Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Benim nasibim çok açıktır hep yiyeceğin üzerine giderim.bugun işte herkes bisey ikram etti ve ben yemefim
2.günde bitti şimdi süt içip yatacağım bugün 10 dk spor yapabildim sadece

Eger kilolarimizin her gun duzenli olarak gitmesini istiyorsak, duzenli spor yapmamiz lazim ))
En azindan gunde 2 x 15 dk seklinde yapabilirsin baslarda.. spor onemli ona gore ))

Ince bulgurlu sarma yiyebilirmiyiz ne kadar

4-5 adet maksimum.. tavsiyem yememeniz yonunde cunku bu kadar az miktarla doymazsiniz ama ortalama 1 porsiyon 250 kalori.. bunu yiyip doymamaktansa kalorisi dusuk sebzelerden yiyip doyabilirsin..

Not: ilerleyen donemlerde bu tip gidalari da yiyecegiz ama su anda bence yememen en dogrusu..

Neden istemesin ki? Benim canim da sık sık istiyor.. o yuzden duzenli tarcin tuketiyorum.. ki bir de insulin direncim var... O tatli istegini baskilamam sart yani )) su kaynat, eger varsa icine kabuk tarcin at.. limon sık ve ic...
Her gün 2,5 lt tarcınlı su içiyorum ')

Portakal kakao ile harika oldu tavsiye ederim
He ben onu yulafla yapıyorum şahane oluyor pasta gibi :)

Aranıza Bende katılsam olurmu? Vermem gereken 15 kilo var ve motivasyona ihtiyacım var birbirmizi desteklersek daha kolay olur gibi? Kendi günlugmde var ama uygunsa burdada paylaşım yapmak isterim?

Yarin kopuyor dananin kuyrugu starti wermeye az kaldi ama simdiden moda girdim soya_sosu okumadim yada kacirdim bi listemiz olucak mi yani ne bilim 10 kisilik bi gruo konup liste yapip oyle mi dewam edilcek diyet kisminda kurallar tamam di ama tarti gunumuz falan war mi

Imsulin direnci bende inanilmaz uykuyu tetikliyor birde migren ilaclari allahim aksam 9 sabah 12 uyurum biraksalar tek goz uyur waziyette kalkiyorum sabahlari.kg acisindan haklisin belki inan ki az uyku ile ayalta duranlara gipta ediyorum..1 saat gec yatayyim bas agrisi ile uyaniyorum lohusalik donemi tam bi kabustu...

Yine telefonuma bildirim gelmiyor olmamis ayarlarim . Resimde atamiom uff ya yine ellemicem yine bi halt ederim kesin..ugrasamaicam ama foto falan atabilsek acayip guzel olurdu.

Aranıza Bende katılsam olurmu? Vermem gereken 15 kilo var ve motivasyona ihtiyacım var birbirmizi desteklersek daha kolay olur gibi? Kendi günlugmde var ama uygunsa burdada paylaşım yapmak isterim?

Selam

Sayfa 2 deki paylastigim listeyi oku, ona gore katil.. biraz katiyimdir, asla kacamaklara ya da yasakli yiyeceklere tahammul gostermiyorum bilgine ))

Oyle grup listesi falan yapmayacagim, daha once de yapmamistim zaten.. herkes haftalik tartilip yazacak o kadar.. isteyen gunlukte yazabilir.. kimin kac kilo verdigi ile ilgilenmiyorum, onemsedigim tek sey saglikli kilo vermeniz )) netice de haftada 1 kilo verseniz muthis sevinirim )) rakam yaristirma taraftari degilim yani ))

Günaydın herkese :))
Bu sabah tartı önce 85.9 sonra 86.2 çıkardı her ikisi de olur acayip sevindim demek ki hiç kaçamak yapmiyor olmak güzel beslenmek yine işe yarıyor.
2günün sonunda 1,6 kiloyu muhtemelen sudan gidiyor ama geride bıraktım

Hatırlatmam gerekir ki ben hızlı kilo veriyorum.
Cünkü Kilom da fazla gördugünüz üzere
Bu nedenle kendinizle kiyaslayıp modunuzu düşürmeyin arkadaşlar
Ben de biraz daha kilom azaldıkça az kilo vereceğim bunu biliyorum. Bir türlü oran bu nihayetinde.

Bugün kahvaltı: 2cherry domates
1 kucuk salatalık
1 dilim ekmek
1 yk lor peyniri
1 adet zeytin
1 bardak şeftalili form çayı

Az değil mi bu kahvaltı ?

Az değil mi bu kahvaltı ?

Aslında dünki kahvaltimin aynisi hatta 1 zeytinli olani :)
Az olduğunu düşünmüyorum
Bakalım soya nasıl yorumlayacak.

Bu arada soyacım yarın bir kutlamaya davetliyim.
Alkol + yemek olacak ne yapsam?
Soda içerim dedim ama alkol alamiyoruz diye düşünüyorum.
Belki 0 kalori diye zero içebilir miyim?
Bu tip toplantılarım için eylem planı yapmam lazim

Selam

Sayfa 2 deki paylastigim listeyi oku, ona gore katil.. biraz katiyimdir, asla kacamaklara ya da yasakli yiyeceklere tahammul gostermiyorum bilgine ))
Okudum canım insallah alışcam bu kurallara .kararlı ilerlemek daha guzel oluyo tek ihtiyacım olanda bu zaten. kilolar gidecek insallah

Günaydin kızlar...ya
Verdigin kilo icin tebrikler canim..kahvaltıya yumurta eklesen dahaiyi olur..yiyemiyorsan da sütle cırpıp yeşillikli bir olet en azindan.. bu arada harika gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…