slm soyacım nasılsın
Merhaba canım maşallah ne güzel gitmiş tebrik ederimSelam,
Bi goz atayim.dedim.ama kimseler ugramamis buraya )) ben diyete devam ediyorun.. zaten soylemistim sene sonuna kadar diyete devam edecegim diye.. yazlikta diyet zor oluyor ama bir sekilde hallediyorum.. su an toplamda 25 kilo gitmis oldu.. yolu yariladim.. kalan 20 kiloyu da sene sonuna kadar bir sekilde veririm diye dusunuyorum..
Tek tavsiyem, usenmeyin ve kalkin kendinize diyet yemekleri yapin.. Vazgecmeyin, inat edin o kilolari vermek icin... ertelemeyin, cunku bir daha o yaşlarda olmayacaksiniz ve yaş ilerledikce pismanliginiz daha da buyuyecek...
Sevgiler
Selam,
Bi goz atayim.dedim.ama kimseler ugramamis buraya )) ben diyete devam ediyorun.. zaten soylemistim sene sonuna kadar diyete devam edecegim diye.. yazlikta diyet zor oluyor ama bir sekilde hallediyorum.. su an toplamda 25 kilo gitmis oldu.. yolu yariladim.. kalan 20 kiloyu da sene sonuna kadar bir sekilde veririm diye dusunuyorum..
Tek tavsiyem, usenmeyin ve kalkin kendinize diyet yemekleri yapin.. Vazgecmeyin, inat edin o kilolari vermek icin... ertelemeyin, cunku bir daha o yaşlarda olmayacaksiniz ve yaş ilerledikce pismanliginiz daha da buyuyecek...
Sevgiler
dogru soyluyosun kalorısıne baktım gereksız geldı bida almıcamve insallahta basaracagız bugun bebeleri parka götürdüm en şişman anne bendim :))) çok pis gaza geldım
Bugun tam "kacaklar nerde? Tan, paphia, caroline hic biri yok" diye yazmistim ama paylasamadan cikmak zorunda kaldim.. umuyorum diger kacaklarda gelir ))
Bugun spor gunumdu.. 1 saat kesintisiz spor yaptim.. spordan cikarken dus almis gibi terlemistim.. her yerim agriyo.. ama bu kadar cabaya ve ac kalmaya zayiflamazsam ben de bu isi bilmiyorum demektir.. menulerimi yazayim hemen.. felaket bir sekilde nezle oluyorum sanirim.. son 1 saat icinde 2 rulo tuvalet kagidi harcadim.. kafam akvaryumda gibi.. gozumu zor aciyorum... O kadar terleyip disari cikarsam boyle olur tabi.. yeminle bazen kendime yardimci tutayim diyorum.. sirf beni uyarmasi icin.. hic dikkat etmiyorum kendime ))
Ara ogun, 1/2 elma + 1/2 portakal (tarcinli)
Ara, 6 cig badem
Aksam,
100 gr gogus fileto (yagsiz tavada)
2 yk kereviz salatasi
Haslanmis brokoli ve patates (1/2)
Bol yesil salata
1 kase mercimek corba
Bayaa guzel yedim aksam.. yag ve tuz icermeyen seyler ama fazla oldu biraz.. uzun zamandir boyle acikmamistim, resmen gozum dondu ya )) neyse, saglikli yiyecekler netice de.. buna hic bir zaman itirazim olmadi, olmaz..
Merhabalar
Bugun evde ve disarida islerimiz vardi yazamadim.
Kahvalti;
2 yumurtadan omlet
Lor peyniri
Domates salatalik
1 dilim tahilli ekmek
Yesil cay
Ara
Filtre kahve
3 badem 2 ceviz 1 gun kurusu
Ogle yemegini es gecmek durumunda kaldim 6ya dogru aksam yemegi yedim:
1 kase mercimek corbasi
3 kofte
1 Domates 1 salatalik sogus
Az light yogurt
Birazdan leslie ve pilates egzersiz yapicam buraya yazarim ne kadar yaptigimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?