Selam kizlar dün yazamadim..
Pesembe
Kahvalti
Yulaf, Elma,yogurt, chia ve keten tohumu
Öglen
Simit
Aksam
Ispanak Yogurt
4500 adim
20 dk pilates/yoga
Cuma
Kahvalti
1 dilim ekmek
Peynir, salatalik,domates
Ara ögün
Muz
Ara ögün Sımıt ( kendımı körü hıssedıyorum)
Aksam
Tavuk göysü
Makarna
Kacamak
Göfret
10780 adim
15 dk yoga
Millet nefes alsa kilo alıyor biz yırtınıyoruz ama yinede alamıyoruz ya!!
BEN Bugün yuruyemedım kızlar ya misafir vardı aksam
Bugun de niyetliydim
İftarda
1 kase ezogelin çorba
3-4 catal sebzeli turlu
İftardan 1.5 saat sonra
6 kaşık kısır
Yeşil çay
1.5 tl su
Bir ara benimde cok dokuluyordu. Oyle boyle degil ama. Banyodan avucla sac cikartiyordum elimi sacimdan gecirdim mi hep sac kaliyordu elimde tutam tutam. Tahlil yaptirdim d vit dusuk cikti destek aldim. Bir de garmasinin dokulmeye karsi sampuanini kullanmaya basladim baya azaldi dokulmesi. Yanlarim acildi resmen. Simdi banyodan iki parmagimin arasinda tutup aliyorum dokulen saclarimi
Hadi sana bi rezene cayi ismarlayayim
Iyi geceler kizlar
Ogle 14.00te 6 cig badem ve 5 hurmayla ara yaptim.
Eki Görüntüle 2249649
Sonra mutfakta yemek kokulari kizlarada minnacik cupcakeler yaptim onlarin kokulari karnimi aciktirdi. Kacamak yapmayayim diye oturdum yemek yedim. Bu yuzden aksam yemegi biraz erken oldu.
Eki Görüntüle 2249647
16.30 1 kase yogurt, yarim kase tane fasulye, 1 tabak et haslama (ne o kadar kocaman porsiyon demeyin tabagin %80i kemik)
Eki Görüntüle 2249646
19.00 sade turk kahvesi
Simdide forumdan cikinca leslie burn body fat 3 mile yapcam insallah
Belki yatmadan oncede yesil cay icerim. Zencefilli naneli suyum bitmek uzere. Onu bitirip bir kac bardak daha icerim.
Tamam cnm tesekkur ederimYemeklerin cok gorunmuyor, gayet iyisin.. ac kalma ama tam doyma.. her zaman %75 doymus olmalisin.. yemegi tabaga/kaseye koyarken "cok oldu" diye dusunme.. ekmek yok, unlu mamul yok, nisasta yok... Mukemmel bir yemek yiyorsun, o yuzden icin rahat ye ))
Dünden beri yatıyorum yorgunlugun üzerine bir de grip olmuşum.heryerim cızlıyor.persembe günü okuldaki nevruz programında ruzgar carpttı farkettim.gozlerim akıyor ve capaklanıyor.kedi yavrusu gibiyim
Birazdan kahvaltı yapıcam canim istemese de zorluycam kendimi
Kızlar muhtesem gidiyorsunuz.HASIBECIM ozellikle senin menülerin cok doğru gidiyor.harikasın maşallah sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?