Su biskuviyi neden yiyorsun? Bosuna yag depoluyorsun onu yiyerek.. icinde msg var, glikoz var.. o kadar zararli ki.. kepekli, light vs yaziyorlar uzerine ama lutfen aldanmayin.. tamamen kilo almana yonelik bir sey o..
Sevdiğim için yiyiyordum canım ve insan arada farklı tat istiyor ama tmm yemem :)
Ogle menum:
7 yemek kasigi bulgur pilavi
3 parca tavuk sis
1 kase light yogurt
Kızlar harika gidiyorsunuz nazar değmesin...c.tesi akşamı kilime takılıp düştüm.sağ bilegim döndü ve üzerine kapaklandım bayagı morardı...pazar günüm yatarak gecti..sinirler zedelenmiş biraz sizım var.gelemedim bir türlü.bu mesajı yazarken de zorlaniyorum.
Birazdan yürüyüşe çıkıcam.hava çok güzel..bu bilekle yerde yapicagım hareketler aksadı malum...kendimi yüruyüse vericem
Uff kötü olmuş cok geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar harika gidiyorsunuz nazar değmesin...c.tesi akşamı kilime takılıp düştüm.sağ bilegim döndü ve üzerine kapaklandım bayagı morardı...pazar günüm yatarak gecti..sinirler zedelenmiş biraz sizım var.gelemedim bir türlü.bu mesajı yazarken de zorlaniyorum.
Birazdan yürüyüşe çıkıcam.hava çok güzel..bu bilekle yerde yapicagım hareketler aksadı malum...kendimi yüruyüse vericem
Canım yediğim tuzlu idi kinoali ve corekotluYulaf hurma kayısı vs karıştırıp kendine kurabiye yap.. daha önce kim paylaşmıştı hatırlamıyorum ama o tarz birşeyler yap dolapta tut herzaman.. canın tatlı birşey istediğinde hem sağlıklı, hem besleyici hemde diyetine uygun olur, ne dersin ))
Kızlar harika gidiyorsunuz nazar değmesin...c.tesi akşamı kilime takılıp düştüm.sağ bilegim döndü ve üzerine kapaklandım bayagı morardı...pazar günüm yatarak gecti..sinirler zedelenmiş biraz sizım var.gelemedim bir türlü.bu mesajı yazarken de zorlaniyorum.
Merhaba simdi nasılsınız ..gecmis olsun benimde bi kistim var da supheliGunaydin kizlar,
Arkadasim iyi, yumurtaliklardaki kistlerden dolayi biyopsi yapildi.. 1 hafta sonra cikicak sonuclar.. umuyorum ki, temiz cikacak... Cok stresliydim dun cunku kanser teshisimi ilk koyan hastanede oldu operasyonu.. hastaneyi goruncr resmen anilarim canlandi..
...hastaneye gidisim, ultrason sonucunu alip okuyusum, rapordaki "supheli kist, biyopsi gerekir" yazisi.. doktorla konusmam.. konusurken nasil agzimin kuruyup nefessiz kaldigim.. sonucu ogrenip kapinin onune cikip hickira hickira aglamam...
Bir anda tum bu anilar dolustu gozume.. kendimi o kadar yalniz, o kadar korkmus hissediyordum ki anlatamam... O hastaneye arkadasim icin gidince gercekten cok kotu oldum.. kapisinda biraz aglayip arkadasimin yanina gulumseyerek gittim ))
Yani kisaca dun hic iyi degildim.. ama bugun iyiyim ))
Az evvel kalktim, kahvaltimi henuz yapmadim.. birazdan yapacagim.. bugun 2 ana, 2 ara ogun yogun yapmayi dusunuyorum.. vucudumu buna alistirmam lazim.. yoksa yaz geldiginde benim icin cok zorlayici oluyor.. simdiden vucudumu alistirmam lazim buna.. menumu de yazayim, gidip kahvaltimi hazirlayayim..
İspanakli lorlu yumurta
8 zeytin
2 kuru kayisi
6 cig badem
Bulgur şişirir, o yuzden çok tüketmiyoruz ama yiyebilirsiniz tabi ki )) sadece 4 yk lütfen.. 7 fazla olmuş ))
Merhaba simdi nasılsınız ..gecmis olsun benimde bi kistim var da supheli
Selam,
Henuz sonuclari almaya gidemedim.. patoloji raporu cikmis ama doktor soyleyecekmis.. bu hafta babam ameliyat olacak (prostat kanseri) onun ameliyatindan sonra gidebilecegim doktora..
Kistiniz varsa ihmal etmeyin.. benim 2 senedir takip ediliyordu, ilk defa biyopsi aldilar.. meme kanseri tedavisi gordugum icin kullandigim ilaclar rahim kanseri olma riskimi artiriyor, surekli takipteyim..
Onemli birsey, ihmal etmeyin..
Sordugunuz icin tesekkurler ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?