Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Simdiden cok gecmis olsun insallah cok rahat gecer babanin ameliyati

Umarım herşey çok güzel olur bitanem..simdiden geçmişler olsun

Canım cok geçmiş olsun inşallah baban tez zamanda iyileşir

Merhaba arkadaslar kimseden ses seda yok neler oluyor :) herkes iyidir umarim..

Aksam yemegim
150 gr somon tavada yaptim
Firinda karnabahar ve brokoli yaptim 4 yemek kasigi ondan

Yemekten sonra hurmali toplardan yapmistim 1.5 tane yedim. Gunduz yesem daha iyiydi ama regl azizligine ugradim...
iyi aksamlar herkese

Tatlım kendi adımapek iyi değilim diyebilirim.bilegim iyi degil.sık yazamiyorum.tüm günü özetlemem gerekirse
Sabah:
*1 yumurta
*1 parca peynir
*7 tane tuzsuz zeytin
*1 hurma
Öğlen:
*1 kase yayla çorbası tuzsuz
*haslanmiş karnabahar
*yarim dilim çavdar ekm
Akşam:
*corba
*3 ızgara kofte
40 dk yurüyüş
1.5 lt su

haklisin ya sardinmi biseyle? Buz tutmakta iyi geliyo baya. Benimde gecen ayak bilegim burkuldu sardim tulbent gibi biseyle ve buz tuttum hep cok iyi geldi.

haklisin ya sardinmi biseyle? Buz tutmakta iyi geliyo baya. Benimde gecen ayak bilegim burkuldu sardim tulbent gibi biseyle ve buz tuttum hep cok iyi geldi.
Aslinda bilegimi dinlendirmem gerekli canim..aktif ders anlatiyorum tahtada..rapor almadim cünku 12 saat 12.sınıflara giriyorum ...konular bitti ama deneme çozup konu tekrari yapiyorum.aksamlari buz koyuyorum gerçekten rahatlatiyor.iyi dileklerin icin tesekkur ederim

Gunaydinlar herkese , cok guzel bir gun olsun :)

Regl dolayisiyla biraz siskin halsiz hissediyorum ama ona ragmen dun 1 saat yuruyus (6000 adim) ve 20 dk egzersiz yaptim evde. Bugunde evde yarim saat egzersiz ve disarida 1 saatlik pilates dersim var yuruyerek gidip donecegim. Bu gunleride sekersiz firesiz aktif gecirirsem kilo vermemin hizlanicagini dusunuyorum bakalim...

Kahvaltim:
2 yumurtadan omlet
1 dilim light beyaz peynir
Ceri domates salatalik
1 dilim kepek ekmegi
Yesil cay

Gunaydin
Dun pek bisey istemedi canim

Sabah Salata

Ara ve Ögle muz yedim ikisindede

Aksam Salata Elma

30dk eliptik onun disinda ise gitmedim Yinede 12500 adim atmisim

Bugun tartilmadim regl yeni bitti ve iki haftada bir tartilmaya karar verdim. Ølcum de yarin alip ay basinda bakacagim. Regl den dolayi onuda ølcmemistim

Bu sabah
Kahvalti
1 yumurta
2 dilim Mango
Salata

Ara
1 wasa tarzi ekmek. Tr de degilim ismini bilmiyorum 15% protein ve 12%lif iceriyor

Ogle
Dana eti Salata

Ara
Ceri domates

Selam kizlar,

Babamin ameliyati ertelendi.. troid ilaci kullandigini doktora soylemeyi unutmus, yarin tekrar doktorla gorusup gun alacak.. eve geri gonderdiler.. bakalim ne zamana gun verecekler..
Aksam stresten kafayi yedim.. sonra kalkip kendime kurabiye yaptim.. tarifini yazacagim, cok guzel oldu.. yanima da aldim 2 parca.. yarin kursum var aksama kadar, ara ogun olarak yiyecegim..

Sabah,
1 yumurtadan mantarli biberli omlet
7 zeytin
1 muz

Ara, 1 dilim kurabiye + turk kahvesi

Kurabiye tarifi;
1 sb yulaf
1 yumurta beyazi
1/2 cb sut
2 kucuk muz
5 tam ceviz, 15 badem, 2 avuc dut kurusu, 3 kuru kayisi
Tarcin, kakao

Ceviz, badem ve dut kurusunu rondoda çok ufaltmadan parcaladim.. icine minik minik kayisi kurusu dograyip attim..
1 yumurta beyazini iyice cirpip icine sut ve catalla iyice ezdigim muzu ekledim.. sonra yulafi ekleyip karistirdim.. bir kenarda 10 dk beklettim.. icine kuruyemis karisimini ve 1 tk tarcin, 1 tk kakao ekleyip iyice karistirdim.. yagli kagit uzerine yaydim ve 180 derece firinda 15-20 dk kadar pisirdim.. ortalama 8 kucuk dilim kurabiyem oldu.. aksam 1 dilim, sabah bir dilim yedim.. hem cok doyurucu, hemde saglikli.. (aslinda aksam yemem ama stresten yedim yalan yok)
Yapin, buzluga atin ve yemek istediginizde cikarin.. cantanizda tasiyin.. guzel bir ara ogun.. ama aksamlari yemeyin ))

Ogle yemegim:

Bir kaseye 4 yemek kasigi bulgur, uzerine karnabahar ve brokoli koydum, ustunede yogurt dokup yedim.

Simdi pilatese gidiyorum cikistada magaza bakicam biraz. Aksama kofte cikardim 3 tane yanina yine sebzeyle yicem..

Merhaba arkadaslar
Babana Simdiden ACIL sifalar dilerim Ins tez zamanda sagligina kavusur canim soya_sosu cok Gecmis olsun...

Arkadaslar Bugun tartildim carsambadan carsambaya tartiliyorum

Gecen hafta: 68.6
Bu hafta: 68.1
Giden kilo: 500 gr

soya_sosu yeni gun ayarlanir sıkma canini baban insallah sagligina kavusur tez zamanda..

Pilates dersinden sonra yurudum 5000 adim olmus, baya yoruldum eve geldim ara ogun filtre kahve ve yesil elma ustunede tarcin doktum yag yakici diye.

Selam,

Ogle menum, 1 kase yayla corbasi, 2 yk bulgur pilavi, 3 yk mantar sote

Simdi arkadasima geldim, aksam burda kalacagim.. yarin ilkyardim egitimimiz var, bakalim aklimizda neler kalmis ilkyardimla ilgili )) aksam yemegi olarak kuru fasulye, isirgan corbasi ve pirasa yemegi varmis.. birazdanyemege oturacagiz.. gorusuruz ))

Aksam yemegim:
3 kofte, 1 kase kivircik salata domates ve salatalikli, 3 yemek kasigi karnabahar ve brokoli.

Yarin aksam misafirlige gidicez napican bilmiyorum kisir borek corek olacak ben yine en hafif ve doyurucu olanlardan alicam umarim zorlamazlar..

Iyi aksamlar

Aksam yemegimi de ekleyim tam olsub
Taze ispanak, marul ve ceri domatesli Salata. 1 parca Kuzu eti
Haslanmis brokoli

30dk eliptik yaptim
8dk agirlikli hulahop cevirdim
2dk ip atladim ara vermeden
Biraz da Karin egzersizi yaptim. Fazla tekrar yapamadim kizim saolsun. Eliptik den de in bin yaptim durdum. Sabote ediyor sporumu

Toplam 12bin adim attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…