Tabiki canim...ilk sayfalarda beslenme prensibimizden bahsediyor SOYAMIZ.uyum sağladığın sürece kesinlikle kilo verirsin...KAPTANIMIZ cok prensipli ve katidir beslenme konusunda...bilmeni isteriz.Birazcik da kendinden bahsedersen seviniriz.Merhaba kizlar. Benide araniza alir misiniz
Akşam menüm gecikti malesef kızlar ve çok acıkmistım.çocuklara sebzeli makarna yapmıştım yanında da ıspanak..
*alternatif olmadığı icin doymak adına 2 tabak yoğurtlu ıspanak yedim
Birde ben ara ogun yapmaya hic alisik degilim. En fazla 1 defa yapiyorum.
Sabahlari bazen kahvalti yapamayinca Ilk ogun 12 de oluyor. Galiba Ilk degisiklik burdan olmasi gerek. Her ara ogunu yapmam lazim mi? Aksam yemegi sonrasi 17.30-18 arasi yeriz. O vakit sonrasi hicbirsey yemem. Ara ogun var 21.30 da ama ben bazen 21 de yatmis oluyorum :)
GUNAYDIN arkadaslar
Gecen hafta: 69.6
Guncel: 68.8
Giden kilo: 800 gr.
Keske daha fazla verebilseydim
Öncelikle tüm kilo veren canlarımı tebrik ediyorum..ben de bu sabah 60.2 çıktım..bu tarihte kaç olmam gerkiyordu acep.olsun en azından 1 aylık duraklama dönemimi atlattım..dün 40 dk yürüyüş 75 mekik 50 squat yapmistım.söylemeyi unuttum.GUNAYDIN arkadaslar
Gecen hafta: 69.6
Guncel: 68.8
Giden kilo: 800 gr.
Keske daha fazla verebilseydim
Günaydın kızlar
Geçen hafta:72.0
Güncel:71.2
800 gram vermişim yehhuu en azından 71 gördüm
Öncelikle tüm kilo veren canlarımı tebrik ediyorum..ben de bu sabah 60.2 çıktım..bu tarihte kaç olmam gerkiyordu acep.olsun en azından 1 aylık duraklama dönemimi atlattım..dün 40 dk yürüyüş 75 mekik 50 squat yapmistım.söylemeyi unuttum.
Eki Görüntüle 2250946
58.5 olmam gerekiyormuş
1.200 gr filan olsaydi cok mutlu olurdum :)))Gayet iyi vermişsin daha nasıl verıcektın 800 gram azmı bak bende 800 verdım nasıda havalıyım
Canım ben 2 haftada bir tartiliyorum..1 aydir 62 lerdeydim.en son 13 martta 62 idim.duraklama yaşıyordum..belkide ödem vardı.kilo vermem tartıya yansımamiştı.2 hafta sonra yani bugün 60.2 çıktım.yani son 2 haftada mı verdim 1 ayda mı anlamadım...bakalım umarım düzene girmistir.Tebrik ederim canlar
Tan35 canim Gecen carsamba kactin Gecen haftaya gore Kac kilo verdin Merak ettim
Canım önemli olan yağdan gitmesi...800 gr yağın gitmiştir bu beslenmeyle merak etme.şımarma cok güzel vermissin1.200 gr filan olsaydi cok mutlu olurdum :)))
1.200 gr filan olsaydi cok mutlu olurdum :)))
Tatlım ben 2.doğumumda 92 -93 kilo gitmiştim doğuma...inan bana biz bu kararlılıkla eski kilomuza iner ve önceki halimizden daha da çekici oluruz ve olucazRoka35 çok guzel vermıssın keşke o kıloda olsam. Gecen defterleri karıstırırken şey gördüm 58 kılo oldugumu yazmısım. Hedefımde 55-53 müş. Okurken aglıycaktım 58 begenmıyomusum bak bak bak nası sinir oldum kendıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?