Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Selam canlar....bugün yurtta yatılı nobetim var.kıyafetlerimi ve yastığımi hazirladım birazdan gidicem.yarın sabah da eve bile gelmeden direkt okula... okulda da nöbetciyim ertesi gün.
Menülerimi birara paylaşırım fıstıklar çok işim var cookben uçaaar

Size o yaziyi yazdiktan sonra 1 kase yavuk corbasi icip uyumudum ben.. sanki biraz daha iyiyim ama bilemedim.. yok degilmisim, gene hapsurdum.. ya burnumu gorseniz aglarsiniz.. silmekten her yeri yara oldu.. neyse, duzelcek.. uyaninda 1 kivi ve 1 ufak elma yedim.. c vitamini onemli.. aksama semiz otu aldim, annem yemegini yapiyor.. en sevdigim sebze.. pisir yemegini ye, yogurda kat ye, salataya koy cig ye.. nasil seversen artik )) aksam yemegine kadar biraz daha yatayim ben, gorusuruz ))

Iyi geceler kizlar
Iftar menum yazayim. Dokum tavamda izgara kofte 5 adet, kapya biber, cerry domates, sogan, salata ve yogurt. Ilk defa dokum tava kullandim cok guzel oldu tavsiye ederim hemde sifir yag. Tabak biraz dolu oldu ama aclik olunca gozum baya bi doydu dinlene dinlene yedim uzerinede filtre kahve yaptim ictim. Simdide form cayi iciyorum.

Yediklerin cok degil merak etme )) hatta yaninda corba bile icebilirsin.. gayet guzel ve saglikli besleniyorsun.. bende bir filtre kahve yapicam simdi kendime.. okumam gereken kitaplar var, ctesi gunune bitmis olmasi lazim.. sabaha kadar okurum artik ))
Bu arada dokum tava efsane birsey.. bende ara sira kullaniyorum.. yaga hic gerek kalmiyor ))

Iyı geceler kızlar ben ıkızlerden anca fırsat buldum yazmaya.suan yazarken bile biri mememde

Sabah menum
1 bardak lımonlu su
2 yumurtadan omlet
Kk peynır
Domates salatalık roka

Ara turk kahvesı yarım elma

Akşam
Yesıl mercımekli erişte corbası
Fırında yagsız tuzsuz mantar közledım
3 yk bulgur pılavı

2lt su
10.500 adım attım.

Yarın bı arkadasıma gıdıcem kahvaltıyı gene evde aynı usul yapıcam. Baska sehırde oturuyor arkadasım döktürür diye dusunuyorum :))))) Insallah kacamak olmamasını dılıyorum. Emeklerim boşa gitmesin.

Kacamagi engellemenin en onemli yolu, kendine soru sormaktir..

* Bunu yemeye gercekten ihtiyacim var mi?
* Bunu yemezsem olecek miyim?
* Bu beni sismanlatacak bunun farkinda miyim?
* Tum cabalarima ihanet etmek istiyor muyum?
* Bu kadar iradesiz ve zayif biri miyim?

Sorular cogaltilabilir.. yemek istediginiz seye bakarak bir suru soru sorun kendinize.. ben genelde oyle yapiyorum.. bu pazar gunu halam gelecek malatyadan.. tahmini 1 ay bizde kalacak.. bu da ev de bol bol malatya yemekleri pisecek demektir.. malatya yemeklerinin cogu bulgurdan yapilir ve bol yaglidir.. benim asil sinavim simdi basliyor bence )))) evin her tarafina bu sorulari asarim sanirim )) offf hala yemegi yaa.. muthis yapar.. neyse ki ben iradesi guclu bir insanim.. verdigim 18 kiloyu geri almaya hic niyetim yok ))

Siz kacamak yapma isteginizi nasil bastiriyorsunuz? Merak ettim, deneyimlerinizi ogreneyim))

Off nasıl kendini tutacaksın Malatya yemeklerine irade gostermek zor hemde 1 ay

Tamam cnm. Ben de cok begendim dokum tavayi sebzelerde bir harika oldu. Hatta kofteden ok sogani begendim diyebilirim keske daha fazla yapsaydim dedim. Bir kac gun sonra tavuk denemeyi dusunuyorum.

