Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Haklısın anlaştık bundan sonra daha cok dikkat edeceğim

İşte bu yaaas...harikasın ve inanılmaz isteklisin..her şey cok güzel olucak.ve sen bu kararlılığınla yaza inanılmaz guzel ve sağlıklı gireceksin..sevgilerBEKOLİM
İnşallah canım, soya_sosu'nun da kaptanlığında hep birlikte kurtulacağız fazlalıklardan yaza bomba gibi giricez

Son düzenleme:
KIZLAR size bir Before after yapıyım da kendime nasıl zarar vermişim görün..

NOT: Ltfen resmî alıntı yapmayın silicem daha sonra :)

2012 yılında 25 kılı vermiştim, 6 yıl sonra verdiğim tüm kiloları geri aldım ne yazık ki (((
Nekadar güzel kilo vermişsin bir kere başaran bir daha başarır ama inşallah bu sefer bir daha almayacagiz
Sağlıklı beslenme bu yüzden önemli diyet gözüyle baktığımızda tamam verdim diyip eski düzene geciyoruz hoop bütün kilolar geri bütün emekler boşa gidiyor ömrümüzü kilo alıp vermekle geçiriyoruz yazık degilmi bize vücudumuza

Slm kizlar
Bugun kayinvalidemlere gittik. Eve gelince kizlar telefon istediler butun gun oynayamayinca verdim yarim saat. O arada kiraz sapli form cayi yaptim kendime. Meryemi uykuya hazirladim babasi yatirdi. Kizlarin suresi bitince onlari yatirdim. Sonra spor yaptim.

Isinma hareketleri, plates aletleri (top ve cember) ve kol sikilastirma hareketleri yaptim toplam 30 dk surdu. Simdide sade kahvemi iciyorum.

Bugun kayinvalidemde oldugum icin resim cekemedim ama kacamak yapmadim.

Sabah, 5 yk musli, sut, 2 kuru incir
Ogle, tarhana corbasi, yogurt, tane fasulye, salata
Ara, 4 gunkurusu kayisi 10-15 cig badem (tam sayisini bilmiyorum parmaklarimla bir miktar toplayip avucuma koyup yedim)
Aksam, tarhana corbasi, salata, tane fasulye
Ara, kiraz sapli form cayi
Ara, sade nescafe

Tesekkur ederim cnm. Insallah kirtulcaz artik bu kilolardan

Gunaydin,

Sabah 7' de kalkip doktora gittim, ultrason cekildi.. 1,5 lt su ictim sabah sabah.. kac kere tuvaletr gittim bilmiyorum )) cok usuyorum nedense.. kahvaltimi yazayim kacayim.. bugun cok isim var yine..

2 yumurta ile salcali omlet
1 kk peynir
7 zeytin
2 yk sebze sote

Merhaba kızlar şimdi eve geldim bugün hava çok güzeldi oğlumu pusetine koydum çıktık yürümeye temiz hava çok iyi geldi 5.500 adım yürüdüm hedefim 10 bindi ama olmadı sahiden nekadar zormuş 10 bin adım :)

Kıymalı Karnıbahar
Yoğurt yedim

Spora gittim ama bugün spor yokmuş.. ölçün yaptılar.. ben yaptırmadım.. sabah ultrason çekildim, 2 lt su içirdiler.. üstüne de çay, su, kahve içtim.. hoca da ölçüm yapmadı.. iyi oldu çünkü nedensiz bir yorgunluk var üzerimde.. bağışıklık sistemim biraz çöktü sanırım bu gripten dolayı.. şimdi uzanıyorum.. akşama sebze atıcam fırına.. yanına da şehriye çorbası yaparım kendime.. başka bir şey yapar mıyım bilmiyorum, biraz enerji toplayayım bakıcam artık ))

Öğlen, 1 kase tarhana çorba
Ara, 1 portakal + 6 badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…