Önümüzdeki ay hep beraber yapalım öyleyse.
Tabi canım paylaşırım ..
Ama şuan kendime inancımı yitirdim o 20 kiloyu veren sanki ben değildim ama kilo verdikce kendime güvenim yerine gelecek inşallah
Haftanın 3-5 günü 45 dk Leslie ,cardio plates yaptım .
Sadece sabahları ekmek yedim kepek ,tam buğday ekmeği
Hergun 2-3 lt su mutlaka
Bol sebze protein tukettim şekerli ürünler tuketmedim tukettiysemde dengeledim bir süre sonra zaten kolaylaşıyor vücut alışıyor çünkü zamanla porsiyonlarim küçüldü
Porsiyonları atlamamak gerekiyor aslında atlayinca açlık atağı oluşuyor şeker isteği oluşuyor
Her yemekte öğlen, akşam sebze yoğurt protein üçlüsü mutlaka tukettim
Teşekkür ederim canım şuan yapamıyorum çünkü motive olamıyorum inşallah yine irade gösterip hedefime ulasacagimMaasallah canım nazar degmesın
Sen nasıl motıve oluyorsun?Teşekkür ederim canım şuan yapamıyorum çünkü motive olamıyorum inşallah yine irade gösterip hedefime ulasacagim
Bu ara zor motive oluyorum bende paylaşım yapınca motive oluyorumSen nasıl motıve oluyorsun?
Bu ara zor motive oluyorum bende paylaşım yapınca motive oluyorum
Soyada gelmedi bizmi menulerimizi yazsak ne yapsak
Tmm canım süper olurPazartesinden itibaren ben de menulerimi yazmaya baslayayim.caroline84 zeyneppk beraber basliyalim.
Sabah kalkınca tartılıp baslayalım.Pazartesi menü yazmaya baslayabiliriz
Pazartesinden itibaren ben de menulerimi yazmaya baslayayim.caroline84 zeyneppk beraber basliyalim.
Ben bu sabah tartilmayi unutmusum yarin sabah tartilacagim insallah. Sabah bebek benden once uyaninca aklimdan cikiyor yapacaklarim.
Kahvalti:
krep(2 yumurta, 1 yemek kasigi yulaf unu, biraz su ve tuz)ekleyerek yapiyorum.
4-5 cherry domates
7-8 zeytin
biraz peynir.
Bu arada benim menu saatim size gore degisebilir. Ben Amerikan yazdigim icin malum sizden epey saat farkimiz oluyor. O yuzden kusuruma bakmayim. Ben menuleri yedikce yazmaya calisacagim, vaktim olmadigi zamanlar toplu da yazabilirim.
Amin. 1 yashini yeni doldurdu. Bu aralarda dis cikariyor atesi var. Green card kazandim oyle geldim. Baska turlu cesaret edemezdim heralde.Rabbım evlatlarımızı bagışlasın bebeginiz küçükmü?
Amerika ya neden gittiniz?
Bende ingilizce ögretmeniyim bi ara yerinde göreyğm geleneksel kullanımları dşye cok istedim olmadı nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?