Bahar yorgunluğu sanırım bendede oluyor zaman zamanSabah
Lımonlu ılık su
Domates salatalık roka
Kk peynir
2 cıvık yumurta
6zeytin
Ara 1 kucuk muz
Akşam
1 kase yayla corbası
Fırında 2 tavuk but
Bol salata
Bugun spor yapmadım hatta temızlık gunumdu onuda yapmadım. Hıc bıseye elımı süremedım bi halsizlik var canım hıc bısı yapmak ıstemedı havalardan sanırım. Sızdede varmı boyle miskinlik ?
Zeynepcim mutlulugunu anlayabiliyorum...ne güzel bir duygu kıyafetlerin bollaşması ya da 1-2 beden düsük kıyafetleri denemek..tebrikler bitanem.Günaydın fit hatunlar
Dün yürüyüş yaparken bı magazayada girdim kendime kıyafet aldım diyetten sonra ilk defa
başladığımda 46 idim 42 beden aldım uzerimede dar olmadı çok mutluluk verici
Gelelim kahvaltıma :
2 haşlanmış yumurta
Dereotu maydanoz
Lor peyniri
2 kuru kayısı
Ben de cok severim ama senin icin su icmek gibi olmuş gercekten..bu aralar Dinler Tarihi ...gibi arastırmalı kitaplara daha çok sardım..bakalım sonum ne olucak..Gunaydin kizlar,
Bugunu dinlenmeye ayiricam.. bir ara disari cikip kitap alicam.. genelde kitap almaya kucuk valizimle gidiyorum cunku evdeki kitaplari verip yenilerini aliyorum )) 30-40 kitap var degistirecegim.. hayatta en sevdigim seylerden biri kitap okumak.. su gibi bir ihtiyac benim icin...
Kahvaltim,
2 yumurta ile peynirli omlet
7 zeytin
1 yk sebze sote
6 badem
10 y.mersini
Teşekkür ederim canımZeynepcim mutlulugunu anlayabiliyorum...ne güzel bir duygu kıyafetlerin bollaşması ya da 1-2 beden düsük kıyafetleri denemek..tebrikler bitanem.
Şimdi eve gidiyorum öğlen menumle sabahkini birara paylaşırım fıstıklar
Sabah
Lımonlu ılık su
Domates salatalık roka
Kk peynir
2 cıvık yumurta
6zeytin
Ara 1 kucuk muz
Akşam
1 kase yayla corbası
Fırında 2 tavuk but
Bol salata
Bugun spor yapmadım hatta temızlık gunumdu onuda yapmadım. Hıc bıseye elımı süremedım bi halsizlik var canım hıc bısı yapmak ıstemedı havalardan sanırım. Sızdede varmı boyle miskinlik ?
Sabah menüm
Bir bardak limonlu ılık su
2 cıvık yumurta
6 zeytın
Domates salatalık roka
1 kk peynir
Ara bıtane kucuk elma
Azıcıkta leblebi
Akşam
Yayla çorbası 2 kepçe
7 yk sulu köfte
Bol salata
2 lt su
1 saat 5 millik leslie
1 saat plates kol-bacak-karın-kalca
3er set yaptım her hareketi
Platesı topu cemberı neysede şu plates lastiği mükemmeeelVucudun her bolgesınde kullanılabılıyor
bekolim yaaaa sen ne guzel kılo vermışsın şoka girdim resmı gorunce. Aradakı fark ınanılmaz. O kıloları cıdden verdıysen ozaman, sımdıde verırsın darısı hepımızın başına
Bekolim harika kilo vermişsin.Bu sefer de olucak ...hem de daha fazlası ve daha sağlıklisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?