- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Gunaydin benim bebegim kucuk oldugu icin cok kati kurallar yapmayim dedim kurabiye evet olmadi ona daha dikkat ederim bide ben daha once 1.takimda yarismistim sizde vardiniz sanki yanlis hatirliyorda olabilirim bu grup onun gibi sanirim
Canım işte sürekli böyle devam edemiyorum okuldan cıkınca cok acıkıyorum.Bence gayet iyi menu
April ben geldigimde yeni hamile olmustu bende o grup vesilesiyle 10 kilo vermistim sonra baska gruplara falan gectim sonra yazmamaya basladim ve cok kilo aldim 78 ile hamile kaldim buraya yazmak kontrol anlaminda iyi oluyor menulerim duzelecek insallah
April ben geldigimde yeni hamile olmustu bende o grup vesilesiyle 10 kilo vermistim sonra baska gruplara falan gectim sonra yazmamaya basladim ve cok kilo aldim 78 ile hamile kaldim buraya yazmak kontrol anlaminda iyi oluyor menulerim duzelecek insallah
Aynen oyle insallaj birlikte zayiflayacagizCanım Sen zaten çözmüşsün bu işi yazınca bi kontrol mekanizması oluşuyor.
Aslında neyin saglıklı neyin saglıksız oldugunu gayette iyi biliyoruz uygularken sorun oluyor.
[/QUOTE
Merhaba ben de katılmak istiyorum araniza .şuan 100 kiloyum yarın diyete başlıyorum. Karatay yapacağım. Sen kaç kilosun şuan canım. Hedefim 65 inşallah. 165 boyum. 3 çocuğum var.Valla canım yazın ben hep tek başımaydım görümcemin oğlunun düğünü var alışverişe gittik ben olmuşum 96 kilo sanki pompayla şişmiş gibi bi başladım 6 kğlo verdim
Sonra okul açıldı ögelnciyim saat 7.10 geçe cıkıyorum yoruluyorum veremedim.
Şimdi yıl başına kadar hedef koydum kendime elimden geleni yapacam.
Zayıflamak istiyorsan ekmek neden yiyorsun? Hem de 3 öğün3.gun
Sabah 2 buyuk dilim bayat ekmek pizzasi 1 haslanmis yumurta 1 ck bal 1 sb sut
Ogle 1 dilim bayat ekmek pizzasi salata
Aksam hamsi tava salata 1 dilim ekmek
Su 2 lt
Canım hoşgeldin Rabbım evlatlarımızı bagışlasın.Merhaba ben de katılmak istiyorum araniza .şuan 100 kiloyum yarın diyete başlıyorum. Karatay yapacağım. Sen kaç kilosun şuan canım. Hedefim 65 inşallah. 165 boyum. 3 çocuğum var.
Pardon boyunu yazmışsın Sabah baya bi erken uyandım.Merhaba ben de katılmak istiyorum araniza .şuan 100 kiloyum yarın diyete başlıyorum. Karatay yapacağım. Sen kaç kilosun şuan canım. Hedefim 65 inşallah. 165 boyum. 3 çocuğum var.
Amin canım . Ben öğretmenim. İnşallah mkurtulacapım bu kilolardan.Canım hoşgeldin Rabbım evlatlarımızı bagışlasın.
Benimde 3 tane ilki kız sonra ikizleriim oldu biri kız biri erkek yatarak hamikelik gecirdim.
40 kilo aldım.
Bu sabah tartıldım 89.5 im.
Bir Cuma bir de pazartesi tartılıyorum.
Ben Karatay hocamı cok begeniyorum elindem geldigince bende Karatay cıyım.
Boyun kaç?
Calışıyormusun?
Çocuklar olunca erken kalkmamak mümkün değil.Pardon boyunu yazmışsın Sabah baya bi erken uyandım.
Süper menü . Afiyet olsun.Dün
Kahvaltı 10.00
1 y. K etin üzerine 2 yumurta kırdım. 3 ceviz biraz peynir, 3 dilim armut,
Öglen 15.00
1 kase yeşil mercimek yogurt, 4 y,k pırasa yogurt 2 y, K köz biber
Akşam 19.00
1 kase kırmızı mercimek corbası salata
Su bolca içtim.
Sabah 89.5 kilo geldım.
Hepinize hayırlı cumalar dilerim.
Bende ögretmenim canım öglenciyim saat 19.10 geçe çıkıyorum gece eve gel yemek ye anca 8 i buluyor bide ilk ders blok kalabalık biAmin canım . Ben öğretmenim. İnşallah mkurtulacapım bu kilolardan.
Çocuklar olunca erken kalkmamak mümkün değil.
Süper menü . Afiyet olsun.
Amin canım . Ben öğretmenim. İnşallah mkurtulacapım bu kilolardan.
Çocuklar olunca erken kalkmamak mümkün değil.
Süper menü . Afiyet olsun.
Haklisin ekmegi elimden geldigince yememeye calisacagimZayıflamak istiyorsan ekmek neden yiyorsun? Hem de 3 öğün
Cok guzelDün
Kahvaltı 10.00
1 y. K etin üzerine 2 yumurta kırdım. 3 ceviz biraz peynir, 3 dilim armut,
Öglen 15.00
1 kase yeşil mercimek yogurt, 4 y,k pırasa yogurt 2 y, K köz biber
Akşam 19.00
1 kase kırmızı mercimek corbası salata
Su bolca içtim.
Sabah 89.5 kilo geldım.
Hepinize hayırlı cumalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?