Kacamagi engellemenin en onemli yolu, kendine soru sormaktir..
* Bunu yemeye gercekten ihtiyacim var mi?
* Bunu yemezsem olecek miyim?
* Bu beni sismanlatacak bunun farkinda miyim?
* Tum cabalarima ihanet etmek istiyor muyum?
* Bu kadar iradesiz ve zayif biri miyim?
Sorular cogaltilabilir.. yemek istediginiz seye bakarak bir suru soru sorun kendinize.. ben genelde oyle yapiyorum.. bu pazar gunu halam gelecek malatyadan.. tahmini 1 ay bizde kalacak.. bu da ev de bol bol malatya yemekleri pisecek demektir.. malatya yemeklerinin cogu bulgurdan yapilir ve bol yaglidir.. benim asil sinavim simdi basliyor bence )))) evin her tarafina bu sorulari asarim sanirim )) offf hala yemegi yaa.. muthis yapar.. neyse ki ben iradesi guclu bir insanim.. verdigim 18 kiloyu geri almaya hic niyetim yok ))
Siz kacamak yapma isteginizi nasil bastiriyorsunuz? Merak ettim, deneyimlerinizi ogreneyim))
Teşekkür ederim Soyacım..bu sene salgın cok fazla gercekten..dinlenmeden geçmiycek sanirım.Gecmis olsun canim, ben hala toparlayamadim kendimi.. fena bir virus dolasiyor olmali cunku ben max. 2 gun yatardim, bu sefer 5 gun yattim.. dikkat et, bol.bol.dinlen..
Canım hepimizde bir halsizlik var...havadaki virüs fena etkiledi hepimizi..menün cok iyi Bekolim...patates salatasına ben dayanamıyorum.2 catal da olsa tatmıyorum yoksa tutamam kendimiMerhaba arkadaşlar
Dün ki menümü yazmamıştım son günlerde bi halsizlik var üstümde
İFTAR
1 tabak Bulgurlu kabak yemegi
Yarım kase yoğurt
1 kase ezogelin çorba
3 catal bol yesıllıklı patates salatası
1.5 saat sonra
4 kuru kayısı
2 galeta
Yarım litre su
Yesıl çay içemedim yürüyüş 5.000 adım
herkese iyi pazarlar
Kahvaltı
8 zeytin
Salatalık domates
Yarım kk b peynir
1 kaşık menemen
1 hasl yumurta
Ara
3 kuru kayısı
Öğlen
B. Peynirli tost
Aksam
1 tabak kabak yemeği
Yoğurt
Yatana kadar 3 brdk yesıl çay içerim
2.5 tl su ya tamamlarım 1 tl içtim
Yuruyus yapmayı düşünüyorum yaparsam yine yazarım
Galetayı gözden kacırmisım...patatesi de kendi çapımda kibarca uyardım ama galetayı gozden kacırmişımCanım hepimizde bir halsizlik var...havadaki virüs fena etkiledi hepimizi..menün cok iyi Bekolim...patates salatasına ben dayanamıyorum.2 catal da olsa tatmıyorum yoksa tutamam kendimi
Galetayı gözden kacırmisım...patatesi de kendi çapımda kibarca uyardım ama galetayı gozden kacırmişım
Sabah
Limonlu ılık su
Kk süzme peynir
2 yumurta
8 zeytin
Domates salatalık roka
Ara şekersiz türk kahvesi yarım elma
Akşam
Prasa,kabak,havuc mücveri fırında
1 kase şehriye çorbası (chialı)
Yeşillik salatası
2lt su
10.250 adım attım
Akşamda plates bandıyla kol kalca bacak karın calısıcam en az 3er set
Tebrikler, menunu de sporunu da gercekten cok begendim
Canım hepimizde bir halsizlik var...havadaki virüs fena etkiledi hepimizi..menün cok iyi Bekolim...patates salatasına ben dayanamıyorum.2 catal da olsa tatmıyorum yoksa tutamam kendimi
Ben sende zayiflama azmi ve istegi goremiyorum.. neden bu? Niyetin yoksa neden diyet yapiyorsun?
3 catal patates salatasini neden yedin? 2 galetayi? 1 tostu? Neden kendine bunu yapiyorsun? Bana kabul edebilecegim bir cevap yazmazsan kabul etmeyecegim ve gruptan cikaracagim seni..
