- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Selam kizlar,
Babam bugun hastaneye yatiyor, yarin ameliyat olacak.. kosturmaca gececek bir kac gunum.. eger yazamazsam merak etmeyin, bol bol guzel enerjilerinizi gonderin babama ve bana ))
Kahvalti,
2 yumurta, domatesli ve biberli
7 zeytin
1 k.kayisi
10 badem
Umarım herşey çok güzel olur bitanem..simdiden geçmişler olsunSelam kizlar,
Babam bugun hastaneye yatiyor, yarin ameliyat olacak.. kosturmaca gececek bir kac gunum.. eger yazamazsam merak etmeyin, bol bol guzel enerjilerinizi gonderin babama ve bana ))
Kahvalti,
7 zeytin
1 k.kayisi
10 badem
Canım cok geçmiş olsun inşallah baban tez zamanda iyileşirSelam kizlar,
Kahvalti,
7 zeytin
1 k.kayisi
10 badem
Tatlım kendi adımapek iyi değilim diyebilirim.bilegim iyi degil.sık yazamiyorum.tüm günü özetlemem gerekirseMerhaba arkadaslar kimseden ses seda yok neler oluyor :) herkes iyidir umarim..
Aksam yemegim
150 gr somon tavada yaptim
Firinda karnabahar ve brokoli yaptim 4 yemek kasigi ondan
Yemekten sonra hurmali toplardan yapmistim 1.5 tane yedim. Gunduz yesem daha iyiydi ama regl azizligine ugradim...
iyi aksamlar herkese
Tatlım kendi adımapek iyi değilim diyebilirim.bilegim iyi degil.sık yazamiyorum.tüm günü özetlemem gerekirse
Sabah:
*1 yumurta
*1 parca peynir
*7 tane tuzsuz zeytin
*1 hurma
Öğlen:
*1 kase yayla çorbası tuzsuz
*haslanmiş karnabahar
*yarim dilim çavdar ekm
Akşam:
*corba
*3 ızgara kofte
40 dk yurüyüş
1.5 lt su
Aslinda bilegimi dinlendirmem gerekli canim..aktif ders anlatiyorum tahtada..rapor almadim cünku 12 saat 12.sınıflara giriyorum ...konular bitti ama deneme çozup konu tekrari yapiyorum.aksamlari buz koyuyorum gerçekten rahatlatiyor.iyi dileklerin icin tesekkur ederimhaklisin yasardinmi biseyle? Buz tutmakta iyi geliyo baya. Benimde gecen ayak bilegim burkuldu sardim tulbent gibi biseyle ve buz tuttum hep cok iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?