Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Su biskuviyi neden yiyorsun? Bosuna yag depoluyorsun onu yiyerek.. icinde msg var, glikoz var.. o kadar zararli ki.. kepekli, light vs yaziyorlar uzerine ama lutfen aldanmayin.. tamamen kilo almana yonelik bir sey o..

Merhaba,

Detaylara nasıl ulaşabiliriz? Ne yiyorsunuz, neler yasak, su , spor vs bilgilerinizin toplu olduğu bir yer var mı?

Sevdiğim için yiyiyordum canım ve insan arada farklı tat istiyor ama tmm yemem :)

Yulaf hurma kayısı vs karıştırıp kendine kurabiye yap.. daha önce kim paylaşmıştı hatırlamıyorum ama o tarz birşeyler yap dolapta tut herzaman.. canın tatlı birşey istediğinde hem sağlıklı, hem besleyici hemde diyetine uygun olur, ne dersin ))

Çok geçmiş olsun canım, nazardandır.. dikkat et kendine, çok zorlamamata çalış..

ara öğün, 2 avuç kavurga ve 1 kivi

Akşama şehriye çorbası yaptım.. yanında pırasa.. annem zyağlı bakla pişiricek yetişirse ondanda yerim, bayılırım baklaya da..
spora gitmedim, kulaklarım hala uğulduyor ve çok yoruyor bu beni.. artık doktora gitmem şart oldu.. kkb'a randevu almaya çalışacağım..

Uff kötü olmuş cok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Canım yediğim tuzlu idi kinoali ve corekotlu
Bende yapmıştım hurma ile
Tmm canım bundan sonra öyle yapiyim paketli ürün ciss :)

Aman canım dikkat et kendine çok geçmiş olsun

Merhabalar arkadaslar

Bugun Aksama kadar carsidaydim yanima Bir minik Elma almistim Oglen onu yedim

Kahvalti
3 kasik menemen
5 zeytin
Kk b peynir

Oglen
1 Elma

Aksam
1 tabak kabak yemegi
Yoghurt pulbiberli

12.500 adim

Sivi tuketimim devam ediyor Ilerleyen saatlerde yazarim

Merhaba simdi nasılsınız ..gecmis olsun benimde bi kistim var da supheli

Geçmiş olsun dilekleriniz icin cok tesekkürler canlar..
Akşam menüm:
Ispanak sote
Corba
Salata
1 saat tembolu yürüyüş.100 bel çevirdim.ama ip atlama yapamadim zıpladıkca bileğim cızım cızım cızlıyor.1 lt detoks suyu ictim.
Şimdiluj hoscakalın

Merhaba simdi nasılsınız ..gecmis olsun benimde bi kistim var da supheli

Selam,

Henuz sonuclari almaya gidemedim.. patoloji raporu cikmis ama doktor soyleyecekmis.. bu hafta babam ameliyat olacak (prostat kanseri) onun ameliyatindan sonra gidebilecegim doktora..
Kistiniz varsa ihmal etmeyin.. benim 2 senedir takip ediliyordu, ilk defa biyopsi aldilar.. meme kanseri tedavisi gordugum icin kullandigim ilaclar rahim kanseri olma riskimi artiriyor, surekli takipteyim..
Onemli birsey, ihmal etmeyin..

Sordugunuz icin tesekkurler ))

Babaniza cok gecmisler olsun simdiden.. allah sifa versin insallah.
Sizinde tedavileriniz olumludur umarim gecmis olsun..

Selam kizlar,

Babam bugun hastaneye yatiyor, yarin ameliyat olacak.. kosturmaca gececek bir kac gunum.. eger yazamazsam merak etmeyin, bol bol guzel enerjilerinizi gonderin babama ve bana ))

Kahvalti,
2 yumurta, domatesli ve biberli
7 zeytin
1 k.kayisi
10 badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…