- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Tesekkurler
Evet cuma günü ve pazartesi tartılıyorum.Tarti gunu var mi
Valla canım yazın ben hep tek başımaydım görümcemin oğlunun düğünü var alışverişe gittik ben olmuşum 96 kilo sanki pompayla şişmiş gibi bi başladım 6 kğlo verdimBende yarindan itibaren menu paylasimlarina basliyorum o zaman grupta ikimiz variz sadece caroline84
caroline84 aslinda yilbasina kdr hedef koyman iyi olmus, kisa hedefler iyidir. Benim aklima gelmemis, anca gelecek yaza kdr diye dusunuyordum. Bende bu grup acildiginda sizinle beraber baslamistim yaza kdr 14kg vermistim. Cok iyi gelmisti bu grup bana
1.gunum
Sabah 2 kk peynir 3 zeytin 2 buyuk dilim izgara sucuk domates kurusu 1yk cig kuruyemis 1 dilim ekmek yesil cay
Ogle 1 sb sut 3 yk cig kuruyemis yarim muz 2 tane tuzlu kurabiye
Aksam 1 tabak barbunya 1 tabak bulgur pilavi ayran
Su 1 lt
Boyun kaç canım?Bende yilbasina kadar 10 kilo hedef koydum bu sabah 81.5 ciktim
Gunaydin benim bebegim kucuk oldugu icin cok kati kurallar yapmayim dedim kurabiye evet olmadi ona daha dikkat ederim bide ben daha once 1.takimda yarismistim sizde vardiniz sanki yanlis hatirliyorda olabilirim bu grup onun gibi sanirimCanım 2.sayfadaki kurallara baktınmı?
soya_sosu nun kuralları basit ama katı
Mesela sabah zeytin yersen ekmek yok.
Bğde sucuk ev yapımımı?
Tuzlu kurabiye ara öğün için ideal degil
1 tabak bulgur pilavi kaç kaşık?
Bence gayet iyi menuBugün sabah erkenden 29 Ekim kutlamalarına gittim kahvaltı biraz geç oldu.
Soganlı 3 yum, 3 ceviz, biraz peynir, cay
Ara sade kahve
Akşam 1 kase bal kabağı corbası, 1tabak pırasa, 1 kaşık et ve közlenmiş biber, 2 ceviz
Yogurt
Suyumu ölçmedim.
Spor için bi çözüm bulmam gerek.
İyi geceler
Gayet iyi bu sekilde yarina kadar durabilirsenizOglen:
1 tabak kabakli+sebzeli corba 1 kase
1 dilim firinlanmis bal kabagi ustune 1 cay kasigi var ve 1 cay kasigi tahin
cay
yarina kdr bisey yememeyi planliyorum, anca cay icerim, Aksamda ac karina plates yapmayi deneyecegim ilk defa.
Gunaydin benim bebegim kucuk oldugu icin cok kati kurallar yapmayim dedim kurabiye evet olmadi ona daha dikkat ederim bide ben daha once 1.takimda yarismistim sizde vardiniz sanki yanlis hatirliyorda olabilirim bu grup onun gibi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?