Benim evde cok cisss oluyor malum cocuklar var. Biskuviler, cikolatalar, gofretler vs (toplu abur cubur alisverisi yapip mutfak balkonunda stokluyorum. Balkonum kapali. Gunde sadece 1 kere abur cubur alabiliyorlar fazla vermiyorum) cnm onlardan istediginde mutfaktan cikiyorum, baska islerle kafami dagitmaya calisiyorum, su iciyorum, yinede cok istiyorsam kendimi durdurmakta zorlaniyorsam bitki cayi ya da kahve yapip iciyorum. Dunden beri cokoprens paketi var 10lu olanlardan almistim şu 2 biskuvi arasi cikolata olanlardan. Yemedim direndim. Bu sabah tartida eksi gorunce motivasyonum artti. Dedim bu saatten sonra zaten hic kacamak yapmam zor verdim bu kilolari tekrar almaya niyetim yok.

36 saat oldu mu acep ben evden cıkalı...off öldüm kızlar...bu yogunlukta yemekhanede çıkan yemekleri bile kendime uyarlayabildim.hiç bozmadım beslenme stilimi.
Ama inanılmaz yorgunum.hele başım .sanki 100 kilo.
Hepinizi menülerinizden öturü tebrik ediyorum
Biraz yatıcam..çünkü yurtta hiç uyuyamiyorum en ufak tıkırtıda evhamlanıyorum.kızların odalarını dolaşıyorum.zaten başka yerde uyuma problemi hep yaşarim.

SELAM kızlar dün gırememistim menümü yazayım
Niyetlıydim

İftar da dışardaydım

4 kuzu sis (yağlarını yemedim)
Salata mezeleri (patlıcan, közde soğan sarımsak, yeşil salata vs. )
Ayran

Sahurda
5 Bulgurlu lahana dolma
1 kade yoğurt
2 galeta

1 tl su
1 brdk yeşil çay
7.000 adım

Bugunku menum

11.30 1 dlm cok tahilli ekmek, 5 cerry domates, 2 badem salatalik, 1 dlm beyaz peynir, maydanoz, dereotu, 2 yumurta, 3 ceviz (resimde yok sonradan koydum), naneli yesil cay

15.55 kakaolu muz, 6 cig badem, sade nescafe

19.00 1 kase yogurt, 1 tabak tane fasulye

Saclarimin dipleri cikmisti, onlari boyadim.. felaket saclarim dokuluyor, cok mutsuzum bu konuda..ne yaparsam yapayim durmuyor.. vitamin degerlerim de iyi cikmisti ama bilemiyorum.. sac dokulmesini onleyen sampuanlardan kullanma zamani geldi sanirim.. bir ara yine boyle dokulmustu.. o zaman isirgan kaynatip suyuyla sac diplerime masaj yapiyordum.. birseyler yapmam lazim..

Akşam menum,
1 tb izmir kofte (firinda/yagsiz)
1 kase yogurt, icine 3 yk haslanmis bugday

Birazdan bitki cayimi icicem.. cok uykum var ama okumam gereken 150 sayfa var.. yarin kurs var, okuyup not almam lazim kitabi..

Bir ara benimde cok dokuluyordu. Oyle boyle degil ama. Banyodan avucla sac cikartiyordum elimi sacimdan gecirdim mi hep sac kaliyordu elimde tutam tutam. Tahlil yaptirdim d vit dusuk cikti destek aldim. Bir de garmasinin dokulmeye karsi sampuanini kullanmaya basladim baya azaldi dokulmesi. Yanlarim acildi resmen. Simdi banyodan iki parmagimin arasinda tutup aliyorum dokulen saclarimi

Hadi sana bi rezene cayi ismarlayayim

Selam kizlar dün yazamadim..

Pesembe
Kahvalti
Yulaf, Elma,yogurt, chia ve keten tohumu

Öglen
Simit

Aksam
Ispanak Yogurt

4500 adim
20 dk pilates/yoga

Cuma

Kahvalti
1 dilim ekmek
Peynir, salatalik,domates

Ara ögün
Muz

Ara ögün Sımıt ( kendımı körü hıssedıyorum)

Aksam
Tavuk göysü
Makarna

Kacamak
Göfret

10780 adim
15 dk yoga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…