Sevgiler
Galetayı gözden kacırmisım...patatesi de kendi çapımda kibarca uyardım ama galetayı gozden kacırmişımtost bir sonraki gün mü
Canım bazı alıskanlıklarimızı degistirmek zor olabilir hepimiz yaşıyoruz bunu...şu anda en önemlisini nefsimizi terbiye etmek.eskiden cocuklarimdan kalan lokmayı 1 kaşığı yerdim.şimdi yemezlerse yemiyorum mesela.fit görünmek istedigimi giyerek dişarı çıkmak o tadinı bildigimiz yiyeceklerden daha lezzetli gelicek sana.biraz iradeli ve sabirlı olmanı diliyorum tatlım.o yedigin tost belkide cok küçüktü ve doyurmadı bile seni..ama sağliksız cünkü sana o karbonhudrat açlık atağı olarak geri dönücek yani çabuk acıkmanı sağlıycak.biz burada diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz.çünkü öğrenirsek bir daha kilo almıycazanlaştık mı
Nedense buaralar şu 7li rakamlardan bıkkınlık geldi. Sankı vucudum benımle inatlaşıyor gibi. Hatta sankı degıl resmen bi savas var vucudumda. Öyle alısmıskı bünye doyana kadar patlayana kadar yemeye. Cevremde zayıf olan bazılarına dıkkat edıyorum hatunlar yemıyor kardesım. Tatlıyı yarım yiyenlere dehşet ıcınde bakardım nasıl yemez ınsan tatlıyı dıye. Gerekirse 1 sene sürsün cidden inat ettım artık gidecek lıp lıp yağlar pıt pıt etler
Ertesi gün yani bugün oruç tutmaya niyetlenmiştim cavdarli ekmek yerine iki minik galeta yiyeyim dedim bu sekılde sahur yapmış olurum diye düşündüm fakat mide agrısından dolayı oruç tutamadım ( bu arada galeta tuzsuzdu ve light idi )
Patates salatası yemekte vardı kendıme soslanmadan çok az aldım yani Yag yoktu tuzu da çok çok azdı ...
Bugun ki tostu bir dilim çavdar ekmeğini ikiye bölüp yaptım tostu margarın sürmeden yapıyorum uzun zamandır yanı 1 dlm çavdar ekmegının arasına b peynir ile yağsız tost yapıp yedim diğer öğünlerde ekmek tüketmedigim için mahsuru olmadığını düşündüm.
Zayıflamak icin aksıne çok istekliyim su ana kadar verdiğim kilolar bile bayagı fark yarattı bende, eskiden her öğünde ekmek yerken suan oldukça azalttım zamanla hiç tüketmemeyi planlıyorum yemekleri çok az yağla yapıyorum, sağlıklı besinler tüketiyorum eskiye nazaran Fas't food şekerli içecekler tuketmıyorum artık gece yeme ataklarımı bastırıyorum geçenin bi yarısı midem açlıktan kazınsada su içerek yatıyorum, yeşil çayı ne zamandır tüketmezdim artık günde en az bir bardak içiyorum yani eskiye nazaran kendimde çok degısıklık görüyorum ve burası sizler beni motive ediyorsunuz yanlis bi yöntem uyguluyor olabilirim belki, bunu da düzeltebilirim.
Bu arada kösü bandında 45 dk yürüdüm.
İşte bu yaaas...harikasın ve inanılmaz isteklisin..her şey cok güzel olucak.ve sen bu kararlılığınla yaza inanılmaz guzel ve sağlıklı gireceksin..sevgilerBEKOLİMErtesi gün yani bugün oruç tutmaya niyetlenmiştim cavdarli ekmek yerine iki minik galeta yiyeyim dedim bu sekılde sahur yapmış olurum diye düşündüm fakat mide agrısından dolayı oruç tutamadım ( bu arada galeta tuzsuzdu ve light idi )
Patates salatası yemekte vardı kendıme soslanmadan çok az aldım yani Yag yoktu tuzu da çok çok azdı ...
Bugun ki tostu bir dilim çavdar ekmeğini ikiye bölüp yaptım tostu margarın sürmeden yapıyorum uzun zamandır yanı 1 dlm çavdar ekmegının arasına b peynir ile yağsız tost yapıp yedim diğer öğünlerde ekmek tüketmedigim için mahsuru olmadığını düşündüm.
Zayıflamak icin aksıne çok istekliyim su ana kadar verdiğim kilolar bile bayagı fark yarattı bende, eskiden her öğünde ekmek yerken suan oldukça azalttım zamanla hiç tüketmemeyi planlıyorum yemekleri çok az yağla yapıyorum, sağlıklı besinler tüketiyorum eskiye nazaran Fas't food şekerli içecekler tuketmıyorum artık gece yeme ataklarımı bastırıyorum geçenin bi yarısı midem açlıktan kazınsada su içerek yatıyorum, yeşil çayı ne zamandır tüketmezdim artık günde en az bir bardak içiyorum yani eskiye nazaran kendimde çok degısıklık görüyorum ve burası sizler beni motive ediyorsunuz yanlis bi yöntem uyguluyor olabilirim belki, bunu da düzeltebilirim.
Bu arada kösü bandında 45 dk yürüdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?