Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Sabah

Lımonlu ılık su
Domates salatalık roka
Kk peynir
2 cıvık yumurta
6zeytin
Ara 1 kucuk muz

Akşam
1 kase yayla corbası
Fırında 2 tavuk but
Bol salata

Bugun spor yapmadım hatta temızlık gunumdu onuda yapmadım. Hıc bıseye elımı süremedım bi halsizlik var canım hıc bısı yapmak ıstemedı havalardan sanırım. Sızdede varmı boyle miskinlik ?

Meryemi aksam 6da yatti 11 de kalkti. Saat 2 de anca uyutabildim tekrar.
Mama yaparken kaynattigim sutu gordum unutmusum onu. Kalmasin oyle dedim isittim mayaladim. Yatmadan menumude vereyim dedim. Saat 7de kalkcam bakalim yrn nasil gececek...

Kahvalti 2 yumurtayla menemen, 5 cerry domates, beyaz peynir, maydanoz, dereotu, 1 badem salatalik, 7 siyah zeytin, 2 yesil zeytin, 4 ceviz
Ogle 4 yk musli ve sut(islerim vardi ogun atlamayayim dedim ondan hemencik bunu yedim)
Ara 4 gun kurusu 8 badem
Aksam 2 kase mercimek corbasi, 4-5yk yogurt (1 kase koydum ama yiyemedim), et haslama (eti cok az cikti doymadim ondan 1 kase daha corba ictim. toplam 2 kase corba olmus oldu)

Spor yapacaktim ama rahatsiz oldugum icin yapamadim

Bahar yorgunluğu sanırım bendede oluyor zaman zaman

Günaydın fit hatunlar

Dün yürüyüş yaparken bı magazayada girdim kendime kıyafet aldım diyetten sonra ilk defa
başladığımda 46 idim 42 beden aldım uzerimede dar olmadı çok mutluluk verici

Gelelim kahvaltıma :
2 haşlanmış yumurta
Dereotu maydanoz
Lor peyniri
2 kuru kayısı

Gunaydin kizlar,

Bugunu dinlenmeye ayiricam.. bir ara disari cikip kitap alicam.. genelde kitap almaya kucuk valizimle gidiyorum cunku evdeki kitaplari verip yenilerini aliyorum )) 30-40 kitap var degistirecegim.. hayatta en sevdigim seylerden biri kitap okumak.. su gibi bir ihtiyac benim icin...

Kahvaltim,
2 yumurta ile peynirli omlet
7 zeytin
1 yk sebze sote
6 badem
10 y.mersini

Zeynepcim mutlulugunu anlayabiliyorum...ne güzel bir duygu kıyafetlerin bollaşması ya da 1-2 beden düsük kıyafetleri denemek..tebrikler bitanem.
Şimdi eve gidiyorum öğlen menumle sabahkini birara paylaşırım fıstıklar

Ben de cok severim ama senin icin su icmek gibi olmuş gercekten..bu aralar Dinler Tarihi ...gibi arastırmalı kitaplara daha çok sardım..bakalım sonum ne olucak..
Araştırma meraklısıyim..

Teşekkür ederim canım

Sabah menüm

Bir bardak limonlu ılık su
2 cıvık yumurta
6 zeytın
Domates salatalık roka
1 kk peynir

Ara bıtane kucuk elma
Azıcıkta leblebi

Akşam
Yayla çorbası 2 kepçe
7 yk sulu köfte
Bol salata

2 lt su
1 saat 5 millik leslie
1 saat plates kol-bacak-karın-kalca
3er set yaptım her hareketi
Platesı topu cemberı neysede şu plates lastiği mükemmeeel Vucudun her bolgesınde kullanılabılıyor

Son zamanlarda ben de oyleyim cnm hicbisey yapmak istemiyor heralde havalardandir

Sporen harika canim masallah
Bekolim harika kilo vermişsin.Bu sefer de olucak ...hem de daha fazlası ve daha sağlıklisi...

Hic sormayin kizlar Ah Kafam Ah o kadar kiloyu verip geri almak tam Bir ahmaklik ettim Ne yapalim artik Yapacak bisey yok zayiflamak icin elimden geleni yapicam

kizlar dun ki menum ( girememistim)

Sabah
Yulafli yoghurt Bir kase
1 hasl yumurta
5 zeytin

Ara
3 kuru kayisi

Oglen
5 kasik nohut yemegi
3 kasik yoghurt

Aksam
4 kasik kabak yemegi ( nihayet bitti :) )
1 brdk ayran

1.5 lt Su
1 brdk yesil cay
7.600 adim

BUGUN MENUM

KAHVALTI
Yagsiz omlet
Salatalik Domates
5 zeytin
1 dlm cavdar ekmegi

Ara
Bir minik Elma

Oglen
Kara lahana yemegi
Yoghurt

Aksam
3 kasik et sote
3-4 catal sebze turlu ( brokoli karnibahar kabak vs)

Su 2.5 lt ( suana kadar 1.5 lt ictim )
3 brdk yesil cay ( 1 bardak ictim 3 e tamamlayacagim)
4500 adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…