tamam canım yarışalım :) hem daha azimli oluruz
Işte menüm:
Sabah : 1dlm kepek ekmeği.1dlm peynir (sabah işe geç kaldığım için)
ara: 1 şekerli çay 1 mandalina
öğlen : 5 kaşık kuru fasulye,3 kaşık pılav 1 kase cacık
Kızlar çok kötüyüm motivasyon eksikliğinden bir türlü başlayamadım diyette ve şu anda 80 kg yum.
Eşim zayıf ve sürekli şakayla karışık dalga geçer durumda benimle.hiç bir kıyafetim olmuyor.bende 44-46 benden kıyafetler alamıyorum çok üzülüyorum halime.motivvasyonum yerinde olması gerekiyor irademinde sağlam olması tabiyki.bıktım artık her karşılaştığım insanların 'ayyy sen kilomu aldın' demelerinden.
Kızlar bana destek olun beraber verelim yeni yıla kadar 15 kg hedefim tabiyki 55 lere ınmek ama ilk hedef yeni yılla 65 kg olarak girmek azimliyim bu sefer ama yanıma beraber yüriyeceğim arkadaş şart
desteklerinizi bekliyorummmm lütfennnnn:26::26::26:
karatay diyeti yaptım. şu anda da diyetisyen ile vermeye devam ediyorum. Karatayla hızlı verdim ama kilo verem aylarca durdu. şimdi diyetisyenle kilo vermeye başladım..
merve surekli burda olmasamda sana hergun yapacam cumalarida kilo verip vermedimizi kiyasliyalim
sanki seninle daha once bir yerde yazistikmiydi
kahvaltın cok azmış bence hesapla günde 1000kaloriye tamamla yediklerini çalışan biri için az bunlar..yeni yıla 65 biraz zor sen 70 i gör şükret..fazla ve cabuk verme yavas yavas ver ki kalıcı olsun..
günlüğün hayırlı olsun canım inş istediğin kiloya ulaşırsın bende tam 3 aydır diyet yapıyorum
teşekkür ederim canım :) 3 ayda diyetin dışına hiç çıkmadanmı verdin bukadar kıloyu yoksa kaçamakların oldumu merak ettim
ilk 2 ay hiç kaçamağım olmadı canım mesela 3 aydır patates kızartması yemedim bir tane bile yemedim ilk 2 ay şeker tatlı yemedim işte bayramda 5 tane tulumba yedim bi 3 aydır bisküvi çikolata pasta kurabiye kızartmanın hiçbir türünü yemedim canım ayda 1 makarna pirinç pilavı fln yiyiyorumPirinçpilavı yerine bulgur pilavı yeyiyorum
sabah 2 dilim kepek ekmegi
3yemekkasigi corekotu kattigim lor peyniri
rokali yesil salata ve cay...
Simdide 5 findik 2 k kayisi ve yesil cayyy
ogleyin bir kepce corba ve biraz mercimekli bulgur pilavi ve ayran pilav oldugu icin ekmek bi dilim olacak...
Aksam menusunde gorusuruz:))))
tebrik edıyorum senı canım kaçamak olmayınca daha iradeli gıdıyor diyet,ama bır kaçamak yapınca arkası geliyor istediğin kiloya ulaşıcağına inanıyorummm
teşekkür ederim canım haklısın bi kez kaçamak yapınca devamı geliyo canım
arkadaşlar merhaba , beni de alın aranıza ben buradan yazdıkça bana yorum yazıldıkça motive oluyorum .. Bayramda yediklerimi çok abartmadım hatta yürüyüş yaptım 1 kilo bile verdim ama nedense bu hafta işe başladım tutamıyorum kendimi acıkıyorum sürekli akşam eve gidince yiyesim geliyor çok zor tutuyorum geçen haftalar daha rahattım yemeyeceğim yemeyeceğim deyip duruyordum nedendir anlamadım bir kaç kilo verdim onun rehavetimi çöktü nedir?
Ben zayıflamayı çok istiyorum mart ayından beri eşimle bebek istiyoruz olmuyor acaba kilodan mı diye de düşünüyorum bu beni çok üzüyor
canım bende senınle aynı durumdayım bebek için kılo verıcem,sen kaç kılosunn? Nekadar vermek ıstıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?