Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

Işte menüm:
Sabah : 1dlm kepek ekmeği.1dlm peynir (sabah işe geç kaldığım için)
ara: 1 şekerli çay 1 mandalina
öğlen : 5 kaşık kuru fasulye,3 kaşık pılav 1 kase cacık

kahvaltın cok azmış bence hesapla günde 1000kaloriye tamamla yediklerini çalışan biri için az bunlar..yeni yıla 65 biraz zor sen 70 i gör şükret..fazla ve cabuk verme yavas yavas ver ki kalıcı olsun..

günlüğün hayırlı olsun canım inş istediğin kiloya ulaşırsın bende tam 3 aydır diyet yapıyorum

karatay diyeti yaptım. şu anda da diyetisyen ile vermeye devam ediyorum. Karatayla hızlı verdim ama kilo verem aylarca durdu. şimdi diyetisyenle kilo vermeye başladım..

bende çokkk uzun zamanlar diyetiyene gittim artık benım için yazılacak listeyi bılıyorum ve diyetiyene gitmeden verebileceğime ınanıyorum.bakalım zaman göstericek nekadar kılo verebileceğimi

merve surekli burda olmasamda sana hergun yapacam cumalarida kilo verip vermedimizi kiyasliyalim
sanki seninle daha once bir yerde yazistikmiydi

olabılır canım geçen senede benım günlüğüm vardı orda arkadaslarla yarışıyorduk Her cuma kılolarımızı bıldırıyorduk çok eylencelı oluyordu

kahvaltın cok azmış bence hesapla günde 1000kaloriye tamamla yediklerini çalışan biri için az bunlar..yeni yıla 65 biraz zor sen 70 i gör şükret..fazla ve cabuk verme yavas yavas ver ki kalıcı olsun..

canım önerilerin için çok teşekkür ederim normalde kahvaltıyı daha fazla ederdim ama 2 gündür uyanamıyorum ve kahvaltım az oluyor.ama gün içinde yediklerim 1000 kg geçti dün.benim hedefim 800-900 kalorilerde kalmak

günlüğün hayırlı olsun canım inş istediğin kiloya ulaşırsın bende tam 3 aydır diyet yapıyorum

teşekkür ederim canım :) 3 ayda diyetin dışına hiç çıkmadanmı verdin bukadar kıloyu yoksa kaçamakların oldumu merak ettim

teşekkür ederim canım :) 3 ayda diyetin dışına hiç çıkmadanmı verdin bukadar kıloyu yoksa kaçamakların oldumu merak ettim

ilk 2 ay hiç kaçamağım olmadı canım mesela 3 aydır patates kızartması yemedim bir tane bile yemedim ilk 2 ay şeker tatlı yemedim işte bayramda 5 tane tulumba yedim bi 3 aydır bisküvi çikolata pasta kurabiye kızartmanın hiçbir türünü yemedim canım ayda 1 makarna pirinç pilavı fln yiyiyorum pirinçpilavı yerine bulgur pilavı yeyiyorum

sabah 2 dilim kepek ekmegi
3yemekkasigi corekotu kattigim lor peyniri
rokali yesil salata ve cay...

simdide 5 findik 2 k kayisi ve yesil cayyy
ogleyin bir kepce corba ve biraz mercimekli bulgur pilavi ve ayran pilav oldugu icin ekmek bi dilim olacak...

aksam menusunde gorusuruz:))))

bu arada canim kalkar kalkmaz 2 bardak ilik su ve dogadanin 5li cayi var cok etkili oluyo form olanindan degil! cunku onda sinamike var oda bagimlilik yapiyo. form olani kabizlik yasarsan 3 gun icip birakmak daha iyi

tebrik edıyorum senı canım kaçamak olmayınca daha iradeli gıdıyor diyet,ama bır kaçamak yapınca arkası geliyor istediğin kiloya ulaşıcağına inanıyorummm

ekmek normalmi?kepek mi? Bence bulgur pılavı varsa ekmek olmasamı acaba :)

Işte yediklerim

sabah:1 dlm kepek ekmeği,1 dlm peynir
ara:şekersiz neskafe
öğlen:1 kepçe türlü,3 yemek kaşığı yoğurt
ara:1 kesme şekerli türk kahvesi

şimdiye kadar 6 bardak su

Yarın tartılıcam inş inmişimdir bırazz

cuma günü kızlar hepiniz yazın kılolarınızı

tebrik edıyorum senı canım kaçamak olmayınca daha iradeli gıdıyor diyet,ama bır kaçamak yapınca arkası geliyor istediğin kiloya ulaşıcağına inanıyorummm

teşekkür ederim canım haklısın bi kez kaçamak yapınca devamı geliyo canım

arkadaşlar merhaba , beni de alın aranıza ben buradan yazdıkça bana yorum yazıldıkça motive oluyorum .. bayramda yediklerimi çok abartmadım hatta yürüyüş yaptım 1 kilo bile verdim ama nedense bu hafta işe başladım tutamıyorum kendimi acıkıyorum sürekli akşam eve gidince yiyesim geliyor çok zor tutuyorum geçen haftalar daha rahattım yemeyeceğim yemeyeceğim deyip duruyordum nedendir anlamadım bir kaç kilo verdim onun rehavetimi çöktü nedir?
ben zayıflamayı çok istiyorum mart ayından beri eşimle bebek istiyoruz olmuyor acaba kilodan mı diye de düşünüyorum bu beni çok üzüyor

canım bende senınle aynı durumdayım bebek için kılo verıcem,sen kaç kılosunn? Nekadar vermek ıstıyorsun

canım bende senınle aynı durumdayım bebek için kılo verıcem,sen kaç kılosunn? Nekadar vermek ıstıyorsun

arkadaşım ben suan 71-72 arası gidip geliyorum , 78 kşlo ile rejime basladım boyum 170.
benim yemekle değil de atıştırma abur cubur çikolata biskuvi ile aram çok sıkı fıkıydı. karın yağlarımı eritmem lazım ..

tam benlik işte bende 81 kiloyum ama şu tarılma işini pazartesilere alsak hem haftasonu için motıve olur hemde tam bir hafta olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…