Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Merhaba kizlar. Benide araniza alir misiniz
Tabiki canim...ilk sayfalarda beslenme prensibimizden bahsediyor SOYAMIZ.uyum sağladığın sürece kesinlikle kilo verirsin...KAPTANIMIZ cok prensipli ve katidir beslenme konusunda...bilmeni isteriz.Birazcik da kendinden bahsedersen seviniriz.

Akşam menüm gecikti malesef kızlar ve çok acıkmistım.çocuklara sebzeli makarna yapmıştım yanında da ıspanak..
*alternatif olmadığı icin doymak adına 2 tabak yoğurtlu ıspanak yedim

Cok yedim.diye dusunme.. gayet dogru bir secim yapmissin.. bir an makarna yedigini yazacaksin sandim.))))

Tesekkur ederim
2cocuk annesi (3,5 ve 6,5). Mayis da 32 yasini dolduracagim.
Kizimi emzirmeyi birakinca kendi cabam ile 64 den 59 a dusmustum. Malesef geri alip suan 70 im.
Spor salonuna vaktim yok
Sabah 5.30da kalkip 7de evden cikip 7.30-15 yogun calisiyorum. Is yerinde aktifim 10bin adim atiyorum mutlaka. Benim sorunum saat 16-17 araligi kendimi kayip etmem.

Yasaklilar ve yememis gerekenleri uygulayip kalori saysam diyorum.
Ayrica esim kilo veremiyorum diye cok soylenmemden dolayi Eve eliptik Aldi.
Cardio olarak onu yapip evde birkac spor aletim ile agirlik ile desteklersem super Olur. Ihtiyacim olan yol arkadsalari. Birileri ile surekli paylasmak beni motive ediyor.

Birde ben ara ogun yapmaya hic alisik degilim. En fazla 1 defa yapiyorum.
Sabahlari bazen kahvalti yapamayinca Ilk ogun 12 de oluyor. Galiba Ilk degisiklik burdan olmasi gerek. Her ara ogunu yapmam lazim mi? Aksam yemegi sonrasi 17.30-18 arasi yeriz. O vakit sonrasi hicbirsey yemem. Ara ogun var 21.30 da ama ben bazen 21 de yatmis oluyorum :)

Selam,

Aksam ara ogunu yapma.. uyumadan 4 saat once son ara ogunu yapmis olmamiz lazim.. aksam ara ogunu cok acikan olursa diye konuldu.. saat 21'de uyuyorsan sana uymaz zaten.. gunduz ara ogun yapmalisin.. gunduz yeterli ve dengeli beslenirsen aclik ataklari yasamazsin ve kacamak olarak adlandirdigimiz seyleri tuketmezsin.. ilk 21 gun biraz zorlu gecebilir ama sonrasinda aliskanlik halini alacaktir.. listeleri, paylasimlari oku ve aklina takilanlari sor.. tum arkadaslar yardimci olacaktir..

Sevgiler

GUNAYDIN arkadaslar

Gecen hafta: 69.6
Guncel: 68.8
Giden kilo: 800 gr.

Keske daha fazla verebilseydim
Öncelikle tüm kilo veren canlarımı tebrik ediyorum..ben de bu sabah 60.2 çıktım..bu tarihte kaç olmam gerkiyordu acep.olsun en azından 1 aylık duraklama dönemimi atlattım..dün 40 dk yürüyüş 75 mekik 50 squat yapmistım.söylemeyi unuttum.

58.5 olmam gerekiyormuş

Günaydın kızlar

Geçen hafta:72.0
Güncel:71.2
800 gram vermişim yehhuu en azından 71 gördüm

Tebrik ederim canlar
Tan35 canim Gecen carsamba kactin Gecen haftaya gore Kac kilo verdin Merak ettim

Tebrik ederim canlar
Tan35 canim Gecen carsamba kactin Gecen haftaya gore Kac kilo verdin Merak ettim
Canım ben 2 haftada bir tartiliyorum..1 aydir 62 lerdeydim.en son 13 martta 62 idim.duraklama yaşıyordum..belkide ödem vardı.kilo vermem tartıya yansımamiştı.2 hafta sonra yani bugün 60.2 çıktım.yani son 2 haftada mı verdim 1 ayda mı anlamadım...bakalım umarım düzene girmistir.

Tatlım ben 2.doğumumda 92 -93 kilo gitmiştim doğuma...inan bana biz bu kararlılıkla eski kilomuza iner ve önceki halimizden daha da çekici oluruz ve olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…