Kızlar saat 3de simit yedim napsamki
Bugün yogundu anlaşılanPaphia cım...valla yorgunken sofra hazirlamak bile eziyet oluyor.bu arada ben patatesi tamamen cıkardim hayatimdan 4 ayligina..tavugun yanina sogan dilimi karnabahar gibi sebze izgara yapiyorum..bakalım soya diyetinda kullanmiş mıYarım simit bir öğünde olabilir yanılmıyorsam. Soya şimdi açıklık getirir duruma.
Off bugün çok yoruldum
Yemek hazirlayacak enerjim kalmadı resmen
Eger orda nefsine hakim olacaksan ok, ama yarin gelip "bir catal aldim/bir lokma yedim/ufacik parca" vb cumleler kurarsan kulahlari degisiriz ))
Daha cezalarimi bilmiyorsunuz, benim bir de ceza sistemim var ona gore )))
yon yok yemem kızlar çoğunda yumurta ve yoğpurt var.. kaç gündür perhiz yapıyorum bozmam.. pazartesiye kadar sabredicem.. yaralarım da bi değişiklik görmezsem başlıcam tekrar.. umarım kısır olur ya..Hanimelim aman diyeyim sakin haaaa...tadına bile bakma valla soyanın gazabından kurtulamazsin
Vayyyy tam benim menü...hergun balik yesem bıkmam.dehşet derece hastayim deniz ürünlerine.afiyet olsun canımfırına unsuz hamsi attım kaç tane yiyebilirim ?
çorba ve közlenmiş biber salatam da var...
ayyyy ya.. balık hayvansal
ooofffff.... neyse balık dokunmuyordur bana ..üzüldüm ya
bende severim her hafta alır eşim :) saol canım.. 20 tane attım fırın ama kaç yerim ki soyacım ?Vayyyy tam benim menü...hergun balik yesem bıkmam.dehşet derece hastayim deniz ürünlerine.afiyet olsun canım
Kızlar saat 3de simit yedim napsamki
bende severim her hafta alır eşim :) saol canım.. 20 tane attım fırın ama kaç yerim ki soyacım ?
Soya patates yasaklı listemizde değil mi?
Aslinda eskiden zeytin de ödem yaptigi icin yasaklıydı ama patates olsa firinlanmis ya da haslanmış çok iyi olur :) mesela aksam izgara tavuk gögsuyle firinlanmis patates yapsam yoğurtla yesem ne dersin?
Ben yasaklı diye çıkartmistim aklimdan
aayy çok sevindi,m :) çünkü çok geç cevap verdin.. ben de hepsini yemiştim 2 kase e çorba içtim.. şimdi biraz dinlenip bölgesel egzersiz yapacağımFirinda ve unsuz yapiyorsan 20 sini de yiyebilirsin ))
bugün de çok güzel geçti çok şükür :)
kimsecikler kaçamak yapmadı :)
soyacım ben şuan biraz tuz kullanıyorum çünkü baharatı da deniyorum alejik mi diye..yoksa ben de eşimden dolayı hiç bir şeye tuz koymam.. ama baharat da olmayınca çok yavan oluyor.. pazartesiye kadar beni hoş görürsün değil mi ? sonrasında bol bol baharat kullanırım ) ne de olsa baharatçı kızıyım ben :) her çeşit baharatım mevcut
Emziriyorum demiştin, b12 eksikliği olabilir kan değerlerine baktırmanda fayda var.çorbayı ocakta unutmuşum
ben neden çok unutkanım ya hep böyle oluyor.. unutmamamk için alrm kuracaktım onu da unutmuşum
Afiyet olsun canim birazdan ben de yeşil cayımı içicem..Yesil cayli karisimimi hazirladim birazdan icicem.. bugun mmeyve yemeyi dusunmuyorum.. aksam yemeginde tavuk yiyince uzun sure acikmiyorum.. saat 10 civari tarcinli sut icerim acikirsam...
Disari da felaket bir yagmur ve soguk var.. ben yangin ayse misali odamin peteklerini kapattim, cam acik oturuyorum ))) bana hep sicak hava ))
Umarim bugun erken uyuyabilirim.. sabah kacta kalkarsam kalkayim gece 2-3 civari uyuyabiliyorum malesef.. ilac kullanmak istemiyorum.. erken uyuyup erken kalkmakta zayiflamaya yardimci ama ben yapamiyorum iste..
Neyse cayimi iceyim ugrarim yine ))
Tamam canım elimden geldiğince bilgi paylaşırımOk, ptesi itibariyle tuza veda edeceksin bu durumda ))
Bu arada baharatci kiziysan bize arada hangi baharat hangi besinle iyi gider bilgisi ver ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?