Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

İşte buuuu SOYAAA
Sen gerçekten harikasın o kadar mutluyum ki hala yeniden karşılaştığımıza:)
Bu arada sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum.
Kendimi ya da bedenimi sevmiyor değilim ama evlilik durumu olabilir belirli bi zamanim olmasa da
İçten içe çok mutlu olduğum görünen ama kilolu göründüğüm için bakmaktan çok haz etmeyeceğim fotograflarim olacak diye tedirgin oluyordum.
Biliyorum ki artik olmayacak ‍

Hayırli cumalar arkadaşlar.Bu sabah tam 68.9 geldim halbuki daha 10 gün önce 66 ya ulaşmıştım .tatil yaptık bir hafta boyunca ve gezmek beni iştahlandırdi galiba halbuki gunde en az iki saat civarinda yurudum bu gezdigim hafta ama işte yeme duzenim bozuldu ondan herhalde :/ bu son kiloları hizli aldım hızlı gider umarım.

Harikasiniz kizlar resmen 7/24 online yasam kocu diyetisyen gibi bukadar keyifli olabildigine inanamiyorum....topigin en aglayani ben olucam ilk gunler bu kesin icimde ki yeme istegi ve midem alisina kadar beni idare edin bacilarim...yoldayim tahlil sonuclarimi almya gidiyirum...@soya_sosu insulin direnci kardesligimizde war ozellikle nelere dikkat etmeli puf noktalari war mi acaba

Bende gunde 5 km yurucem sahil boyundayim zaten ilk basta su hantalligim gidene kadar sonrada ewde mekikler ew sporlarina gecerim heralde ilk asama icin en uygun yuruyus

Menume gelcek olursak
1 dilim firinda mucver(kabak cok iyi oluyo diyette tuketmeye calsyorum .ama en iyisi biriki damla zeytin yaginda rendelenmis kabaģi soteleyip yogurtlamak cook faydasini gorduydum yine denicem sizede tavsiye ederim

2yk kadar kendi yagnda pismis kiymali yumurta
1 parca patlican kizartma diye sadece tadina baktim :/
Peynir 3 yesil zeytin(zeytin varken ekmek yok kuralini unutmusum yarın uygularim artik bu kuralları not etsem iyi olacak)
Bir dilim ekmek
1er domates salatalik

20 dk eliptik
10 dk egzersiz

Akşam bir tabak ıspanak yemeği ve yogurt

Ekstra bisey olursa ekleme yaparim

Bende gunde 5 km yurucem sahil boyundayim zaten ilk basta su hantalligim gidene kadar sonrada ewde mekikler ew sporlarina gecerim heralde ilk asama icin en uygun yuruyus
Evet yürüyüş yapabilen yapsın valla cok faydasi oluyo.burda benim pek oyle fırsatim olmuyo o yuzden eliptikle idare edyom yurumedigim zmanlar

Ben eskiden de kiloluydum ve kendimi çok severdim çok beğenirdim.. sonra kan değerlerim altüst olduğu için diyet yapmaya karar verdim.. bir hatırlayacağınız gibi o dönemde birlikte diyet yapmıştık ve 33 kilo vermiştim.. kanser tedavim inanılmaz derecede kilo almama sebep oldu ve bu sefer kilo aldığımda kendimden nefret etmeye başladım... Aynalara bakmıyordum, yatağımda bütün gün uzanıp televizyon izleyip bir şeyler atıştırıyordum.. gerçekten çok kötü bir dönemden geçtim.. farklı bir isimle bu siteye girip bir topik açtım.. ama sadece 2 gün yazabildim çünkü o enerjiyi ve o isteği kendimde bulamıyordum.. şu anki vücudumu sevmemem bir tarafa sağlığımı bozacak derecelere çıkmış bir kilomvar... Zayıflamaya karar vermemin asıl sebebi kendimi sevmemem değil sağlığımı düzeltmek icin.. ve emin ol şu anki fotoğraflarımın hepsini siliyorum yok ediyorum, hatta fotoğraf çektirmekten kaçıyorum... Çünkü ilk defa kendimi gerçekten obez olarak görüyorum.. yine de kendimde sevilecek bir şeyler bulmaya çalışıyorum her ne kadar vücudumu sevmiyor olsam da... Örneğin gözlerimi çok seviyorum saçlarımı çok seviyorum bacaklarımı çok seviyorum.. bir şekilde kendimi sevmem lazım sadece bir süreçten geçiyoruz ve o sürecin sonunda biz kazanacağız ))

Bir de bu sitede yazarken sürekli kelimeler birbirine giriyor.. ne yazdığımı ya da cumleye nasıl başladığını unutuyorum.. o yüzden kusuruma bakmayın saçmalıyor gibi görünüyorsam )))

Selam

Diyete ufak bir ara vermek bana 10 günde 3 kilo kazandırmıştı )) ki çok hareketli olduğum bir dönemdi.. moral bozmak yok,sen bugün sağlıklı yaşamaya başladın... Diyet, zayıflama ve belli bir süre gibi kavramlara takılırsan zayıflamanı yavaşlatırsın... Kısa sürede almış olduğun kiloları vereceğini düşünüyorum

