Kolay olamamistir elbet .zor gercekten.Ama çok şükür evlat sahibi olabilmişsin Allah baģışlasın .kilo verilir yeterki kararlı ol. Benim3 yıl oldu bebegim olmadı eşim ameliyat olcak sene sonunda eger işe yaramazsa bizde tüp bebek yapcaz bununda stresi var bende ama ne yapalım hayirlisi olsun insallah Rabbim hepimizin gönlune gore versinÖncelikle topiginiz hayırlı olsun.
Zaten acligimizdan kilo almiyoruz yaşadığımız olaylar yemeye ve strese itiyor bize ve sisiyoruz sanki.
Yaşadıklarıniz hiçte kolay değil ama maşallah atlatmisiniz hepsini geçti gitti şimdi önümüze bakmakta sira.
Bende aynı sizin gibi tüp bebek denemeliri ve hormonal sorunlar (pkos ve hasimoto hipotroidi) yüzünden baya alip alip geri verdim.
Şimdi sanki yaşında verdiği bi etki var bide
Biri büyük bide ikizlerim var.
Yapıştı kilolar üzerime.
Bende biraz bu işi sıkı tutmaliyim.
Bende varım...
Afiyet olsun..ben de acıyı severim ve her öğun yanimdadir...buarada sporumu eziyet ceke çeke tamamladım soyacim..valla bacaklar kesilmiş derler ya yürüyüşüm degisti resmenOgle yemegim,
1 bardak kepekli cubuk makarna (yagsiz ve tuzsuz, aldante haslanmis)
Bir kase sarimsakli pul biberli yogurt
1) makarnayi 3'e kiriyorum.. oyle uzun sekildeyken 1 bardak degil ))
2) pulbiberi o kadar cok koymusum ki, su anda dudaklarimda botoks etkisi yaratiyor )))
Amin canım tüm iyi dileklerimiz seninleKolay olamamistir elbet .zor gercekten.Ama çok şükür evlat sahibi olabilmişsin Allah baģışlasın .kilo verilir yeterki kararlı ol. Benim3 yıl oldu bebegim olmadı eşim ameliyat olcak sene sonunda eger işe yaramazsa bizde tüp bebek yapcaz bununda stresi var bende ama ne yapalım hayirlisi olsun insallah Rabbim hepimizin gönlune gore versin
Allah razi olsun canımAmin canım tüm iyi dileklerimiz seninle
Nerdeyse yok gibi tuz canım kv yapıyor fırında biber közleyip kahvaltılık yapıyor...Salcanin tuz orani nedir? Salca da tuz cok olur, o da odem yapar.. gereksiz kilo.. besin degeri yok.. neden midene sana fayda saglamayacak bir sey sokuyorsun ki? Ayrica ekmek sadece 1 dilim.. lutfen dikkat edelim..
Not: findikta egzamayi azdirir bilgine
Tamam canım ilerleyen günlerde mercimek yemeği yapacağım o zaman kullanırımİlla ki yemelisiniz demiyorum.. makarna yemek isteyenler için alternatif olarak söyledim.. ev yapımı erişte olmaz, ev yapımı erişte iyi sadece yeşil mercimek yemeği yaptığımız da kullanabiliriz.. onun dışında erişte gereksiz hamur..
Insulin direncim 3.08 yuksek degilmi adam bana sinirda dedi 2 normali cunku.
soya_sosu ilac baslamadik kolestrolede diyetle dusmezse baslariz ilaca dedi...
Hızlıca giderler canım merak etmeHayırli cumalar arkadaşlar.Bu sabah tam 68.9 geldim halbuki daha 10 gün önce 66 ya ulaşmıştım .tatil yaptık bir hafta boyunca ve gezmek beni iştahlandırdi galiba halbuki gunde en az iki saat civarinda yurudum bu gezdigim hafta ama işte yeme duzenim bozuldu ondan herhalde :/ bu son kiloları hizli aldım hızlı gider umarım.
