hedef yeni yılla 65 kg olarak girmek azimliyim bu sefer ama yanıma beraber yüriyeceğim arkadaş şart
desteklerinizi bekliyorummmm lütfennnnn:26::26::26:
[sıze=2]öncelikle topiğin hayırlı olsun.
En az 2 litre iç suyu,yemene dikkat etmek kadar önemli su içmek.
Ve tabi spor da yapmaya çalış en az yarım saat.çok faydası var.
Inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın,yeterki iste.
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?