Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Gunaydin

Ekmek var ise zeytin yok! 1 tane bile! Kurallari esnetmiyoruz, yeniden yazmiyoruz.. kahvaltin cok zayif, ilerleyen gunlerde aclik ataklari yasayip diyeti bozman mumkun... O yuzden daha dikkatli olmani oneririm..

Alkol almak istersen 1 bardak kirmizi sarap icebilirsin.. yada 1 bardak votka.. ama votkayi sadece greyfurt suyu ya da sade soda ile karistirabilirsin.. bunlarda kalorili ama en azindan diger alkol turlerine gore daha masum.. zero vs icme cunku karbondioksitli icecekler oldugundan mideni genisletir, oyle masum icecekler degil onlar.. icine su katilmis ve limon eklenmis sade soda icebilirsin, en azindan mineral takviyesi olur ))

Günaydın kızlar...kahvaltım:
2 kasık lor
1 zyağında yumurta
5 zeytin
Domates ,salatalik, yeşil acı biber
2ceviz+1kayısı
Şekersiz cay
Bugün bacak calısma günüm.umarım bugün de harika gecer hepimiz için.ben tartılma konusunda haaala kendimi hazır hissetmiyorum.galiba bu gidişle 16.01 carş gününe motive oldum.yani 2 haftada bir tartılıcambu arada sizin kilo kayıplarını gördükce inanılmaz motive oluyorum

Hadi bakalım ilk fırcami yedim hayirlisiyla
1 zeytin kuralı bozuyorsa yemem soyacım öyle düşünmedim.
Kahvaltımın zayif oldugunu dusunmuyordum
Ne ekleyebilirim?
Bir de işyerinde yapıyorum kahvaltımı
Ve yumurtayı hiç bir türlu tüketmiyorum.
Yumurta süt(kahvesiz dışinda o da nadiren) kırmızı et
Hiç yemediğim besinler

Mantara ne dersin olabilir mi ...

Gunaydin ))

Sabah kalktim, 15 dk sporumu yaptim.. sonra tartildim ve 600 gr daha ucmus.. 2 gunde 2 kilo gitti.. tahmini 500 gr daha odem gider, sonrasinda normal kilo verme duzenine doner vucudum.. ama o zamana kadar kendimi tebrik edicem, aferin bana.. superim ben, istersem veremeyecegim kilo yok.. korksun benden kilolar he heyyyt be )))

Balli sirkeli suyumu ictim.. kahvaltimi yaptim..

2 haslanmis yumurta (pulbiber ve zeytinyagi gezdirilmis)
1 yk lor peyniri (corek otu ve pul biberle)
2 kozlenmis biber (kendim kozledim)
10 zeytin

Tahmini bir saat sonra turk turk kahvemi icip 2 ceviz yerim..
Oglene kepekli makarna haslayacagim kendime.. uzerine yogurt ve pulbiber ekleyip yiyecegim.. ben aciyi cok seviyorum, mumkun olsa cayima bile katicam ama denedim tadi guzel olmuyo )))

Oglen menulerinizde (hafta da 1 kere) kepekli makarna yiyebilirsiniz.. ben kepekli cubuk cubuk m aliyorum.. ikiye bolup bir su bardagina koyuyorum.. olcum bu.. bir su bardagi makarna.. yagsiz ve tuzsuz haslayip suzdukten sonra uzerine pulbiber, nane, kekik vs ekleyip yiyorum.. inanilmaz tok tutuyor..

Bu arada annemde diyete basladi benimle demistim sanirim.. o da 1 kilo verdi ve cok mutlu ))
Annem oglene yarim simit ve ev yogurdundan ayran istedigini soyledi.. ben ekmek ve ekmek cesitlerinden uzak kalmak istedigim icin makarna tercih ettim...

Gene cok konustum di mi? Tamam susup su cayimi bitireyim buz gibi oldu)))

Eveeeet korksun kilolar bizden...makarnayı hatırlatman iyi oldu canım..

Benim de kahvaltom saat 9 30 da
6 çeri domates
2 dilim salçalı ekmek.. salça yağsız ev yapımı Bener suyu gibi bir şey
2 kuru kayısı
12 fındık
7 mantar..

Şu an 12.00 kahve içiyorum ve kuru dut..

Şu perhiz bitse de kurtulsam

Makarna ben hiç aramam soya.. en son ne zaman yedim hatırlamıyorum... Belki yılda Max 5 defa..

Ama sen önerirsiniz kepekli makarna alıp deneyebilirim..
Ev de de ev yapımı erişte var..

Acıkımca kapuska ve mercimek çorba var..
Akşam da yeşil mercimek salatası havuçlu soğanlı..

Nasıl soya yeter mi?
Misafirliğe meyve isticem.. :)
Akşama çorba bitiyor..

Salcanin tuz orani nedir? Salca da tuz cok olur, o da odem yapar.. gereksiz kilo.. besin degeri yok.. neden midene sana fayda saglamayacak bir sey sokuyorsun ki? Ayrica ekmek sadece 1 dilim.. lutfen dikkat edelim..

Not: findikta egzamayi azdirir bilgine

Makarna ben hiç aramam soya.. en son ne zaman yedim hatırlamıyorum... Belki yılda Max 5 defa..

Ama sen önerirsiniz kepekli makarna alıp deneyebilirim..
Ev de de ev yapımı erişte var..

İlla ki yemelisiniz demiyorum.. makarna yemek isteyenler için alternatif olarak söyledim.. ev yapımı erişte olmaz, ev yapımı erişte iyi sadece yeşil mercimek yemeği yaptığımız da kullanabiliriz.. onun dışında erişte gereksiz hamur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…