Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Ben gecen gün simit kokladım ama yemedım öyle canım cektıkı bayılacaktım.dısardaydım ustelık. İnşallah koklarken kımse görmemıstır

Merhaba arkadaşlar

Dün ki menümü yazmamıştım son günlerde bi halsizlik var üstümde

İFTAR
1 tabak Bulgurlu kabak yemegi
Yarım kase yoğurt
1 kase ezogelin çorba
3 catal bol yesıllıklı patates salatası

1.5 saat sonra
4 kuru kayısı
2 galeta

Yarım litre su
Yesıl çay içemedim yürüyüş 5.000 adım

herkese iyi pazarlar

Kahvaltı

8 zeytin
Salatalık domates
Yarım kk b peynir
1 kaşık menemen
1 hasl yumurta

Ara
3 kuru kayısı

Öğlen
B. Peynirli tost

Aksam
1 tabak kabak yemeği
Yoğurt

Yatana kadar 3 brdk yesıl çay içerim
2.5 tl su ya tamamlarım 1 tl içtim
Yuruyus yapmayı düşünüyorum yaparsam yine yazarım

Gecmis olsun canim, ben hala toparlayamadim kendimi.. fena bir virus dolasiyor olmali cunku ben max. 2 gun yatardim, bu sefer 5 gun yattim.. dikkat et, bol.bol.dinlen..
Teşekkür ederim Soyacım..bu sene salgın cok fazla gercekten..dinlenmeden geçmiycek sanirım.
Öğlen menüm:
*2 kaşık yesil mercimekli bulgur pilavı(aslında bulgurlu mercimek pilavı gibi olmuşbulguru o kadar az ki)
*1tabak etli arapsacı yemeği

Canım hepimizde bir halsizlik var...havadaki virüs fena etkiledi hepimizi..menün cok iyi Bekolim...patates salatasına ben dayanamıyorum.2 catal da olsa tatmıyorum yoksa tutamam kendimi

Ara ogun, 2 avuc kavurga, 1 kuru kayisi

Halam mutfakta yemek yapiyor, ama cok pis ultimatom verdim.. asla malatya yemekleri yapamaz ))) nohut unu ile tarhana yapmis getirmis bana. Simdi onu pişiriyor.. aksama buyuk bir kase tarhana corbasi icecegim kesin, baska ne yerim bilmiyorum. Yazarim sonra ))

Ben sende zayiflama azmi ve istegi goremiyorum.. neden bu? Niyetin yoksa neden diyet yapiyorsun?
3 catal patates salatasini neden yedin? 2 galetayi? 1 tostu? Neden kendine bunu yapiyorsun? Bana kabul edebilecegim bir cevap yazmazsan kabul etmeyecegim ve gruptan cikaracagim seni..

Sevgiler

Hayırlı pazarlar
Sabah : menemen
Lor peyniri
Roka

4 gibi :
Etli bezelye yemeği patates havuçlu
Kıymalı ıspanak yemeği
Yoğurt

Acikirsam yoğurt yerim sanırım bugün akşam yemeği erken oldu

Herhana arkadaslar..

Son iki gündür 4500adım üzerıne cıkamadıgım için
Bugun..
Öglen türüyüse cıktım..
Ve 8700 adım aksama dogru kızımı parka götürücem 10000 gecmek adına..

Limon/sirke/ilik su
Kahvaltı
1yumurta
20gr peynir
Domates salatalık

Ara ögün
Yulaf,yogurt, muz

Aksama plan

Köfte
Bulgur pilav
Salata

Yatmadan yogamıda yapmayı planlıyorum..

