canım destek olayım dicem ama benimde senden kalır yanım yok aynı durumdayız gerçekten......
olsun canım sen gell bırbırımıze destek olsak o bıle yeter
canım evet ya gerçekten motive edelim birbirimizi yediklerimizi kaçamaklarımızı herşeyi yazalım ama ben diyet yapmayı sevmiyorum diyet deyince pskolojim bozuluyo hele o kibrit kutusu yok 2 adet yok 1 adet diyince çıldırıyorum resmen o yüzden dikkat etme politikası takınırsak bunu alışkanlık yaparız hayat felsefesi haline gelmesi lazım.
Merhaba arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum 64kiloydum malesef bayram dolayisiyla1 kilo aldimsuan 65im boyum1.68
akşam yemeğimide yedim işte tüm gün yediklerim
sabah:1 dlm kepek ekmeği,1dlm peynir
ara:1 kesme şekerli çay,1 mandalina,
öğlen:5 kaşık kuru fasulye,3 kaşık pılav 1 kase cacık
ara:1 mandalına 1 elma
akşam:1 kase corba 1dlm k.ekmeği 1 çay bardağı ayran
ben hiç ekmek tüketmiyorum nerdeyse acıkmıyorumdaha önce uyguladığım diyetlerde her öğün bir dilim vardı çok halsiz ve bitkindim
hoşgeldin canımmm çok fazla kılon yokksanırımm
Hoşbulduk canimm sagol.aslinda etrafimdakilere sorarsan ozellikle esime zayifsin diyolar hatta esim bikac kilo al bile diyo kiskancliktan sanirim:))) ama ben kendimi kilolu goruyorum zayif hissetmiyorum
Kızlar çok kötüyüm motivasyon eksikliğinden bir türlü başlayamadım diyette ve şu anda 80 kg yum.
Eşim zayıf ve sürekli şakayla karışık dalga geçer durumda benimle.hiç bir kıyafetim olmuyor.bende 44-46 benden kıyafetler alamıyorum çok üzülüyorum halime.motivvasyonum yerinde olması gerekiyor irademinde sağlam olması tabiyki.bıktım artık her karşılaştığım insanların 'ayyy sen kilomu aldın' demelerinden.
Kızlar bana destek olun beraber verelim yeni yıla kadar 15 kg hedefim tabiyki 55 lere ınmek ama ilk hedef yeni yılla 65 kg olarak girmek azimliyim bu sefer ama yanıma beraber yüriyeceğim arkadaş şart
desteklerinizi bekliyorummmm lütfennnnn:26::26::26:
bol kacamaklarla verdim ama hemen gitti dogum kilomdu ve cabuk aldim cabuk gidiyo simdide diyetisyenm eski listesi var ona basladim ama bu saat oldu yeni yatiyrum misafirim vardi yani aksam diyete uymadikhoş geldin canımm , sen vermişin ne güzell ama senı 1 ocakta 64 olacağına inanıyorum
bende bugün başladım tatlım
merak etme bende sana destek olurum...
Yatmadan önce limonlu yoğurt uda dene oda göbek için iyimiş diyorlar:26:
tam tamina ayni sikletteyiz.bende yilbasina incelecem diyorum.istersen yarisalim seninle.
Kızlar çok kötüyüm motivasyon eksikliğinden bir türlü başlayamadım diyette ve şu anda 80 kg yum.
Eşim zayıf ve sürekli şakayla karışık dalga geçer durumda benimle.hiç bir kıyafetim olmuyor.bende 44-46 benden kıyafetler alamıyorum çok üzülüyorum halime.motivvasyonum yerinde olması gerekiyor irademinde sağlam olması tabiyki.bıktım artık her karşılaştığım insanların 'ayyy sen kilomu aldın' demelerinden.
Kızlar bana destek olun beraber verelim yeni yıla kadar 15 kg hedefim tabiyki 55 lere ınmek ama ilk hedef yeni yılla 65 kg olarak girmek azimliyim bu sefer ama yanıma beraber yüriyeceğim arkadaş şart
desteklerinizi bekliyorummmm lütfennnnn:26::26::26:
slm merve,
bende 87 kiloydum ama şu an 74 kiloyum.. Isteyince yapamayacağın hiç bir şey yok.. Ben doğumdan sonra 87'yi görmüştüm. Oğlum 2 yaşına yaklaşıyor benim de artık kilo vermem gerek diyerek başladım.. Sonra 1 kilo, 2 kilo, 3 kilo derken daha çok motive oldum. Hala da devam ediyorum. Zaman zaman kaçamaklarım olmuyo değil ama önemli olan aldığın kilonun üzerinden fazla vakit geçmemesi.. Fazla vakit geçmezse hemen veriliyor kilolar.. Sana da başarılar bu yolculuğunda.. Yardıma ihtiyacın olursa ben burdayım... Kolay gelsin..
bol kacamaklarla verdim ama hemen gitti dogum kilomdu ve cabuk aldim cabuk gidiyo simdide diyetisyenm eski listesi var ona basladim ama bu saat oldu yeni yatiyrum misafirim vardi yani aksam diyete uymadik( ben suyu en az 3litre icerim bide tavsiyem yesil cay... Ben spor yapmiyorum bi 5 kilo daha vereyim o zaman basliyacam cunku bi birak hersey sil bastan oluyo. Bide diyetisynimin tavsiyesiyle sabah ve oglen iki aksam ise yemegin durumuna gore bir dilim ekmek yiyorum yoksa karbonhidrati aburcuburdan cikolatadan aliyorsun o daha zararli.. Bol ve saglikli kilo vermeler herkese.... Iii geceler:)))
13 kg çok güzel bir kg, hedefin kaç kg olmak? Nasıl verdin sıkı bir diyetlemi?yoksa sadece dikkat ederekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?