Oooo gayet iyi afiyet olsunÖğle yemeğim
3 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt ve soda su karışımı
Çok teşekkür ederimOooo gayet iyi afiyet olsun
Diyet sırasında yüzdeki çökmeyi engellemek için :çiğ badem,siyah çekirdekli üzüm,siyah kuru kayısı , 2 tane ceviz ,yesil elma ve havuç...yenilerek çözülebileceğinden bahsediliyor..ayŕıca proteın yüz kasları için önemlı ,yuzumuzdekı çökük halin kaslanması için ve pörsuk cıldın ve etın toparlanması için proteınve egzersızin öneminden bahsedilmiş kızlar.yani günlük yoğurt süt yumurta et...mutlaka tüketilmeli...ihmal etmiyelim.
Menum
Sabah kucuk bir tabak kuymak
Biriki catal lor peynir 1 catal bal
Bir haşlama yumurta
Domates salatalık
3 kucük dilim kepekli ekmek
Ara ogün
Bir portakal, yarım elma
Akşam bir tabak yesil mercimek yem.(zeytinyaģli )
Biriki catal ıspanak yogurtlama
Kuymak tereyagliydi tabiiki ama oyle yagin icinde yuzenden degil. Ekmekleride kucük tuttum .Kahvalti doyurucuydu evet ama akşam dengeledim aslinda . Ki bu kahvalti hafta sonu olur olursa bende .neyse ama galiba haklısn kendi topiğimde devam etsem iyi olcakKuymak'i nasil pisirdigini yazar misin lutfen? Menunu hic begenmedim.. 3 ekmek? Hem de kuymakla???
Bir iki catal diye bir olcumuz yok bizim..
Lutfen sayfa 2 de paylastigim menuleri tekrar tekrar oku.. bir daha bu tarz menu gorursem malesef farkli topiklerde devam ederiz diyetimize..
Kuymak tereyagliydi tabiiki ama oyle yagin icinde yuzenden degil. Ekmekleride kucük tuttum .Kahvalti doyurucuydu evet ama akşam dengeledim aslinda . Ki bu kahvalti hafta sonu olur olursa bende .neyse ama galiba haklısn kendi topiğimde devam etsem iyi olcakhepinize basarilar diliyorum .insallah tez zmanda kilolardan kurtulursunuz
Bir suru yiyecek hazirladim ama hic birinin tadina bile bakmadim.. off of.. bir ara kasigi kasigi alayim elime, hepsini yiyeyim bosver dedim yalan degil ))
Ama dedigim gibi tuzu yagi eksik mi diye bile bakmadim..
Simdi nescafe iciyorum light sutlu.. aksama kabak yogurtlama ve ayranli soguk corba yiyecegim sanirim..
Tebrikler soyaa
Sen bu geminin kaptanısin :)
Kacamak yapsan bile yazmabiteriz.
Bu arada menünde kısır demiştin
Neden tercih etmdin merak ettim...
Ben yagsiz kisir yapmistim ya onu yiyorum
Daha dogrusu anlatmistim domates salatalik kivircik bulgur vs bence kisir yani yağ yok icinde
Kucuk bir kase öğle yemegi olarak
Kızlar ben tarçınlı yeşil elma yiyip yeşil çay karışımını içiyorum şimdi bu yeşil çay karışımı çok güzel ya onu 2 kupadan fazla içsek olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?