Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Selam kizlar,

Merak etmeyin herkes biraksa bile ben diyeti birakmam, birakamam )) daha vermem gereken 20 kilo var )))

Bugun spora gittim, geldigimden beri uzaniyorum, butun kemiklerim agriyo.. hazirana kadar 5 kilo dha vermem lazim, bundan sonra her gune ya yuruyus ya herhangi bir spor ekleyecegim..

Kahvalti,
1 kucuk patates (rendelenmis) 2-3 kurutulmus domates (halam getirmis, guneste kurutmus) 1 yumurta ile omlet
1/2 kozlenmis kapya biber (kendim kozledim)
8 zeytin

Spor oncesi 2 sade turk kahvesi
Spor sonrasi, 1 muz, 1 yk chia, 1 prebiyotik yogurt karistirip yedim

Aksami henuz bilmiyorum.. annemler hindi sote yapiyor ama hindi eti sevmiyorum.. belki kepekli makarna haslayip uzerine ton baligi koyarim (yagsiz).. henuz hic bir fikrim yok.. makarna yemek istemiyorum ama bagirsak sagligim icin arada yiyorum cunku kepekli makarna bagirsaklarimi cok iyi calistiriyor..

Aksam,

1 kase tarhana corbasi (bitti sukur)
1 kase barbunya
2 yk mor lahana (yogurtlu)
2 yk ispanak sote

Cok pis sistim)) ama cok acikmistim, gozum döndü..

Spor yapayim dedim, gecenlerde pilates bandi almistim, onu cikardim kutusundan.. kollarimi calistirdim biraz.. calisirken birden elimden firladi suratima bir carpti sormayin ))) tokat yemis gibi oldum, hemen paketine geri koydum.. yo yoo para verip.dayak yiyemem yoo )))))

Merhabalar

Menumu yazayim
Kahvalti : yulaf lapasi icine 1 adet muz ve tarcinla yedim , yesil cay
Ara: turk kahvesi, 4-5 badem
Ogle: 3 izgara kofte, 1 kase yogurtlu kabak(firinda yaptim)

Kahvalti cok tok tuttu beni ondan ogle yemegini 3te yedim, biraz sindireyim sonra cardio pilates yapicam

Selam,

Kahvalti,
1 kivi
2 haslanmis yumurta
8 zeytin
2 kozlenmis biber

Oglen,
1/2 kase barbunya

Ara, 2 ceviz

Aksami henuz yemedim, kuafordeyim.. isim bitince eve gecip yiycem, daha menumu bilmiyorum..

Selam arkadaslar kilo vermem Durdu fitil oluyorum

Dun 15.000 adim attim

Aksam menum,

1 tabak firinda etli turlu

Kuaforden cikip eve gelmem bayaa surdu.. 19:45 civari evdeydim ama ev kalabalikti.. babami ziyarete gelmislerdi.. onlara cay verdim, 8 civari yedim yemegi..

Gunaydin,

Kahvalti,
2 yumurta ile mantarli omlet
10 zeytin
10 dal roka

Ara, turk kahvesi

Simdi erenkoy pazarini dolascam.. en az 5000 adim hedefliyorum, her gune spor ekliyorum bir sekilde.))

Oglen,
1 armut, 1 yk yulaf, 2 yk yogurt, 6 badem, 6 y.mersini ve tarcini karıştırıp yedim, cok enfes ve doyurucu idi ))

Gunaydin,

Sanirim ramazan sebebiyle sessizlik yasiyoruz ya da herkes sıkıldı diyet yapmaktan ))
Her neyse, ben bir ay daha yazacagim, bir aksilik olmazsa yazliga gidecegim..orda duzenli yazamam ama diyetim 2019 aralik sonuna kadar devam edecek.. yani 1 ay daha burdayim, sonrasinda duzenli gelemem bilginiz olsun..

Selam

Kahvalti,

1 yulafli kurabiye (diyete uygun)/kahvalti 1 saat sonra yapildi

1 yumurta omlet
15 zeytin (yesil/siyah karisik tuzsuz)
1 yk avokado salatası
1 salatalik
1 dilim firinda kıymalı Karnıbahar (borek niyetine)

Ara, Türk kahvesi

Simdi kendimi sokaklara atip bol bol dolascam .

Dolaştım, saclarina keratin botox yaptirdim.. simdi aksam yemegi yiyecegim.. izgara kofte yaninda da patlican salatasi yiyecegim.. aksam da 1 top dondurma ile ufak kase meyve salatasi yiyecegim.. tatli ihtiyacini karsilamak isteyenlere oneririm.. uzerine tarcin serpip yiyebilirsiniz arada sirada ))

Gunaydin,

Kahvalti,
2 yumurta ile omlet
10 zeytin
1 salatalik
1 yk fasulye kavurmasi
1 yulafli kurabiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…