Canım hepimizde bir halsizlik var...havadaki virüs fena etkiledi hepimizi..menün cok iyi Bekolim...patates salatasına ben dayanamıyorum.2 catal da olsa tatmıyorum yoksa tutamam kendimi
Galetayı gözden kacırmisım...patatesi de kendi çapımda kibarca uyardım ama galetayı gozden kacırmişımtost bir sonraki gün mü
Canım bazı alıskanlıklarimızı degistirmek zor olabilir hepimiz yaşıyoruz bunu...şu anda en önemlisini nefsimizi terbiye etmek.eskiden cocuklarimdan kalan lokmayı 1 kaşığı yerdim.şimdi yemezlerse yemiyorum mesela.fit görünmek istedigimi giyerek dişarı çıkmak o tadinı bildigimiz yiyeceklerden daha lezzetli gelicek sana.biraz iradeli ve sabirlı olmanı diliyorum tatlım.o yedigin tost belkide cok küçüktü ve doyurmadı bile seni..ama sağliksız cünkü sana o karbonhudrat açlık atağı olarak geri dönücek yani çabuk acıkmanı sağlıycak.biz burada diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz.çünkü öğrenirsek bir daha kilo almıycazanlaştık mı

Son düzenleme:
Galetayı gözden kacırmisım...patatesi de kendi çapımda kibarca uyardım ama galetayı gozden kacırmişım

Bende kibarca uyardim defalarca ama malesef anlasamayacagiz.. eski grubumdakiler beni bilir, bir minik sucugun yarisini yedi diye gruptan insan atmisligim var.. burda cok gevsek bile davraniyorum.. ama bu kadar seyde de disiplin goremezsem malesef yollarimi ayiririm..
Bu arada benim gozumden bir seyin kacmasi pek mumkun degildir, cok dikkatli incelerim menuleri )))

Sabah

Limonlu ılık su
Kk süzme peynir
2 yumurta
8 zeytin
Domates salatalık roka

Ara şekersiz türk kahvesi yarım elma

Akşam

Prasa,kabak,havuc mücveri fırında
1 kase şehriye çorbası (chialı)
Yeşillik salatası

2lt su
10.250 adım attım
Akşamda plates bandıyla kol kalca bacak karın calısıcam en az 3er set

Aksam menum,

1 buyuk kase tarhana corbasi
1 ufak kase k.bahar pilavi, ustune 2 yk kuru fasulye
1/2 kase kereviz salatasi

Bizde tarhana yapilirken un, yogurt, bugday ile yapilip ekşitilir.. ama canim halam un yerine nohutu robottan cekip un haline getirmis )) tadi ayni gibi.. hatta saglikli oldugu icin daha da begendim diyebilirim.. bir de bana biber salcasi getirmis.. cok guzel yapar salcayi.. ama sadece 1 kavanoz getirebilmis.. evdekilere ultimaton verdim benden baskasi yemeyecek diye.. ahh onu soyle ekmegin uzerine surup yemek vardi ya )) bu arada 2 ocaktan beri ekmek yemiyorum, artik aklima gelmiyor ekmek.. hatta canimda cekmiyor.. ilk defa bugun canim.cekti ))

Tebrikler, menunu de sporunu da gercekten cok begendim

Nedense buaralar şu 7li rakamlardan bıkkınlık geldi. Sankı vucudum benımle inatlaşıyor gibi. Hatta sankı degıl resmen bi savas var vucudumda. Öyle alısmıskı bünye doyana kadar patlayana kadar yemeye. Cevremde zayıf olan bazılarına dıkkat edıyorum hatunlar yemıyor kardesım. Tatlıyı yarım yiyenlere dehşet ıcınde bakardım nasıl yemez ınsan tatlıyı dıye. Gerekirse 1 sene sürsün cidden inat ettım artık gidecek lıp lıp yağlar pıt pıt etler

Ertesi gün yani bugün oruç tutmaya niyetlenmiştim cavdarli ekmek yerine iki minik galeta yiyeyim dedim bu sekılde sahur yapmış olurum diye düşündüm fakat mide agrısından dolayı oruç tutamadım ( bu arada galeta tuzsuzdu ve light idi )
Patates salatası yemekte vardı kendıme soslanmadan çok az aldım yani Yag yoktu tuzu da çok çok azdı ...

