- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Ben de grubu basindan beri takip ediyordum ve çok güzel kilo vermiştim. Ama ramazanda duzenim iyice bozuldu. Ben de sizinle aktif bir şekilde devam etmek isterdim grupta.Gunaydn cuma 89.2 geldim okuldan bıraz gec cıkıyorum nobette vardı akşam yemeği ıcın Bı cozum bulmalıyım.
Cok guzel olur birlikte veririz kiloları.Ben de grubu basindan beri takip ediyordum ve çok güzel kilo vermiştim. Ama ramazanda duzenim iyice bozuldu. Ben de sizinle aktif bir şekilde devam etmek isterdim grupta.
Ben en son 64u gormustum. Ama daha da aldim. Ozellikle gobegim bar benim hamile gibi duruyor bildigin. Bide insulin direncim var. Polikistik over sendromdan kurtulmak icin vermem gerekiyor oncelikle kilolari. Yarin sabah tartilip Kesin yazayim burayaCok guzel olur birlikte veririz kiloları.
Bensoya_sosu baksın diye bekliyorum ara ara yazıyorum.
Bide disiplinli olunca daha iyi kilo veriliyor kurallar belli
Sen kac kilosun?
Soya sosum canım devam ediyor musun aktif bir şekilde burada biraz baktım öyle özlemişim ki sen yazılarını saglik durumun nasil bende yine çok siskoyum vermem gerek diyor ama bir türlü baslayamiyorum eski günler aklıma gelince bakayim dedim seni görünce sevindim en son hamile kalınca bırakmıştım ya şimdi kızım 1. Sınıfa başladı birde oğlum var 22 aylık ben en son 92 kg dum belkide şimdi daha fazlayimdim tartilmadim uzun süredir. Eski kararliliğim yok hiç aslında inansam basaririm sizi takip edeyim belki gaza gelirim
Ben en son 64u gormustum. Ama daha da aldim. Ozellikle gobegim bar benim hamile gibi duruyor bildigin. Bide insulin direncim var. Polikistik over sendromdan kurtulmak icin vermem gerekiyor oncelikle kilolari. Yarin sabah tartilip Kesin yazayim buraya
Günaydın yasemincim nasılsın teşekkür ederiz bu aradagünaydın kızlarrrrr
soya sosu misafirleri varmış önümüzdeki ay gelecekmiş bilginiz olsun
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın aslında bende 10 kg versem ne güzel olurrrGünaydın yasemincim nasılsın teşekkür ederiz bu arada
Ben 20 kilo verdim ama yazdan beri bı düzene giremedim soya ile tekrar başlamak iyi gelecek
Önümüzdeki ay hep beraber yapalım öyleyse.çok şükür iyiyim canım sen nasılsın aslında bende 10 kg versem ne güzel olurrr
çok güzel 20 kgvermişsin bunu tekrardan başarabilirsin
ve yaptıklarını burda paylaşırsan eğer diğer arkadaşlara örnek olabilirsin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?