Ay keşke kızartma yemeseydin..Menume gelcek olursak
1 dilim firinda mucver(kabak cok iyi oluyo diyette tuketmeye calsyorum .ama en iyisi biriki damla zeytin yaginda rendelenmis kabaģi soteleyip yogurtlamak cook faydasini gorduydum yine denicem sizede tavsiye ederim
2yk kadar kendi yagnda pismis kiymali yumurta
1 parca patlican kizartma diye sadece tadina baktim :/
Peynir 3 yesil zeytin(zeytin varken ekmek yok kuralini unutmusum yarın uygularim artik bu kuralları not etsem iyi olacak)
Bir dilim ekmek
1er domates salatalik
20 dk eliptik
10 dk egzersiz
Akşam bir tabak ıspanak yemeği ve yogurt
Ekstra bisey olursa ekleme yaparim
Bizim de 6 yıl olmadı.. aşılama ile oldu çok şükür ..Kolay olamamistir elbet .zor gercekten.Ama çok şükür evlat sahibi olabilmişsin Allah baģışlasın .kilo verilir yeterki kararlı ol. Benim3 yıl oldu bebegim olmadı eşim ameliyat olcak sene sonunda eger işe yaramazsa bizde tüp bebek yapcaz bununda stresi var bende ama ne yapalım hayirlisi olsun insallah Rabbim hepimizin gönlune gore versin
Canım benim hurma sütünü artırır..ıhlamur rezene cayı sütünü artırır hem de sute geçtigi için bebeğini rahatlatır...sulu beslenmek süt getirir gerisi boş..bol çorba iç ve yanında taze ya da kuru soğan ye..2 çocugumda da sütümü böyle çoğalttım.ablan say canım benim nacizane fikrim..yatmadan önce 1 hurma ve 2 bardak su bak gece nasıl sütünü artirır.hurmanın süte geçmesi bebeğin önemli minarelleri almasını sağlarmış...Soya misafirlikten döndüm.. utandım orada meyve istemedim.. evde 4 sarma ve portakal yedim..
Sonra emzirdim.. ve sanırım hayvansal yemediği iiçin sütüm azalıyorkorktum hemen yoğurt yedim keten tohumlu..
Akşam da mercimek salatama peynir ve yumurta ekleyeyim mi ya da sadece peynir ? Bozdum perhizi yamkeşke yapmasaydım.. çok korkuyorum şu an sürüme bir şey olacak diye
Insallah canim eminim sizinle basarcagima.hawalarda masallah buz yuruyse yarin ogle baslarim artik.tarcin aliyim bu aksam bakimm.Yuksek insulin direncin.. normalde glifor yada glikofen vermesi lazimdi ama sanirim once diyetle tedavi etmek istedi.. benim de yuksekti, uzun sure glifor kullandim ama bir yaramadı... Diyet yaptıktan sonra İnsülin direncim düştü... Tarçını her gün düzenli olarak tüketmeli tavsiye ediyorum... Diyet yapmasan bile yağlı, şekerli, kızartma, unlu ve nişastalı her şeyden kaçınma öneririm.. kilo verdikçe kolesterolün de insülin direncinde normale dönecektir...
Ne güzel kalabalıklaşıyoruz :)
Bir şekersiz kahve
2 adet form bisküvi ve
1 dilim yeşil elma ile ara öğünümü tamamladım :)
Yemeğimi yer biraz gezmeye giderim akşam görüşmek üzere
Bitki çayı içiyorum canım.. soğan da her gün yerim hurmamm bittiCanım benim hurma sütünü artırır..ıhlamur rezene cayı sütünü artırır hem de sute geçtigi için bebeğini rahatlatır...sulu beslenmek süt getirir gerisi boş..bol çorba iç ve yanında taze ya da kuru soğan ye..2 çocugumda da sütümü böyle çoğalttım.ablan say canım benim nacizane fikrim..yatmadan önce 1 hurma ve 2 bardak su bak gece nasıl sütünü artirır.hurmanın süte geçmesi bebeğin önemli minarelleri almasını sağlarmış...hem zayırlarsın hem de bebeginin sutünü de korursun...bol bol sıvı.
Soya misafirlikten döndüm.. utandım orada meyve istemedim.. evde 4 sarma ve portakal yedim..
Sonra emzirdim.. ve sanırım hayvansal yemediği iiçin sütüm azalıyorkorktum hemen yoğurt yedim keten tohumlu..
Akşam da mercimek salatama peynir ve yumurta ekleyeyim mi ya da sadece peynir ? Bozdum perhizi yamkeşke yapmasaydım.. çok korkuyorum şu an sürüme bir şey olacak diye
canlarım yazılanları akşam okuyacağım.öğlen oglum ateşlendi hastanedeydim.anca geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?