Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Ben de öğle yemegimde yine dünden kalan bulgurlu salatadan yiyecegim bitki çayi ile
Hafta sonu saatler şaşıyor bende de
Geç kalkiyorum cünkü
Aksam icin de
Firinda sebzeli patatesli tavuk yapacagim
Tavuklari 1 tatli kasigi yag süt vs marineye biraktim :)
Bir de çorba yapayım
:)
Hepimiz nasil da iyi gidiyoruz
Farkediyorum belki bugun tarti oynamadi ama
Süzüldüm gibi

Bugün ben de yüzümün süzuldüğünü farkettim...çökme olmasın yüzde diye tedbir de almaliyız kizlar...elma çökmeyi önleyebiliyormuş bir de yesil sebzeler unutmayin..

Diyet sırasında yüzdeki çökmeyi engellemek için :çiğ badem,siyah çekirdekli üzüm,siyah kuru kayısı , 2 tane ceviz ,yesil elma ve havuç...yenilerek çözülebileceğinden bahsediliyor..ayŕıca proteın yüz kasları için önemlı ,yuzumuzdekı çökük halin kaslanması için ve pörsuk cıldın ve etın toparlanması için proteınve egzersızin öneminden bahsedilmiş kızlar.yani günlük yoğurt süt yumurta et...mutlaka tüketilmeli...ihmal etmiyelim.

Menum
Sabah kucuk bir tabak kuymak
Biriki catal lor peynir 1 catal bal
Bir haşlama yumurta
Domates salatalık
3 kucük dilim kepekli ekmek

Ara ogün
Bir portakal, yarım elma

Akşam bir tabak yesil mercimek yem.(zeytinyaģli )
Biriki catal ıspanak yogurtlama

Bizim yaptigimiz diyette zaten bunlar oldugundan yuzde cokme olmaz... Eger diyeti dogru uyguluyorsaniz ve yuzunuzde cokme varsa su ile ilgili problem vardir, az yada cok tuketmek gibi.. bu da dip not olarak bulunsun ))

Kuymak'i nasil pisirdigini yazar misin lutfen? Menunu hic begenmedim.. 3 ekmek? Hem de kuymakla???
Bir iki catal diye bir olcumuz yok bizim..

Lutfen sayfa 2 de paylastigim menuleri tekrar tekrar oku.. bir daha bu tarz menu gorursem malesef farkli topiklerde devam ederiz diyetimize..

Arkadaslar,

Hayatta kabul etmedigim seylerden biri, okudugunuz ve kabul ettiginiz kurallarin hice sayilmasi, esnetilmesi yada degistirilmesi...

SAYFA 2' deki paylastigim listeyi okuduysaniz ve ben seninle devam edecegim diyorsaniz, "aa ben onu bilmiyordum, ayy ufak bir parca yedim vs" cumleleri kabul etmeyecegimi biliyor ve sartlarimi kabul etmissiniz demektir...

Kimseyi benimle diyet yapmasi icin zorlamiyorum, sadece benimle diyet yapanlarin zayiflamama gibi bir durumu soz konusu olamaz bunu biliyorum.. ben sertimdir, cok kizarim ama zayiflatirim..

Herkes SAYFA 2' yi tekrar okusun, bir daha okusun, gene okusun...

Sevgiler

Kuymak tereyagliydi tabiiki ama oyle yagin icinde yuzenden degil. Ekmekleride kucük tuttum .Kahvalti doyurucuydu evet ama akşam dengeledim aslinda . Ki bu kahvalti hafta sonu olur olursa bende .neyse ama galiba haklısn kendi topiğimde devam etsem iyi olcak hepinize basarilar diliyorum .insallah tez zmanda kilolardan kurtulursunuz

Umarim send kisa zamanda kilolarindan kurtulursun.. menulerimiz uyusmadi, ama herzaman sohbete gelebilirsin ))

Bir suru yiyecek hazirladim ama hic birinin tadina bile bakmadim.. off of.. bir ara kasigi kasigi alayim elime, hepsini yiyeyim bosver dedim yalan degil ))
Ama dedigim gibi tuzu yagi eksik mi diye bile bakmadim..

Simdi nescafe iciyorum light sutlu.. aksama kabak yogurtlama ve ayranli soguk corba yiyecegim sanirim..

Tebrikler soyaa
Sen bu geminin kaptanısin :)
Kacamak yapsan bile yazma biteriz.
Bu arada menünde kısır demiştin
Neden tercih etmdin merak ettim...
Ben yagsiz kisir yapmistim ya onu yiyorum
Daha dogrusu anlatmistim domates salatalik kivircik bulgur vs bence kisir yani yağ yok icinde
Kucuk bir kase öğle yemegi olarak

Normalde diyette kisir yiyorum ama kilom cok fazla.. 3 haneli rakamlari gordum, o yuzden once nefsimi terbiye etmem lazim.. yoksa yavas yavas bozulur o diyet )) siz tuketebilirsiniz 1 ufak kase (ortalama 3 kasik)

Ayrica, eger eger kacamak yaparsam mutlaka yazar, sizin bana ceza vermenizi isterim )) durust oynamayacaksam hic oynamam daha iyi ))

Aksam menum yatti.. corbami babam icmis )) ben kendime ozel diyet yapiyorum yagsiz, tuzsuz.. babam icine tuz atip yiyo ya saka gibi ))))

Neyse firina borek atmistim, onun yanina 2 kofte attim pissin diye.. kabak yogurtlamasi ile onu yiycem.. misafirler gelince de yesil elma yiyecegim ))

Kızlar ben tarçınlı yeşil elma yiyip yeşil çay karışımını içiyorum şimdi bu yeşil çay karışımı çok güzel ya onu 2 kupadan fazla içsek olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…