Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Önümüzdeki ay hep beraber yapalım öyleyse.
Tabi canım paylaşırım ..
Ama şuan kendime inancımı yitirdim o 20 kiloyu veren sanki ben değildim ama kilo verdikce kendime güvenim yerine gelecek inşallah

CANIM SEN ZORU BAŞARMIŞSINN ANLAT BAKALIM 20 KG NASIL VERDİN BELKİ BURDAKİ ARKADAŞLARA FİKİR OLURRR

Haftanın 3-5 günü 45 dk Leslie ,cardio plates yaptım .
Sadece sabahları ekmek yedim kepek ,tam buğday ekmeği
Hergun 2-3 lt su mutlaka
Bol sebze protein tukettim şekerli ürünler tuketmedim tukettiysemde dengeledim bir süre sonra zaten kolaylaşıyor vücut alışıyor çünkü zamanla porsiyonlarim küçüldü
Porsiyonları atlamamak gerekiyor aslında atlayinca açlık atağı oluşuyor şeker isteği oluşuyor
Her yemekte öğlen, akşam sebze yoğurt protein üçlüsü mutlaka tukettim

Maasallah canım nazar degmesın

Bu ara zor motive oluyorum bende paylaşım yapınca motive oluyorum
Soyada gelmedi bizmi menulerimizi yazsak ne yapsak

Canım birlikte baslayalımmı kurallar belli.
Beni en çok akşam yemeği zorluyor 19:30 da yiyorum öglencıyım bu yıl
Cok yorgun oluyorum Allah ne verdiyse.
Soya gelir inşallah

Gunaydın
Sabah ac karnıma tartıldım 89.8 geldim.

Kahvaltı 11:00
2,5 yumurta ile 1 küçük soganı dograyıp omlet
7 zeytin, bi parca peynir, 4 ceviz, yarım domates közlenmiş biber

Hıpotroıdıım var kalkınca 1.25 mg levotran ıcıyorum.
Pkos var.
İnsulin direncim var.
Bide nur topu gibi cild hastalığım (aconthosıs nıcrıcans) var doktor kiloya, insulin direncine ve dogum kontrol hapına bağladı.
Bi sendeledım parca alınıp patoloji yapıldı elhamdülillah iyi cıktı.

Yani demem o ki saglıklı beslenme yürüyüş sart.

Ben bu sabah tartilmayi unutmusum yarin sabah tartilacagim insallah. Sabah bebek benden once uyaninca aklimdan cikiyor yapacaklarim.
Kahvalti:
krep(2 yumurta, 1 yemek kasigi yulaf unu, biraz su ve tuz)ekleyerek yapiyorum.
4-5 cherry domates
7-8 zeytin
biraz peynir.

Bu arada benim menu saatim size gore degisebilir. Ben Amerikan yazdigim icin malum sizden epey saat farkimiz oluyor. O yuzden kusuruma bakmayim. Ben menuleri yedikce yazmaya calisacagim, vaktim olmadigi zamanlar toplu da yazabilirim.

Rabbım evlatlarımızı bagışlasın bebeginiz küçükmü?
Amerika ya neden gittiniz?
Bende ingilizce ögretmeniyim bi ara yerinde göreyğm geleneksel kullanımları dşye cok istedim olmadı nasip

Ara sade Türk kahvesi

Akşam 19:30
1 tabak ıspanak, yogurt, bolca salata

Su rahat 1.5 litre olmuştur.
İyi geceler

Rabbım evlatlarımızı bagışlasın bebeginiz küçükmü?
Amerika ya neden gittiniz?
Bende ingilizce ögretmeniyim bi ara yerinde göreyğm geleneksel kullanımları dşye cok istedim olmadı nasip
Amin. 1 yashini yeni doldurdu. Bu aralarda dis cikariyor atesi var. Green card kazandim oyle geldim. Baska turlu cesaret edemezdim heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…