Bugun ki tostu bir dilim çavdar ekmeğini ikiye bölüp yaptım tostu margarın sürmeden yapıyorum uzun zamandır yanı 1 dlm çavdar ekmegının arasına b peynir ile yağsız tost yapıp yedim diğer öğünlerde ekmek tüketmedigim için mahsuru olmadığını düşündüm.

Zayıflamak icin aksıne çok istekliyim su ana kadar verdiğim kilolar bile bayagı fark yarattı bende, eskiden her öğünde ekmek yerken suan oldukça azalttım zamanla hiç tüketmemeyi planlıyorum yemekleri çok az yağla yapıyorum, sağlıklı besinler tüketiyorum eskiye nazaran Fas't food şekerli içecekler tuketmıyorum artık gece yeme ataklarımı bastırıyorum geçenin bi yarısı midem açlıktan kazınsada su içerek yatıyorum, yeşil çayı ne zamandır tüketmezdim artık günde en az bir bardak içiyorum yani eskiye nazaran kendimde çok degısıklık görüyorum ve burası sizler beni motive ediyorsunuz yanlis bi yöntem uyguluyor olabilirim belki, bunu da düzeltebilirim.

Bu arada kösü bandında 45 dk yürüdüm.

İste bu kararliligi ve azmi hep gormek istiyorum )) bu arada bende o yarim yiyenlere ve minik bir kurabiye alip ucundan ufacik isirarak yiyenlere hayret ediyorum. Zaten minnacik bir sey at agxina gitsin' diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum ))))))

Bak canim, senin icin o minik gozuken seyler bir araya gelince cok oluyor.. ilk menunde 2 galetayi hadi hos goreyim dedim.. sonraki menunde patates salatasi ve tostu gorunce delirdim.. gercekten kiziyorum.. senin kilo vermen yada alman benim icin onemli mi sence? Seni tanimam etmem.. hatta burdaki kimseyi tanimiyorum.. ama sizler icin paylasimlar yapip, dogru gordugum seyleri anlatiyor, hatalari duzeltmek icin uyariyorum.. yani kisaca mesai harciyorum sizler icin.. bunun karsiligini ise inanin sizden daha fazla gormek istiyorum.. sen 1 kilo verdiginde ben senden cok seviniyorum.. kilo vermediginde ise gercekten uzuluyorum.. beni neden uzuyorsun )) 38 yasima kadar 90 kilo dolastim ben.. 13 yasimdan itibaren hic zayif olmadim.. ilk defa kilo verdigimde insanlarin beni gordugunde yasadigi soku hala hatirliyorum.. kendimle gurur duymustum cunku irademi test etmistim surekli.. o zamab daha katiydi diyet kurallarim, su an esnetilmis diyet uyguluyorum ))
Hepinizin o gururu yasamanizi, istediginiz fit ve saglikli vucuda kavusmanizi istiyorum sadece.. ben her ne olursa olsun zayiflarim, kendime guvenim tam bu konuda.. ama birlikte zayiflarsak bu daha da mukemmel olur..
Lutfen menulerine dikkat et.. kimseye 1 meyve fazladan yedi yada 1 kase fazladan corba icti diye kizmam.. doymuyorsan yumurta hasla ye.. meyvenin yaninda yogurt ye yada sut ic.. ama lutfen bosuna karbonhidratla doldurma vucudunu.. sana inaniyorum, yapmak istedigini biliyorum.. yoksa bu kadar sitemlerime ve kizmalarima ragmen burda devam etmek istemezdin.. o yuzden dikkat edelim bundan sonra olur mu? ))

Sevgiler

İşte bu yaaas...harikasın ve inanılmaz isteklisin..her şey cok güzel olucak.ve sen bu kararlılığınla yaza inanılmaz guzel ve sağlıklı gireceksin..sevgilerBEKOLİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…