Aksam yemegim:
3 kofte, 1 kase kivircik salata domates ve salatalikli, 3 yemek kasigi karnabahar ve brokoli.
Yarin aksam misafirlige gidicez napican bilmiyorum kisir borek corek olacak ben yine en hafif ve doyurucu olanlardan alicam umarim zorlamazlar..
Misafirlige giderken yiyecegini yaninda gotur.. ornegin salatalik havuc dilimle ve limonla.. orda yanina 2-3 kasik kisir alirsin..
Ay canım benim bir düşme başına iş açtı cok üzüldüm Rabbim şifa versin cok geçmiş olsunKızlar suanda mesajımı arkadaşıma yazdıriyorum...bilegimden küçük bir operasyon olucam bugün sinirlerle ilgili..en az 2 hafta dinlendirmem gerekiyormuş .sol elimi de zorlamak istemiyorum..saglıkli beslenmeye devam lütfen..bu arada ben regl dönemimde oldugum icin carşamba tartilmadım...ama tam gaz devam..arada ugramaya çalişıcam..iyi olur olmaz ilk firsatta surekli yaninizdayim..
Hepinizi çok seviyorum özellikle seni Soyacim...şimdilik geciçi sureligine HOŞÇA kalin
Kızlar suanda mesajımı arkadaşıma yazdıriyorum...bilegimden küçük bir operasyon olucam bugün sinirlerle ilgili..en az 2 hafta dinlendirmem gerekiyormuş .sol elimi de zorlamak istemiyorum..saglıkli beslenmeye devam lütfen..bu arada ben regl dönemimde oldugum icin carşamba tartilmadım...ama tam gaz devam..arada ugramaya çalişıcam..iyi olur olmaz ilk firsatta surekli yaninizdayim..
Hepinizi çok seviyorum özellikle seni Soyacim...şimdilik geciçi sureligine HOŞÇA kalin
Yanimda yesil elma ceviz kayisi goturup gun icinde atistirmayi dusunuyorum uzun oturucam cunku, ordada kisir salata vs olur insallah onlardan yerim. Borek pogaca vs asla yemem. Olursa kofte tarzi biseyler yerim. Bazen cok bozulup israr ediyorlar
Kızlar suanda mesajımı arkadaşıma yazdıriyorum...bilegimden küçük bir operasyon olucam bugün sinirlerle ilgili..en az 2 hafta dinlendirmem gerekiyormuş .sol elimi de zorlamak istemiyorum..saglıkli beslenmeye devam lütfen..bu arada ben regl dönemimde oldugum icin carşamba tartilmadım...ama tam gaz devam..arada ugramaya çalişıcam..iyi olur olmaz ilk firsatta surekli yaninizdayim..
Selamlar,
Oglen pek bisey yiyemedim kuafor vs derken aksamda nisanda tatli hic bisey yemedim pastadanda aldim ama yemedim mutfaga biraktim boylece kimse anlamadi ayipta olmadi :)
Sabah ara ogun: 2 ceviz 2 badem 1 gun kurusu turk kahvesi
Ogle: activia misir gevrekli yogurt
Aksam: 2 adet yaprak sarma, 2 mini tuzlu kurabiye, 1 kadinbudu
Aksam ara ogun: 1 bardak tarcinli light sut
Kurabiye yerine 2 sarma daha yesen iyiydi ama korktugum bir tablo degil yine de ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?