Iyi geceler kizlar
Iftar menum yazayim. Dokum tavamda izgara kofte 5 adet, kapya biber, cerry domates, sogan, salata ve yogurt. Ilk defa dokum tava kullandim cok guzel oldu tavsiye ederim hemde sifir yag. Tabak biraz dolu oldu ama aclik olunca gozum baya bi doydu dinlene dinlene yedimuzerinede filtre kahve yaptim ictim. Simdide form cayi iciyorum.
Eki Görüntüle 2248785
Off nasıl kendini tutacaksın Malatya yemeklerine irade gostermek zor hemde 1 ayKacamagi engellemenin en onemli yolu, kendine soru sormaktir..
* Bunu yemeye gercekten ihtiyacim var mi?
* Bunu yemezsem olecek miyim?
* Bu beni sismanlatacak bunun farkinda miyim?
* Tum cabalarima ihanet etmek istiyor muyum?
* Bu kadar iradesiz ve zayif biri miyim?
Sorular cogaltilabilir.. yemek istediginiz seye bakarak bir suru soru sorun kendinize.. ben genelde oyle yapiyorum.. bu pazar gunu halam gelecek malatyadan.. tahmini 1 ay bizde kalacak.. bu da ev de bol bol malatya yemekleri pisecek demektir.. malatya yemeklerinin cogu bulgurdan yapilir ve bol yaglidir.. benim asil sinavim simdi basliyor bence )))) evin her tarafina bu sorulari asarim sanirim )) offf hala yemegi yaa.. muthis yapar.. neyse ki ben iradesi guclu bir insanim.. verdigim 18 kiloyu geri almaya hic niyetim yok ))
Siz kacamak yapma isteginizi nasil bastiriyorsunuz? Merak ettim, deneyimlerinizi ogreneyim))
Tamam cnm. Ben de cok begendim dokum tavayi sebzelerde bir harika oldu. Hatta kofteden ok sogani begendim diyebilirim keske daha fazla yapsaydim dedim. Bir kac gun sonra tavuk denemeyi dusunuyorum.Yediklerin cok degil merak etme )) hatta yaninda corba bile icebilirsin.. gayet guzel ve saglikli besleniyorsun.. bende bir filtre kahve yapicam simdi kendime.. okumam gereken kitaplar var, ctesi gunune bitmis olmasi lazim.. sabaha kadar okurum artik ))
Bu arada dokum tava efsane birsey.. bende ara sira kullaniyorum.. yaga hic gerek kalmiyor ))
Benim evde cok cisss oluyor malum cocuklar var. Biskuviler, cikolatalar, gofretler vs (toplu abur cubur alisverisi yapip mutfak balkonunda stokluyorum. Balkonum kapali. Gunde sadece 1 kere abur cubur alabiliyorlar fazla vermiyorum) cnm onlardan istediginde mutfaktan cikiyorum, baska islerle kafami dagitmaya calisiyorum, su iciyorum, yinede cok istiyorsam kendimi durdurmakta zorlaniyorsam bitki cayi ya da kahve yapip iciyorum. Dunden beri cokoprens paketi var 10lu olanlardan almistim şu 2 biskuvi arasi cikolata olanlardan. Yemedim direndim. Bu sabah tartida eksi gorunce motivasyonum artti. Dedim bu saatten sonra zaten hic kacamak yapmam zor verdim bu kilolari tekrar almaya niyetim yok.Kacamagi engellemenin en onemli yolu, kendine soru sormaktir..
* Bunu yemeye gercekten ihtiyacim var mi?
* Bunu yemezsem olecek miyim?
* Bu beni sismanlatacak bunun farkinda miyim?
* Tum cabalarima ihanet etmek istiyor muyum?
* Bu kadar iradesiz ve zayif biri miyim?
Sorular cogaltilabilir.. yemek istediginiz seye bakarak bir suru soru sorun kendinize.. ben genelde oyle yapiyorum.. bu pazar gunu halam gelecek malatyadan.. tahmini 1 ay bizde kalacak.. bu da ev de bol bol malatya yemekleri pisecek demektir.. malatya yemeklerinin cogu bulgurdan yapilir ve bol yaglidir.. benim asil sinavim simdi basliyor bence )))) evin her tarafina bu sorulari asarim sanirim )) offf hala yemegi yaa.. muthis yapar.. neyse ki ben iradesi guclu bir insanim.. verdigim 18 kiloyu geri almaya hic niyetim yok ))
Siz kacamak yapma isteginizi nasil bastiriyorsunuz? Merak ettim, deneyimlerinizi ogreneyim))
Bir ara benimde cok dokuluyordu. Oyle boyle degil ama. Banyodan avucla sac cikartiyordum elimi sacimdan gecirdim mi hep sac kaliyordu elimde tutam tutam. Tahlil yaptirdim d vit dusuk cikti destek aldim. Bir de garmasinin dokulmeye karsi sampuanini kullanmaya basladim baya azaldi dokulmesi. Yanlarim acildi resmen. Simdi banyodan iki parmagimin arasinda tutup aliyorum dokulen saclarimiSaclarimin dipleri cikmisti, onlari boyadim.. felaket saclarim dokuluyor, cok mutsuzum bu konuda..ne yaparsam yapayim durmuyor.. vitamin degerlerim de iyi cikmisti ama bilemiyorum.. sac dokulmesini onleyen sampuanlardan kullanma zamani geldi sanirim.. bir ara yine boyle dokulmustu.. o zaman isirgan kaynatip suyuyla sac diplerime masaj yapiyordum.. birseyler yapmam lazim..
Akşam menum,
1 tb izmir kofte (firinda/yagsiz)
1 kase yogurt, icine 3 yk haslanmis bugday
Birazdan bitki cayimi icicem.. cok uykum var ama okumam gereken 150 sayfa var.. yarin kurs var, okuyup not almam lazim kitabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?