Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Bugün kahvaltı
10.00
Kıymalı 2 yumurta, 3 zeytin ve ceviz, biraz peynir

Ara okulda sade Türk kahvesi
3 ceviz, sekersiz bal kabagi

Akşam 19.00
1 tabak, nohut, 1 kase yoğurt, salata

Akşama kadar ev işi yaptım
Suyu bolca ıcıyorum.

Kizlar nasilsiniz? Ben bi kac gundur menu paylasamiyorum. Aslinda kacamak yaptigim icin degilde vaktinde biseyler yiyemedigim icin, ogun atladigim cok oldu ama acikipta tatli Krizine girme be ya gec saatte yemek yemek gibi durumum olmadi. Bugun bide plates lastigi aldim. Cunku sadece yememekle baya uzun surecek gibi kilo vermem. Ayni anda toparlanmak ta istiyorum. Gunduz vaktim yok ama aksam olsada sporumu yapmaya calisacagim. Gün aşırı olarak başlarım. Zaten günlük 5000adim standart.

Bende yarindan itibaren menu paylasimlarina basliyorum o zaman grupta ikimiz variz sadece caroline84
Valla canım yazın ben hep tek başımaydım görümcemin oğlunun düğünü var alışverişe gittik ben olmuşum 96 kilo sanki pompayla şişmiş gibi bi başladım 6 kğlo verdim

Sonra okul açıldı ögelnciyim saat 7.10 geçe cıkıyorum yoruluyorum veremedim.

Şimdi yıl başına kadar hedef koydum kendime elimden geleni yapacam.

Gunaydin kizlar. Sabah ac karna 0,5lt limonlu su.
Bugun: kahvaltim:
3 yumurta az tereyaginda pisti
7 zeytin
cherry domates
yarim avocado
1 cay

caroline84 aslinda yilbasina kdr hedef koyman iyi olmus, kisa hedefler iyidir. Benim aklima gelmemis, anca gelecek yaza kdr diye dusunuyordum. Bende bu grup acildiginda sizinle beraber baslamistim yaza kdr 14kg vermistim. Cok iyi gelmisti bu grup bana

1.gunum
Sabah 2 kk peynir 3 zeytin 2 buyuk dilim izgara sucuk domates kurusu 1yk cig kuruyemis 1 dilim ekmek yesil cay
Ogle 1 sb sut 3 yk cig kuruyemis yarim muz 2 tane tuzlu kurabiye
Aksam 1 tabak barbunya 1 tabak bulgur pilavi ayran
Su 1 lt

Canım aslında soya_sosu bana baya bi ilham ve disiplin verdi ama kafamda bazı şişlikler oluştu hastaneydi gel kaldı öyle.

1.gunum
Sabah 2 kk peynir 3 zeytin 2 buyuk dilim izgara sucuk domates kurusu 1yk cig kuruyemis 1 dilim ekmek yesil cay
Ogle 1 sb sut 3 yk cig kuruyemis yarim muz 2 tane tuzlu kurabiye
Aksam 1 tabak barbunya 1 tabak bulgur pilavi ayran
Su 1 lt

Canım 2.sayfadaki kurallara baktınmı?
soya_sosu nun kuralları basit ama katı
Mesela sabah zeytin yersen ekmek yok.
Bğde sucuk ev yapımımı?
Tuzlu kurabiye ara öğün için ideal degil
1 tabak bulgur pilavi kaç kaşık?

Bugün sabah erkenden 29 Ekim kutlamalarına gittim kahvaltı biraz geç oldu.

Soganlı 3 yum, 3 ceviz, biraz peynir, cay

Ara sade kahve

Akşam 1 kase bal kabağı corbası, 1tabak pırasa, 1 kaşık et ve közlenmiş biber, 2 ceviz
Yogurt

Suyumu ölçmedim.
Spor için bi çözüm bulmam gerek.
İyi geceler

Gunaydin benim bebegim kucuk oldugu icin cok kati kurallar yapmayim dedim kurabiye evet olmadi ona daha dikkat ederim bide ben daha once 1.takimda yarismistim sizde vardiniz sanki yanlis hatirliyorda olabilirim bu grup onun gibi sanirim

Bence gayet iyi menu

Gunaydin benim bebegim kucuk oldugu icin cok kati kurallar yapmayim dedim kurabiye evet olmadi ona daha dikkat ederim bide ben daha once 1.takimda yarismistim sizde vardiniz sanki yanlis hatirliyorda olabilirim bu grup onun gibi sanirim

Ay evet 1.takımdan sonra başka yerlerde yazdım ama pek istikrarlı olamadım geçen gün seaBahAR kaptana yeniden açalım grubu dedim ama takımlarda eksik varmış.

Ay cokkkkk sevindim canım ben bi April vardı bide deadline kaptanım vardı sen hangisindeyken vardın nickin yabancı degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…