Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Misafirlige giderken yiyecegini yaninda gotur.. ornegin salatalik havuc dilimle ve limonla.. orda yanina 2-3 kasik kisir alirsin..

Misafirlige giderken yiyecegini yaninda gotur.. ornegin salatalik havuc dilimle ve limonla.. orda yanina 2-3 kasik kisir alirsin..

Yanimda yesil elma ceviz kayisi goturup gun icinde atistirmayi dusunuyorum uzun oturucam cunku, ordada kisir salata vs olur insallah onlardan yerim. Borek pogaca vs asla yemem. Olursa kofte tarzi biseyler yerim. Bazen cok bozulup israr ediyorlar

Kızlar suanda mesajımı arkadaşıma yazdıriyorum...bilegimden küçük bir operasyon olucam bugün sinirlerle ilgili..en az 2 hafta dinlendirmem gerekiyormuş .sol elimi de zorlamak istemiyorum..saglıkli beslenmeye devam lütfen..bu arada ben regl dönemimde oldugum icin carşamba tartilmadım...ama tam gaz devam..arada ugramaya çalişıcam..iyi olur olmaz ilk firsatta surekli yaninizdayim..
Hepinizi çok seviyorum özellikle seni Soyacim...şimdilik geciçi sureligine HOŞÇA kalin

Ay canım benim bir düşme başına iş açtı cok üzüldüm Rabbim şifa versin cok geçmiş olsun

Cok cok gecmis olsun simdiden insallah kolayca atlatirsin ve iyilesir aramiza donersin

Yanimda yesil elma ceviz kayisi goturup gun icinde atistirmayi dusunuyorum uzun oturucam cunku, ordada kisir salata vs olur insallah onlardan yerim. Borek pogaca vs asla yemem. Olursa kofte tarzi biseyler yerim. Bazen cok bozulup israr ediyorlar

Malesef toplum olarak israri cok seviyoruz.. bir dilimden bir sey olmaz, ayyy bir lokma ye, buna sekeri cay kasiginin ucuyla attim vs vs vs.. bir suru sey soylerler ama sen diren ))

Gecmisler olsun tatlim.. her zaman once saglik.. ozleyecegim seni bu 2 haftalik surecte, insallah hemen iyilesirsin.. diyeti cok takma kafana ama olabildigince dikkat etmeye calis.. sen iyiles, kilo vermek kolay ))
Sevgiler

Egitimdeyim hala.. oglen molasi verildi, yemek yedim simdi kahve iciyorum.. birazdan derse geri girecegim.. menumu yazip kacayim))

1 kase yayla corbasi
1 z.yagli enginar + 1 yk brokoli, 1 yk tavuklu mantar, 1 yk bugday salatasi (ordövr tabagi yaptim)

Iyi aksamlar
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Peybir

Ara
Havuc, kapya biberi

Ogle
Tavuk, ispanak ve domates

Ara
15gr kaju

Akdam
Kiyma
Salata
Brokoli

30dk da 3 km kostum acik havada. 15. 30da isten cikip cocuklari aldim. 16 da babasi park da onlar ile oynarken 3km tamamladim. Uygulma 105 kalori desede 250 kalori yaktim, nabiz olcerimi takmistim.
21 agustos da 5 km lik kosuya katilacagim. 20dk da yapmam lazim

Cocuklari uyutunca eliptik yapacagim

Eklentiler

• IMG_20190411_121943.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20190411-162924.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 28
Bir egitimi daha bitirdim, aferin bana ))
Kardesime geldim, oyle yoruldum ki anlatamam.. 2 gecedir uyku uyuyamiyorum ve sabah erken kalkiyorum.. en cokta o yordu beni.. simdi cay demleyip ayaklarimizi uzatip jet sosyete izliycez ))

Aksam menum,
1 tavuk but, 1/3 patates (firinda)
2 yk yogurtlu kabak
1 kase salata

Selamlar,
Oglen pek bisey yiyemedim kuafor vs derken aksamda nisanda tatli hic bisey yemedim pastadanda aldim ama yemedim mutfaga biraktim boylece kimse anlamadi ayipta olmadi :)

Sabah ara ogun: 2 ceviz 2 badem 1 gun kurusu turk kahvesi

Ogle: activia misir gevrekli yogurt

Aksam: 2 adet yaprak sarma, 2 mini tuzlu kurabiye, 1 kadinbudu

Aksam ara ogun: 1 bardak tarcinli light sut

Kurabiye yerine 2 sarma daha yesen iyiydi ama korktugum bir tablo degil yine de ))

Gunaydinlar herkese,

Dun abartmamamin sonucu bugun 500 gr gitmis tartildim dayanamadim, regl siskinligide iniyo onunda etkisi. Guncel kilom 75,9 oldu .

Bugun evde 30 dk egzersiz yapicam, birazda yuruyus yaparim 5000 adim yapsam iyidir. Bir tanidigimizin cenazesine gidiyoruz pilates dersimde iptal.

kahvalti;
1 yumurtadan omlet
Ceri domates salatalik
1 kk light beyaz peynir
1 dilim Kepek ekmegi
Bitki cayi

Ara
Turk kahvesi

Ogle yemegini atlamam gerekebilir cenazeden dolayi.

Ogle yemegim
1 kepekli tost, hepsini yiyemedim kenarlarini biraktim
2 kepekli galeta
Cay

Ara
Yagsiz sutten latte
granola bar ( katkisizlardan)

Bugun boyle oldu malesef cenaze sebebiyle bisey bulamadik bi ara galeta atistirdim sonra tost yedim.
Simdi donduk ara ogun yapayim dedim enerjim dustu.

Aksama mantarli tavuk sote ve yogurt yicem

Iyi aksanlar

Kahvalti
Soyadan yapilmis yogurt, cilek, kendi karisimim olan musli

Ara kapya viberi

Oglen
Dun ile ayni
Tavuk ve yesillik

Ara
Muz

Aksam
2 mucver, Salata

Isten gelince direk kosuya ciktim.
Gunluk adim 17700

Eklentiler

• IMG_20190412_062316.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20190411_121943.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20190412_160438.webp
    28 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…