Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

BEN Bugün yuruyemedım kızlar ya misafir vardı aksam

Bugun de niyetliydim

İftarda
1 kase ezogelin çorba
3-4 catal sebzeli turlu

İftardan 1.5 saat sonra
6 kaşık kısır

Yeşil çay
1.5 tl su

Simit yasak, kacamak yasak.. tekrar uyarmayacagim..

Millet nefes alsa kilo alıyor biz yırtınıyoruz ama yinede alamıyoruz ya!!

Lutfen bu tarz yorumlarinizi kilo almak isteyenlerin grubunda yapiniz.. biz oralara gelip sizi rencide edici cumleler kursak hos olur mu? Kilo alamiyorsaniz doktora gidin.. biz de veremedigimiz kilolar icin doktorlara gidiyoruz ve hic bir insana kendini kotu hissettirecek cumleler kurmamaya calisiyoruz..

Tesekkurler

BEN Bugün yuruyemedım kızlar ya misafir vardı aksam

Bugun de niyetliydim

İftarda
1 kase ezogelin çorba
3-4 catal sebzeli turlu

İftardan 1.5 saat sonra
6 kaşık kısır

Yeşil çay
1.5 tl su

6 kasik kisir fazla olmus.. amac nefs korlemekse 2-3 kasik yeter.. ac isen yine 2-3 kasik, yanina da bol salatalik veya yesillik alabilirsin...
Menulerimizde ozenli ve dikkatli olalim lutfen..

D vitamini zaten her 3 ayda bir 6 sise iciyorum (haftada 1) meme Ca oldugum icin d vitaminimin hep yuksek olmasi gerekiyor... B vitaminim dusuktu,.onun icinde ilac kullanmaya basladim.. bakalim fayda edecek mi..
Cay icin tesekkurler ))

Selam,

Kursa gittim.geldim.. tabi ki gene cok yorgunum ))) cikmadan 1 ufak kase haslanmis makarna (kepekli) yedim ustune 2 kasik yogurt ile.. kurstan donerken cok aciktim... Bir kac kere bir restouranda oturup ne var ne yok.yiyeyim istedim yalan degil )) hatta dedim ki, bir kacamakta ben yapayim ne olacak? Ama yapmadim.. cunku aklimizdan gecen herseyi yapmak gibi bir zorunlulugumuz yok.. iradeli insanimdir, arada boyle dusunceler aklimdan gecebilir bu cok normal.. robot degilim netice de.. cantamda badem ve y.mersini vardi, avuc ici kadar yedim.. annem aksama kuru fasulye pisirmis.. yanina karnibahar pilavi yapabilirim.. ya da karnibahari firinlar yogurtlarim.. biraz dinleneyim once ))

Iyi geceler kizlar
Ogle 14.00te 6 cig badem ve 5 hurmayla ara yaptim.

Sonra mutfakta yemek kokulari kizlarada minnacik cupcakeler yaptim onlarin kokulari karnimi aciktirdi. Kacamak yapmayayim diye oturdum yemek yedim. Bu yuzden aksam yemegi biraz erken oldu.

16.30 1 kase yogurt, yarim kase tane fasulye, 1 tabak et haslama (ne o kadar kocaman porsiyon demeyin tabagin %80i kemik)

19.00 sade turk kahvesi

Simdide forumdan cikinca leslie burn body fat 3 mile yapcam insallah

Belki yatmadan oncede yesil cay icerim. Zencefilli naneli suyum bitmek uzere. Onu bitirip bir kac bardak daha icerim.

Son düzenleme:

Yemeklerin cok gorunmuyor, gayet iyisin.. ac kalma ama tam doyma.. her zaman %75 doymus olmalisin.. yemegi tabaga/kaseye koyarken "cok oldu" diye dusunme.. ekmek yok, unlu mamul yok, nisasta yok... Mukemmel bir yemek yiyorsun, o yuzden icin rahat ye ))

Tamam cnm tesekkur ederim

Dünden beri yatıyorum yorgunlugun üzerine bir de grip olmuşum.heryerim cızlıyor.persembe günü okuldaki nevruz programında ruzgar carpttı farkettim.gozlerim akıyor ve capaklanıyor.kedi yavrusu gibiyim
Birazdan kahvaltı yapıcam canim istemese de zorluycam kendimi
Kızlar muhtesem gidiyorsunuz.HASIBECIM ozellikle senin menülerin cok doğru gidiyor.harikasın maşallah sana.

Gecmis olsun canim, ben hala toparlayamadim kendimi.. fena bir virus dolasiyor olmali cunku ben max. 2 gun yatardim, bu sefer 5 gun yattim.. dikkat et, bol.bol.dinlen..

Sabah halam geldi, birlikte kardesime kahvaltiya geldik.. sofra da neler neler vardi anlatmayayim )))

Kahvalti,
Sabah evde cikmadan 1 ufak elma yedim.. hem bagirsaklari calistirmak, hem de cok yememek icin..
1 haslanmis yumurta
1 tk avakado salatasi
8 zeytin
1 kk peynir
Roka
1 kuru kayisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…