Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Ogle yemegim,

1 bardak kepekli cubuk makarna (yagsiz ve tuzsuz, aldante haslanmis)
Bir kase sarimsakli pul biberli yogurt

1) makarnayi 3'e kiriyorum.. oyle uzun sekildeyken 1 bardak degil ))
2) pulbiberi o kadar cok koymusum ki, su anda dudaklarimda botoks etkisi yaratiyor )))

Kolay olamamistir elbet .zor gercekten.Ama çok şükür evlat sahibi olabilmişsin Allah baģışlasın .kilo verilir yeterki kararlı ol. Benim3 yıl oldu bebegim olmadı eşim ameliyat olcak sene sonunda eger işe yaramazsa bizde tüp bebek yapcaz bununda stresi var bende ama ne yapalım hayirlisi olsun insallah Rabbim hepimizin gönlune gore versin

Afiyet olsun..ben de acıyı severim ve her öğun yanimdadir...buarada sporumu eziyet ceke çeke tamamladım soyacim..valla bacaklar kesilmiş derler ya yürüyüşüm degisti resmen

Amin canım tüm iyi dileklerimiz seninle

Nerdeyse yok gibi tuz canım kv yapıyor fırında biber közleyip kahvaltılık yapıyor...
Ekmek 1 dilim olacağını bilmiyordum.. öyle yapayım.. hayvansal olmayınca evde kahvaltı için yiceksinşz bir şey bulamıyorum.. yarına sadece domates kaldı pazar günü pazar var burada..
Fımdığı bilmiyordum yaaa.. iyi ki söyledin yemem artık bne de neden geçmiyor yaralar dşyorım

Tamam canım ilerleyen günlerde mercimek yemeği yapacağım o zaman kullanırım

Insulin direncim 3.08 yuksek degilmi adam bana sinirda dedi 2 normali cunku.
soya_sosu ilac baslamadik kolestrolede diyetle dusmezse baslariz ilaca dedi...

Insulin direncim 3.08 yuksek degilmi adam bana sinirda dedi 2 normali cunku.
soya_sosu ilac baslamadik kolestrolede diyetle dusmezse baslariz ilaca dedi...

Yuksek insulin direncin.. normalde glifor yada glikofen vermesi lazimdi ama sanirim once diyetle tedavi etmek istedi.. benim de yuksekti, uzun sure glifor kullandim ama bir yaramadı... Diyet yaptıktan sonra İnsülin direncim düştü... Tarçını her gün düzenli olarak tüketmeli tavsiye ediyorum... Diyet yapmasan bile yağlı, şekerli, kızartma, unlu ve nişastalı her şeyden kaçınma öneririm.. kilo verdikçe kolesterolün de insülin direncinde normale dönecektir...

Ne güzel kalabalıklaşıyoruz :)
Bir şekersiz kahve
2 adet form bisküvi ve
1 dilim yeşil elma ile ara öğünümü tamamladım :)
Yemeğimi yer biraz gezmeye giderim akşam görüşmek üzere

Hızlıca giderler canım merak etme

Ay keşke kızartma yemeseydin..

Bizim de 6 yıl olmadı.. aşılama ile oldu çok şükür ..

Soya misafirlikten döndüm.. utandım orada meyve istemedim.. evde 4 sarma ve portakal yedim..

Sonra emzirdim.. ve sanırım hayvansal yemediği iiçin sütüm azalıyor korktum hemen yoğurt yedim keten tohumlu..

Akşam da mercimek salatama peynir ve yumurta ekleyeyim mi ya da sadece peynir ? Bozdum perhizi yamkeşke yapmasaydım.. çok korkuyorum şu an sürüme bir şey olacak diye

Canım benim hurma sütünü artırır..ıhlamur rezene cayı sütünü artırır hem de sute geçtigi için bebeğini rahatlatır...sulu beslenmek süt getirir gerisi boş..bol çorba iç ve yanında taze ya da kuru soğan ye..2 çocugumda da sütümü böyle çoğalttım.ablan say canım benim nacizane fikrim..yatmadan önce 1 hurma ve 2 bardak su bak gece nasıl sütünü artirır.hurmanın süte geçmesi bebeğin önemli minarelleri almasını sağlarmış...hem zayırlarsın hem de bebeginin sutünü de korursun...bol bol sıvı.

Insallah canim eminim sizinle basarcagima.hawalarda masallah buz yuruyse yarin ogle baslarim artik.tarcin aliyim bu aksam bakimm.

Ne güzel kalabalıklaşıyoruz :)
Bir şekersiz kahve
2 adet form bisküvi ve
1 dilim yeşil elma ile ara öğünümü tamamladım :)
Yemeğimi yer biraz gezmeye giderim akşam görüşmek üzere

Biskuvi light dahi olsa yemiyoruz ))
Seker ve yag iceriyor onlar... Uzerinde light yaziyorsa daha hizli kacman lazim.. bilgine

Bitki çayı içiyorum canım.. soğan da her gün yerim hurmamm bitti protein çok alamadım ya o yüzden azaldı gibi geliyor 2 memeyi de emiyor yetmiyor gibi..biri yeterdi şimdiye kadar 3 saatte de birikirdi olmuyor şimdi

canlarım yazılanları akşam okuyacağım.öğlen oglum ateşlendi hastanedeydim.anca geldim.

öğlen çorba içtim
5 tane küçük parmağım kadar lahana sarma yedim
yoğurt yedim

ve sonunda lorumu aldımmm

Diyeti bozmamissin ki.. sarma yasak degil, sadece su anda onermiyorum.. ilerleyen zamanlarda yenilebilir listemizde yer alacak.. bir daha yeme yeter ))

Salatana peynir yada yumurta ekleyebilirsin... Sutun kesiliyorsa suyu az iciyorsundur.. bol su ic..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…