Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Canım cok güzel görünüyor bende bugün yapcaktim ama tüm gün yattım.

Bugün
Kahvaltı: 1 yum, biraz peynir ve yufka (ev yapımı) 1 trabzon humasi,3 ceviz

Öğlen: (yemek yapamadim hastalancam herhalde) 1 yum.1 y.k peynir,3 biber kozledim,1 domates, 10 çiğ fındık

Ara y.cay

Akşam: 1 k.yogurt içine küçük 1 elma ,çiğ badem, tarçın döktüm. 1 y.k boş etli mantı

Ara y. Çay

2.5 litre su.
Spor yapacak halim yok.
Evde yemek olması çok güzel bide duyuyorum sanki böyle doymadim.
Sabah inşallah hemen bi çorba yanina tencere yemegi yapcam.

Iyi geceler...

Dikkat et canım hasta olma sakin en azindan çorbani yapmaya calış.ihmal etme kendini..

Günaydin canlar
UYANINCA BALLI LIMONLU SU
KAHVALTI:
*1 YUMURTA
*1.5 KAŞIK LOR
*7 TUZSUZ ZEYTIN
*YEŞILLIK
*10 CIG FINDIK
*2 KAYISI
*SEKERSIZ CAY
7

KIZLAAAAR PAZARINIZ GÜZEL VE KACAMAKSIZ GECSIN KENDINIZI INCECIK HAYAL EDIN VE HAFTASONU KACAMAKLARINA IZIN VERMEYIN
BUGÜNKÜ MOTIVASYON FOTOSUNU ATIYORUM.ONLAR BAŞARMIŞ BIZIM NEYIMIZ EKSIK...AHANDA GELIYOOOOR

Gunaydin ))

Borekcideyim.. arkadaslar kahvalti yapiyorlar ben bakiyorum.. yo yo kimse diyetimi bozduramaz bana.. burdan cikinca kahvalti yapan bir yere gidip kahvaltimi yapacagim.. "ayy bir kerelik ye bisey olmaz", " arada sirada yemen lazim ama boyle olmaz", "kiz bir dilim ye ne olcak ki bundan" sozleri arasinda; zayiflayacagim zamani dusunerek magrur bir gulumseme ile cayimi yudumluyorum ))))

Güçlusün güclüyüz ve sayede sabırlı ve güclü kalicaz. Helal olsun sana tatlım

Kahvaltimi yazmayi ihmal etmeyeyim dedim.. borekciden cikinca arkadas aradi ona gectik.. gecerken pastaneye ugradik, kurabiye falan aldik.. benim arkadas bana pastaneden 2 tane haslanmis yumurta almis )))) cok guldum ya

2 haslanmis yumurta
1 yesil biber
5 zeytin

Simdssade turk kahvemi icicem ))

Oglen,

Misafirlikteyiz yine... 1 tabak etsiz kuru fasulye yedim.. simdi turk kahvesi yaptilar ama nasil sekerli anlatamam.. tabi ki icmedim, icmem.. zaten sekerli kahve hic sevmiyorum.. bu aksam 7 de gidiyor arkadasim.. gitmesini hic istemiyorum ama diyetimi cok zorluyor ))

Yeşilliğinin bol oldugu taraftan 3 kasık patates salatası ve domates biber sosu yedim.1 tane kırmizı aci biber tursusu yedim.bence harika atlattim sizce...

Yeşilliğinin bol oldugu taraftan 3 kasık patates salatası ve domates biber sosu yedim.1 tane kırmizı aci biber tursusu yedim.bence harika atlattim sizce...

İ ih.. ben begenmedim.. patates salatasi nisasta, yag ve tuz iceriyor.. en tehlikeli 3'lu..
Tursu yogun tuz iceriyor... O da tehlikeli..
Diyette tuketilmemesi gereken tum bilesenleri tek ogunde yemissin afiyet olsun ama bir daha kesinlikle olmasin ))

Ara ogun olarak yarim kase kiymali tarhana corbasi ictim.. sabah ve oglen menum zayif oldugundan boyle dengelemek istedim..

Haklisın canım ama en az zararlı bunlardi.sen sofradakilere baksaydın.bu arada turşu serce parmagi kadardı ve sirkeli ve tuz orani son derece düsüktü ve arkadasıma da tuz yasak oldugundan patateste de azdi.herkes kendi atti tuzunu...patatesi icinde cok azdı...ay aksam telafi ederim umarim Soyacım..öffff bir daha gunum yok 1 ay allahtan...

Arkadasimi gonderdim, ustelik diyet yapma sozu alarak )) o kilolu degil, yillardir zayif.. ama 5 kilo kadar vermesi lazim cunku kilo aldiginda direkt basenlere gidiyor.. hep ideal kilosunda olmak durumunda.. onun kizkardesini 16 kilo zayiflattim, onu gorunce bende yapicam senin diyetten dedi )) listemi ona gonderecegim yapsin diye ama hic umidim yok.. ingiltere de yasiyor ve cok yogun calisiyor.. hergun bana yaz yediklerini dedim, umarim basarili olacak ))

Ben bu 2 gunu cok iyi atlattigimi dusunuyorum.. normalde o geldiginde yeme, icme ve uyku duzenimiz alt-ust olur ama o da kilo vermemi destekliyor.. zayiflayinca gidip boy boy sacma sapan fotolar cektirip cerceveletecegiz ))

Aksam yemegimi yazayim sonra da gidip yiyeyim ))

1 tabak kiymali pirasa
1 kase soguk ayran corbasi
2 haslanmis tavuk budu

Not: icine pirinc atmamis gereken yemeklerin hepsine pirinc yerine bulgur atiyorum, eminim siz de oyle yapiyorsunuz ama gene de belirteyim istedim..
Soguk ayran corbasi, haslanmis nohut ve bugdayin yogurda karistirilmis hali.. icine tuz koymuyorum.. pulbiber ve nane katiyorum... Bu yemek bizde hep olur.. yogurdumuzu kendimiz yapiyoruz ve yaz-kis sevdigimiz, kalorisi dusuk, vitamini yuksek bir yiyecektir.. ara ogun olarak tuketilebilir, bilginize ))

Gayet iyi atlattin canım...ben de mümkün oldugunca pirinç kullanmamaya calisıyorum...az once yarin okula da gotürürüm diye yesil mercimekli acili ekşili kapuska yemeği yaptım...yesil mercimekle enfes oluyor kızlar öneririm.
Bu arada bugün ki yogunluguma rağmen 45 dk.sporumu tamamladım plank da dahil.

2 gundur spor yapamadim ama o kadar cok yurudum ve kosusturdum ki, bunu direkt spor sayiyorum )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…