- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Eki Görüntüle 2224386
Kızlar yaptımm...yarisını yedim..şimdi yorumlarim.
Içine 1 yumurta daha girmeli yada yumurta akı..karnabahar blendirdan cekilince bıraz sıkin ve suyu gitsin.icine 1 tatli kaşığı z.yağ koyun.bir de uzerinde biber ve ev yapimı sucuk olsaydi daha lezzetli olurdu...
Sıcakken yemeyin .biraz bekleyince inanılmaz lezzetli oldu...
Bir daha ki sefere acı yesil biber kirmizı biber ve zeytinli düsünuyorum.
Cünkü sırf ot yedim ayoool
Dikkat et canım hasta olma sakin en azindan çorbani yapmaya calış.ihmal etme kendini..Bugün
Kahvaltı: 1 yum, biraz peynir ve yufka (ev yapımı) 1 trabzon humasi,3 ceviz
Öğlen: (yemek yapamadim hastalancam herhalde) 1 yum.1 y.k peynir,3 biber kozledim,1 domates, 10 çiğ fındık
Ara y.cay
Akşam: 1 k.yogurt içine küçük 1 elma ,çiğ badem, tarçın döktüm. 1 y.k boş etli mantı
Ara y. Çay
2.5 litre su.
Spor yapacak halim yok.
Evde yemek olması çok güzel bide duyuyorum sanki böyle doymadim.
Sabah inşallah hemen bi çorba yanina tencere yemegi yapcam.
Iyi geceler...
Güçlusün güclüyüz ve sayede sabırlı ve güclü kalicaz. Helal olsun sana tatlımGunaydin ))
Borekcideyim.. arkadaslar kahvalti yapiyorlar ben bakiyorum.. yo yo kimse diyetimi bozduramaz bana.. burdan cikinca kahvalti yapan bir yere gidip kahvaltimi yapacagim.. "ayy bir kerelik ye bisey olmaz", " arada sirada yemen lazim ama boyle olmaz", "kiz bir dilim ye ne olcak ki bundan" sozleri arasinda; zayiflayacagim zamani dusunerek magrur bir gulumseme ile cayimi yudumluyorum ))))
Yeşilliğinin bol oldugu taraftan 3 kasık patates salatası ve domates biber sosu yedim.1 tane kırmizı aci biber tursusu yedim.bence harika atlattim sizce...
Haklisın canım ama en az zararlı bunlardi.sen sofradakilere baksaydın.bu arada turşu serce parmagi kadardı ve sirkeli ve tuz orani son derece düsüktü ve arkadasıma da tuz yasak oldugundan patateste de azdi.herkes kendi atti tuzunu...patatesi icinde cok azdı...ay aksam telafi ederim umarim Soyacım..öffff bir daha gunum yok 1 ay allahtan...İ ih.. ben begenmedim.. patates salatasi nisasta, yag ve tuz iceriyor.. en tehlikeli 3'lu..
Tursu yogun tuz iceriyor... O da tehlikeli..
Diyette tuketilmemesi gereken tum bilesenleri tek ogunde yemissin afiyet olsun ama bir daha kesinlikle olmasin ))
Bugün kimse uğramadı Soyacım...Hayalhatundan başkaumarim pazar diyedir sabah rapor verirler umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?