Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

benim de yarın ikramlı oturmam var ..
yemem elbette ama şu karıların dırdırı beni bitiriyor
yok süt çekerr.. yok böyle zayıflanılmaz.. yok bi kereden bir şey olmaz...

Yarin yiyebileceklerini yazalim, hangisi uyarsa onlari yersin ))

Kisir 2 yk
Salatalik-havuc bol limonlu
Haslanmis patates + lor peyniri (baharatli, tuzsuz)
Buharda haslanmis brokoli+karnibahar (az zeytinyagi ve sarimsak eklenebilir)
Yogurt+salatalik (cacik gibi de olur)
Yulaf ezmesi + muz + kakao ile yapilabilecek minik kurabiyeler

Aklima gelen bunlar.. seninde aklina grlen varsa yaz, karar verelim ))

Yukardaki listedekilerin hepsini yemezsin umuyorum)) ornegin 2 kasik kisirla cacik yiyebilirsin yada patates+lor pyniri ile havuc+salatalik ))

çorbayı ocakta unutmuşum

ben neden çok unutkanım ya hep böyle oluyor.. unutmamamk için alrm kuracaktım onu da unutmuşum

bunların hiç birisi ikram da yok ki...
pasta börek kek kurabişye vs..
kısır inş olur..
yanımda fındık ve kuru kayısı götüğrücem...

bunların hiç birisi ikram da yok ki...
pasta börek kek kurabişye vs..
kısır inş olur..
yanımda fındık ve kuru kayısı götüğrücem...

Sen yaninda gotur.. kucuk bir kapakli kaseye havuc ve salatalik dogra limon sık yanina al.. patates hasla ve lorla karistir yanina al.. sadece findik ve kuru kayisi ile olmaz..

ouy bende yapayım onu :)

Sen yaninda gotur.. kucuk bir kapakli kaseye havuc ve salatalik dogra limon sık yanina al.. patates hasla ve lorla karistir yanina al.. sadece findik ve kuru kayisi ile olmaz..
krizantemin tarifiniyapayım mı yarıoon :? lor yiyemem.. salatalıkta bitti... havuç var sadece ve patates.. ne yapayım ?

Olur, gayet faydali olur hemde
tamambaşlayayım tekrar

ouy bende yapayım onu :)

krizantemin tarifiniyapayım mı yarıoon :? lor yiyemem.. salatalıkta bitti... havuç var sadece ve patates.. ne yapayım ?

tamambaşlayayım tekrar

Havuç salatası yap, patates haşla evde varsa maydanoz dereotu kıvırcık bir şeyler kat içine.. yağ koyma baharat ekle istersen çok az miktarda tuz ekle.. krizantemin tarifi portakalın üzerine tarçın ve kakao dökmesi ise olur yapıp yanında götürebilirsin..

şu ana kadar kışkışladıklarım

kaymaklı kurabiye
börek
çikolatalı poğaça
peynirli poğaça
çikolatalı gofret
çekirdek

hepsine hayır dedimmmm
Tebrikler canım...cidden nerdesin yaaa ben mi kaçirdım..ay yazdiklariniza yetişemiyorum kızlar

Sabah kahvaltı:2 kasik dereotlu lor
1 yumurta 7 tuzsuz zeytin 2 ceviz 1 kayisı sekersiz cay
Oglen:6 kasık pırasa 1kase taneli domates corbası 1 kase yogurt
Ara:1 kayisı şekersiz turk kahvesi
Daha aksam yemeğini yemedim canlar.aksama salata corba ve kurufasulye yemegi duşünuyorum.
Bugün yüruyüş günümdü.50 dk yürüdüm
Su içmem biraz az ama yatana kadar hallederim

yeşilliğe dair hiç bir şey ev de
portakalı yapayım bi de fınfık alsam yeter mi ? hacuçlar bir iki gün sonra kendime yeşil mercimek salatası yapıcam o güne kalsın

yeşilliğe dair hiç bir şey ev de
portakalı yapayım bi de fınfık alsam yeter mi ? hacuçlar bir iki gün sonra kendime yeşil mercimek salatası yapıcam o güne kalsın

Eger orda nefsine hakim olacaksan ok, ama yarin gelip "bir catal aldim/bir lokma yedim/ufacik parca" vb cumleler kurarsan kulahlari degisiriz ))
Daha cezalarimi bilmiyorsunuz, benim bir de ceza sistemim var ona gore )))

Eger orda nefsine hakim olacaksan ok, ama yarin gelip "bir catal aldim/bir lokma yedim/ufacik parca" vb cumleler kurarsan kulahlari degisiriz ))
Daha cezalarimi bilmiyorsunuz, benim bir de ceza sistemim var ona gore )))
Hanimelim aman diyeyim sakin haaaa...tadına bile bakma valla soyanın gazabından kurtulamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…