- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Gayet iyi atlattin canım...ben de mümkün oldugunca pirinç kullanmamaya calisıyorum...az once yarin okula da gotürürüm diye yesil mercimekli acili ekşili kapuska yemeği yaptım...yesil mercimekle enfes oluyor kızlar öneririm.
Bu arada bugün ki yogunluguma rağmen 45 dk.sporumu tamamladım plank da dahil.
Ay canım yaa ne güzel fark etmişsin beni:)Bugün kimse uğramadı Soyacım...Hayalhatundan başkaumarim pazar diyedir sabah rapor verirler umarım
Bide ara öğün olarak 3 tane normal kestane olurmu?
Benim diyetisyenim onermisti ama yaklaşık 1 dilim ekmek ediyor.
Canım evet öğretmenim...bu çarşamba tartılicam bakalım..sabahın köründe yazarım hemen merak etme.Roka35 canım kapuskani nasıl yaptin?
Bi yazabilirmisin?
Bende yaptim ama sanki acı oldu pek hoş olmadı.
Tesekkur ederim canim sen de cok iyi gidiyorsunAy canım yaa ne güzel fark etmişsin beni:)
Gizli gizli dolanıyordum oysa ki
Değinmeden geçemeyeceğim harika gidiyorsun maşallah
Canım evet öğretmenim...bu çarşamba tartılicam bakalım..sabahın köründe yazarım hemen merak etme.
Haslanmiş yesil mercimegim var hep hazırda..
Beyaz lahanayi dograyıp yikadim.tencerede soğanı az suyla öldurüp zeyt.yağında soteledim ve acı biber ve domates salcası koyup birkaç cevirip lahanaları ve yarim su bardağından biraz fazla yesil mercimek yarım limon suyu az tuz koyup iyice tencerede soteler gibi malzemeleri birbirine yedirdim..üzerini örtucek kadar sicak su koydum.ben sulu sevmem..suyunu cekene kadar kisık ateşte arada karistirarak pisirdim.umarım anlatabilmisimdir canim
Spor ve su süpeeeerİyi geceler hanımlar
Sabah
Otlu mantarli omlet
1dilim peynir
Roka
1.5 dilim ekmek
Öğlen
Pırasa yemeği
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Ara
1portkal
Akşam
3adet köfte
Yoğurt
Közlenmiş patlıcan biber salatası yoğurtlu
3lt su
45 dk leslie
Bugün yoğundu evet çocuklara kek börek yaptım annemlerde geldi çay demleyip içtim ama ben hiç yemedim portakal yedim onlar yerken iyi gidiyorum sanırım
Evet banada diyetisyenim yemeği az sulu yap tabağına alirkende suyundan alma yağı suyunda olur derdiCanım evet öğretmenim...bu çarşamba tartılicam bakalım..sabahın köründe yazarım hemen merak etme.
Haslanmiş yesil mercimegim var hep hazırda..
Beyaz lahanayi dograyıp yikadim.tencerede soğanı az suyla öldurüp zeyt.yağında soteledim ve acı biber ve domates salcası koyup birkaç cevirip lahanaları ve yarim su bardağından biraz fazla yesil mercimek yarım limon suyu az tuz koyup iyice tencerede soteler gibi malzemeleri birbirine yedirdim..üzerini örtucek kadar sicak su koydum.ben sulu sevmem..suyunu cekene kadar kisık ateşte arada karistirarak pisirdim.umarım anlatabilmisimdir canim
İyi geceler hanımlar
Sabah
Otlu mantarli omlet
1dilim peynir
Roka
1.5 dilim ekmek
Öğlen
Pırasa yemeği
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Ara
1portkal
Akşam
3adet köfte
Yoğurt
Közlenmiş patlıcan biber salatası yoğurtlu
3lt su
45 dk leslie
Bugün yoğundu evet çocuklara kek börek yaptım annemlerde geldi çay demleyip içtim ama ben hiç yemedim portakal yedim onlar yerken iyi gidiyorum sanırım
Süper gidiyorsun canımSoyacım doğru yoldayım demek ki...övsene accık beni.gerci bugün error verdim ama olsun telafi ettim.sporum ve suyum iyiydi
Ben emziriyorum demiştim amaCanim ekmek arasi yapsaydin yediklerini neden dilimledin ki ekmegi?? Ben gunde sadece 1 dilim ekmek diye daha kac kere yazacagim ki?
Soyacım doğru yoldayım demek ki...övsene accık beni.gerci bugün error verdim ama olsun telafi ettim.sporum ve suyum iyiydi
Olmaz demek istemiyorum ama ornegin, bir kase yogurda keten tohumu yada chia koyabilir, ustune ustune baharat ekleyip yiyebilirsin.. hem doyurucu olur, hem de zayiflamana yardimci.. ama kestane zayiflamana yardimci degil.. su an icin gereksiz, benim fikrimce tuketmeyin...
Ben emziriyorum demiştim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?