Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Canım süper gidiyosun bence bide tartilmadin ya ben çok merak ediyorum.
Kaç gün kaldı.
Ogretmebmisiniz?
Bende bu yıl 4. Yılım evdeyim yaz dönemi seminerine kadar iznim var.
1 yil hamilelik
2 yil annelik
1 yıl 5 yıl memuriyete izin aldim.
Ama okula giderken en büyük hayalim eski kiyafetlerimin içine girmek.

Soya pek begenmedi ama yinede kısır yoksa bende patates salatası tercih ederim bol salata ile böyle günlerde hep var yada birileri geliyor yapmasan olmuyor ama 1 ısırık dahi istemiyorum.

Annemlerdeydim kaynanamida cagirdilar.
Kadayif , kombe, annem illa tadına bak dedi yemedim.1 ısırık ile iş bitmiyor.

Sonra uzayıp gidiyor.

Bide ara öğün olarak 3 tane normal kestane olurmu?

Benim diyetisyenim onermisti ama yaklaşık 1 dilim ekmek ediyor.

Bugün
Kahvaltı: 2 y.k peyni ve iki yum. 2 y.biber koz.3 ceviz, çeyrek muz ve mandalin üzerine kokoa ve hindistan cevizi attim.

Öğlen: 4 y.k kuru fasulye, 3 y.k yogurt
Fırında bal kabağı ince kesip tepsinin altina yağlı kagit serdim.

Akşam bolca salata ve balık

Yeşil cayimi içtim yürüyüş yapcam yazarim dk.

Bide ara öğün olarak 3 tane normal kestane olurmu?

Benim diyetisyenim onermisti ama yaklaşık 1 dilim ekmek ediyor.

Olmaz demek istemiyorum ama ornegin, bir kase yogurda keten tohumu yada chia koyabilir, ustune ustune baharat ekleyip yiyebilirsin.. hem doyurucu olur, hem de zayiflamana yardimci.. ama kestane zayiflamana yardimci degil.. su an icin gereksiz, benim fikrimce tuketmeyin...

Roka35 canım kapuskani nasıl yaptin?
Bi yazabilirmisin?
Bende yaptim ama sanki acı oldu pek hoş olmadı.
Canım evet öğretmenim...bu çarşamba tartılicam bakalım..sabahın köründe yazarım hemen merak etme.
Haslanmiş yesil mercimegim var hep hazırda..
Beyaz lahanayi dograyıp yikadim.tencerede soğanı az suyla öldurüp zeyt.yağında soteledim ve acı biber ve domates salcası koyup birkaç cevirip lahanaları ve yarim su bardağından biraz fazla yesil mercimek yarım limon suyu az tuz koyup iyice tencerede soteler gibi malzemeleri birbirine yedirdim..üzerini örtucek kadar sicak su koydum.ben sulu sevmem..suyunu cekene kadar kisık ateşte arada karistirarak pisirdim.umarım anlatabilmisimdir canim

Bir dip not ekleyeyim; yemekleri az sulu yapin, ben hep oyle yapiyorum.. onemli olan sebzeleri yemek, suyunu fazla almayin tabaginiza ))

İyi geceler hanımlar
Sabah
Otlu mantarli omlet
1dilim peynir
Roka
1.5 dilim ekmek

Öğlen
Pırasa yemeği
Yoğurt
Yarım dilim ekmek

Ara
1portkal

Akşam
3adet köfte
Yoğurt
Közlenmiş patlıcan biber salatası yoğurtlu

3lt su
45 dk leslie

Bugün yoğundu evet çocuklara kek börek yaptım annemlerde geldi çay demleyip içtim ama ben hiç yemedim portakal yedim onlar yerken iyi gidiyorum sanırım

Spor ve su süpeeeer

Evet banada diyetisyenim yemeği az sulu yap tabağına alirkende suyundan alma yağı suyunda olur derdi

Canim ekmek arasi yapsaydin yediklerini neden dilimledin ki ekmegi?? Ben gunde sadece 1 dilim ekmek diye daha kac kere yazacagim ki?

Soyacım doğru yoldayım demek ki...övsene accık beni.gerci bugün error verdim ama olsun telafi ettim.sporum ve suyum iyiydi

Ahahah, oveyim seni tamam ))
Menulerini ve burdaki sarip sarmalayan, herkesi kucaklayan tavrini cok begeniyorum.. bugun bir ufak hatan oldu ama telafi edeceginde de suphem yoktu..

Dip not: Lutfen bir yere gittiginizde yada evde misafir agirladiginizda kendi yiyeceginizi hazirlayin ve yaninizda goturun... Gittiginiz yerde pasta borek corek olacagini yada yiyecek bir sey olmayacagini biliyorsaniz, en kotu ihtimal cantanizda badem ve siyah kuru uzum/hurma tasiyin..

Ok canım belki sonra ideal kiloma inince yerim artık.
Teşekkür ederim.

Ben emziriyorum demiştim ama

Bu konu da konustuk ve ekmegin sut yapmadigini, sutun az ise bol su ve dereotu yemen gerektigini soylemistik degil mi? Hangi memelinin sut olsun diye ekmek yada tatli yedigini gordun ya da duydun ki? Sadece yesil bitkiler ve su sana bol bol sut yapacak zaten.. lutfen bu konu da tekrar konusmak durumunda kalmayalim, ekmek sadece 1 dilim ve sabah... Oglen yada aksam yasak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…