Sevgiler

Umarım

Ben de ilk diyete başladığım zamanlarda oyma problemi yaşıyorum normalde... Böyle durumlarda ana yemek haricinde ara öğünleri mi 1,5 saatte bir yapıyorum.. ve akşam yemeğim de mutlaka koca bir salata kasesine bütün salata malzemelerini doğuruyorum.. ilk 1 hafta akşamları sadece salata ve çorba yiyorum.. salatayı çenen yorulana kadar yiyebilirsin sadece kuralım, bir kaşık sızma zeytinyağı ve bol limon.. tuzsuz yiyemem diyorsan çok az miktarda tuz mesaj çay kaşığının ucuyla serpiştirebilirsin

İnsülin için bir ilaç kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan buna göre tavsiyelerde bulunabilirim..

Patlican kizartma mi okudum? Yanlis okudum sanirim?
Zeytin ve ekmek birlikte yasak.. zeytin tuzsuz olmali yada aksamdan su da birak tuzu gitsin.. emin ol soylediklerimin cok faydasinu goreceksin ama dediklerimi harfiyen yapmalisin.. kurallari esnetmiyoruz ona gore ))

Ara ogun yazmamissin.. ara ogun mutlaka yapmalisin, aclik ataklarini engeller

Spor gayet iyi.

Sevgiler

Ben ihtiyac duyarsam ara oģun yapiyorum ama zaten 12 de kahvalti yaptim birde doyurucuydu o yuzden ara ogun yapmam. patlican az yagda kizarmisdi ama zaten pek sevmiyorum yemesemde olurdu aslinda .neyse artik kilo verene kadar kizartma yok insallah

Kizartma hic bir sekilde yok.. az yag ya da cok yag diye bir ayrimimiz da yok.. kizartilan her besin vucudumuza ekstra yag olarak doner.. lutfen tadina dahi bakma...

Ara öğün yapmam gerek.. en azından öğlen ve akşam yemeği arasında bir meyve ya da yoğurt ya da süt tüketebilirsin.. örneğin sütlü şekersiz kahve içebilirsin... Eğer bunu yapmazsan vücudun ilerleyen günlerde sürekli açlık hissedecek ya da tatlı krizlerine gireceksin... Bunları engellemenin tek yolu düzenli ve sağlıklı beslenmektir...

Az önce yazmayı unuttum peyniri sadece lor peyniri olarak tüketiyoruz... Diğer peynirler yasak...

Tamamdır

Öncelikle topiginiz hayırlı olsun.

Zaten acligimizdan kilo almiyoruz yaşadığımız olaylar yemeye ve strese itiyor bize ve sisiyoruz sanki.
Yaşadıklarıniz hiçte kolay değil ama maşallah atlatmisiniz hepsini geçti gitti şimdi önümüze bakmakta sira.

Bende aynı sizin gibi tüp bebek denemeliri ve hormonal sorunlar (pkos ve hasimoto hipotroidi) yüzünden baya alip alip geri verdim.
Şimdi sanki yaşında verdiği bi etki var bide
Biri büyük bide ikizlerim var.
Yapıştı kilolar üzerime.
Bende biraz bu işi sıkı tutmaliyim.
Bende varım...

Hosgeldin, gecmis olsun.. duygusal aclik bize yediren sey.. buna kesinlikle katiliyorum.. ilerleyen gunlerde bununla ilgili bir yazi yazacagim, iyi ki aklima getirdin bunu ))

Ne kadar güzel kilo vermişsin tebrik ederimm
Düzen bozuldu mu oturmayan kilolar oynuyor tabi
Ama sen de bırakırsan geri geliyorlar malesef
Bence bizimle kal :)
Birbirimize destek olalım.

Soyacım gayet anlasılir yazdigin her sey
Çok daha zorlu savaslar vermişsin kilo alman obez olman ya da çok zayif olmanın bir önemi yok. Bir çoğu geride kalırken biz biraz da modumuzu yükseltiyor olacağız pes etmeden yeniden
Moralimiz düzeldikçe bu tür hastalıklarda daha da savaşçı oluyoruz
En iyi sen bilirsin...
sadece kendine değil bize de çok güzel bir desteksin
Daha önce 1 ya da 2 kere ben de diyete başladim ama böyle kaçamaksız değil
Haliyle çok da uzun sürmedi.
Hep kafamda istesem zayifliyorum zaten vardı
Ama isteyemedim de hiç
Biliyorum ki bir kere kaçamak yaparsam devamı gelir o nedenle burda olmak size yazmak bana sorumluluk yüklüyor.

Ben de öğle yemegimi paylasayim kızlar..1 parca tavuk ızgara
1kase yogurt
6 kaşık susuz kuru fasulye
Ara:1kayisı+sekersiz türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…