Bak canim, senin icin o minik gozuken seyler bir araya gelince cok oluyor.. ilk menunde 2 galetayi hadi hos goreyim dedim.. sonraki menunde patates salatasi ve tostu gorunce delirdim.. gercekten kiziyorum.. senin kilo vermen yada alman benim icin onemli mi sence? Seni tanimam etmem.. hatta burdaki kimseyi tanimiyorum.. ama sizler icin paylasimlar yapip, dogru gordugum seyleri anlatiyor, hatalari duzeltmek icin uyariyorum.. yani kisaca mesai harciyorum sizler icin.. bunun karsiligini ise inanin sizden daha fazla gormek istiyorum.. sen 1 kilo verdiginde ben senden cok seviniyorum.. kilo vermediginde ise gercekten uzuluyorum.. beni neden uzuyorsun )) 38 yasima kadar 90 kilo dolastim ben.. 13 yasimdan itibaren hic zayif olmadim.. ilk defa kilo verdigimde insanlarin beni gordugunde yasadigi soku hala hatirliyorum.. kendimle gurur duymustum cunku irademi test etmistim surekli.. o zamab daha katiydi diyet kurallarim, su an esnetilmis diyet uyguluyorum ))
Hepinizin o gururu yasamanizi, istediginiz fit ve saglikli vucuda kavusmanizi istiyorum sadece.. ben her ne olursa olsun zayiflarim, kendime guvenim tam bu konuda.. ama birlikte zayiflarsak bu daha da mukemmel olur..
Lutfen menulerine dikkat et.. kimseye 1 meyve fazladan yedi yada 1 kase fazladan corba icti diye kizmam.. doymuyorsan yumurta hasla ye.. meyvenin yaninda yogurt ye yada sut ic.. ama lutfen bosuna karbonhidratla doldurma vucudunu.. sana inaniyorum, yapmak istedigini biliyorum.. yoksa bu kadar sitemlerime ve kizmalarima ragmen burda devam etmek istemezdin.. o yuzden dikkat edelim bundan sonra olur mu? ))
Sevgiler
İnşallah canım, soya_sosu'nun da kaptanlığında hep birlikte kurtulacağız fazlalıklardan yaza bomba gibi giricezİşte bu yaaas...harikasın ve inanılmaz isteklisin..her şey cok güzel olucak.ve sen bu kararlılığınla yaza inanılmaz guzel ve sağlıklı gireceksin..sevgilerBEKOLİM
2012 yılında 25 kılı vermiştim, 6 yıl sonra verdiğim tüm kiloları geri aldım ne yazık ki(((
Nekadar güzel kilo vermişsin bir kere başaran bir daha başarır ama inşallah bu sefer bir daha almayacagiz2012 yılında 25 kılı vermiştim, 6 yıl sonra verdiğim tüm kiloları geri aldım ne yazık ki(((
Tesekkur ederim cnm. Insallah kirtulcaz artik bu kilolardanDünden beri yatıyorum yorgunlugun üzerine bir de grip olmuşum.heryerim cızlıyor.persembe günü okuldaki nevruz programında ruzgar carpttı farkettim.gozlerim akıyor ve capaklanıyor.kedi yavrusu gibiyim
Birazdan kahvaltı yapıcam canim istemese de zorluycam kendimi
Kızlar muhtesem gidiyorsunuz.HASIBECIM ozellikle senin menülerin cok doğru gidiyor.harikasın maşallah sana.
tebrik ederim cnmÇocuklar uzun bir süreden sonra kurabiye istedi veee ben tadina bile bakmadım kızlar
Eki Görüntüle 2250280
afiyet olsun cnmYeşil çayımı demledim...birazdan keyif yapıcam...Eki Görüntüle 2250281
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?